ליום שלישי

estousha

New member
המממ האמת שאין לי מושג...

נראלי ששלי הייתה קצת שונה משלך- היה לנו 3 בעיות, אחת במיקרוסקופ, אחת ניסוי עם לימון ו-ויטמין C והאחרונה עם שמרים... בעעע היה מחרפן אבל נגמר!!

דורה17

New member
מה זה לא אותה בגרות לכולם?

לנו היה על כרוב וויטמין סי.. איזה מוזר.. הייתי בטוחה שכולם עושים אותו דבר...

estousha

New member
ת'אמת גם אני ...

יכול להיות שיש הבדל בין בתי ספר דתיים?? לא נראלי אבל לכי תדעי.. משרד החינוך הזה והשטויות שהוא ממציא...

דורה17

New member
אהההה את בבי"ס דתי.. יש מצב...

למרות שאני לא מבינה מה הטמטום... טוב נו משרד החינוך...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיום טיפש..../images/Emo10.gif

המתכונת במתמטיקה לא הלכה טוב בכלל!! לא שציפיתי, הרי לטא למדתי חח אבל בכל זאת.. נמאס לי..בעע וחברות שלי מהכיתה המקבילה סיפרו לי שאיזה ילדה אחת מפיצה עליי שמועות.. היא כבר עשתה את זה בעבר וכשראיתי אותה שפכתי עליה מים ואיימתי עליה חח אבל זה לא עזר.. בא לי לרצוח אותה!! אררר
קיצר, יום מגעיל..

דורה17

New member
../images/Emo201.gif

אל תתיחסי לטיפשה הזאת... שתפיץ שמועות.. את יודעת שזה לא נכון.. מקסימום תפיצי שמועה שהשמועה עלייך לא נכונה.. יהיה טוב!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהלוואי שזה היה כזה פשוט..../images/Emo10.gif

מקווה שיהיה טוב..

niro levi

New member
תפיצי עליה משהו יותר גרוע..

לא נורא.. תעשי עוד מתכונת ותלמדי אליה.. אם היא המצאיה עליך משהו תמציאי עליה משהו יותר גרוע.. תחזירי לה באותו מטבע.. ואת יכולה לשלוח מישהו שיאיים עליה חח זה תמיד עובד..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא יודעת מה..חחח

חוץ מיזה.. אני לא ארד לרמה שלה.. ונראה לי שאני אלך לאיים עלייה חחח מישום מה זה כבר לא מפריע לי כמו פעם אבל בכל זאת זה מעצבן עדיין.. תודה..

דורה17

New member
אל תאיימי עליה...

היא הרי מחפשת שתתעצבני והיא רוצה לעשות לך רע... אז פשוט אל תתיחסי אליה ולשמועות האלה, ואם מישו יבוא וישאל אותך משו על השמועה הזאת פשוט תצחקי ותגידי שהיא ילדה עם בעיות... תראי שלא אכפת לך מזה.. כשהיא תראה שזה לא מזיז לך היא תפסיק (באיזשהו שלב..)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהיא לא תפסיק..../images/Emo4.gif

היא כבר יותר משנה עם אותו סיפור! קשה לי להאמין שהיא פתאום תפסיק.. וגם להתעלם לא יעזור..
לא אכפת לה באמת..

דורה17

New member
מה היא כבר אומרת?? ז'תומרת...

משו שבאמת פוגע בך או סתם משו טפשי כמו.... "יש לה אוזן שלישית שהיא מסתירה מתחת לשיער" חחח כי אם זה סתם משו טפשי כזה אין לך מה להתרגש... בכלל באופן כללי, מה שאני תמיד אומרת גם לחניכות שלי וזה חחח את בעצמך וכל מי שמכיר אותך יודע שזה לא נכון לא? אז מה כבר יקרה.. כמה אנשים שאת אפילו לא מכירה יחשבו עלייך משו? שיחשבו... מותר להם לחשוב... את יודעת את האמת ומי שמכיר אותך יודע ת'אמת.. יום יבוא והכל יחזור אליה אל תדאגי... יהיה בסדר! מבטיחה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא, זה לא משהו טיפשי לצערי..

זה משהו רציני..חח ואני יודעת שמי שמכיר אותי יודע 100% שזה לא נכון אבל בכל זאת.. לא נעים.. אם ייצא לי להכיר אנשים שהיא סיפרה להם את זה, זה לא נעים..
את מדריכה??

דורה17

New member
בערך חחח הדרכתי בתנועת נוער

עכשיו אני סתם מדריכה בקייטנות חחחח

דורה17

New member
ואת יכולה להקדים תרופה למכה...

נגיד אם יוצא לך לדבר עם אנשים ששמעו ת'שמועה הזדונית אז פשוט תעלי את את הנושא.. נגיד סתם תגידי "כן חהחה שמעתי שאיך שלא קוראים לה הגיעה למסקנה ש.... חהחה איזה טיפשה..." סתם תעשי מזה צחוק כזה תנסי איכשהו להוציא אותה המפגרת... במקרים מסויימים זה עוזר...

למעלה