ליום שלישי

דורה17

New member
עאעאעא איזה כיף! אין מעבדות יותר!

איזה בגרות מפגרת!! אבל העיקר שעבר... =) מה שלומכם אנשים?

GiLi73

New member
וואי יפה לךך../images/Emo24.gif

מעבדה זה קל.. אבל הביוטופ מעצבן

GiLi73

New member
לא.. הייתי במגמת ביולוגיה.. אבל

לספרות.. אני אוהבת לקרוא ספרים.. יותר מאשר להסתכל איך חרקים מזדווגים =]]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחח../images/Emo6.gif

חרקים מזדווגים..
גם אני אוהבת לקרוא ספרים אבל אני גרועה בספרות..

דורה17

New member
חחחחחחח איכ חרקים זה מגעיל..

ועכשיו ראיתי איך זבוב נכנס למנורה שלי ומת חחחח איכ היה לו רעש כזה כמו שצולים משו חחחח בעעעעעעעעעעע אני רציתי בהתחלה להרחיב ספרות וביולוגיה אבל המורה לספרות הלחיצה אותי אז וויתרתי חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo16.gif יהיי זכרו ברוך..? חח

אני שונאת זבובים..

דורה17

New member
חחחחחחח

כן גם אני... לפני כמה ימים נתקע לי זבוב בחדר בלילה, מהענקיים האלה... וזה היה כזה מעצבן! כי הוא ניסה למצוא דרך לצאת והוא נתקע בקירות כל הזמן ועשה רעש מעצבן! והאידיוט הזה לא קלט שפתחתי לו חלון כדי שיצא... בסוף איכשהו הוא קלט ויצא.. אבל אחרי שעה שרדפתי אחריו וניסיתי להוביל אותו לחלון...חחחח טיפש..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבעע זבובים גדולים..../images/Emo5.gif

לפני כמה ימים רצחתי אחד..
הוא שיגע אותי כמה שעות.. לא יכולתי יותר.. חחח

niro levi

New member
חחחחחחח

וואי הזבובים האלה כאלה טיפשיםםם גם שפותחים להם חלון הם מתאבדים על הקירות חח הם עפים עפים עפים עד שהם נתקעים באיזה משהו והם גם לא מתים כל המכות האלה שהם חוטפים לא קורה להם כלום והרעש שהם עושים פשוט מחרפן את השכלללל וגם שמנסים להוביל אותם לחלון הם כאילו באים לחלון ואז בשניה האחרונה הם נתקעים בקיר חחח

דורה17

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif אני שונאת רעש של זבובים

אני בעד להרוג את כל הזבובים! חחחח לא צריך אותם באמת...

niro levi

New member
לא נראה לי שמישהו אוהב

כן גם אני בעד אבל יש לי איזה מורה בבית ספר שאומרת שאלוהים לא סתם ברא את הבעלי חיים ולכל אחד יש משמעות ובלה בלה בלה.. כל מיני שטויות כאלה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!

את מתארת את זה מצחיק...חחח

GiLi73

New member
היה לך אפשרות לעשות גם ספרות וגם

ביולוגיה?? אני הייתי צריכה לבחור מגמה אחת מתוך 4 [ביולוגיה, פיסיקה,תקשורת או ספרות]

למעלה