יא' ואת?
S shilgiah New member 15/5/07 #90 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה לי שאני עושה את זה שנה הבאה.. עוד מישהי אמרה שהיא עושה את זה השנה.. אבל אני לא זוכרת מי..חח זה נשמע יותר מעניין..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה לי שאני עושה את זה שנה הבאה.. עוד מישהי אמרה שהיא עושה את זה השנה.. אבל אני לא זוכרת מי..חח זה נשמע יותר מעניין..
O Ofiraaaa New member 15/5/07 #94 חח אם התכוונת למישהי מפה אז יכולהיות שזו אני כי כבר אמרתי פה פעם.. כן זה מעניין.. כמה שאפשר
S shilgiah New member 15/5/07 #96 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאולי.. הרבה יותר מעניין מברכות ואבות וביצה וכל האשר..
ס סינטטית New member 15/5/07 #6 לא נכון. אני משתלדת כמה שיותר לסדר פה ושיהיה גם וגם. אבל החלטתי לפתוח על בסיס יומי כי ה ים פה ממש ארוכים וזה סתם מעצבן. חוצמזה, אני לא רואה משהו רע בזה שיש צד חברתי ומגובש בפורום. פעם זה לא היה, וזה הרבה יותר נחמד ככה.
לא נכון. אני משתלדת כמה שיותר לסדר פה ושיהיה גם וגם. אבל החלטתי לפתוח על בסיס יומי כי ה ים פה ממש ארוכים וזה סתם מעצבן. חוצמזה, אני לא רואה משהו רע בזה שיש צד חברתי ומגובש בפורום. פעם זה לא היה, וזה הרבה יותר נחמד ככה.
S shilgiah New member 15/5/07 #60 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif