ליום רביעי

• פותח הנושא Tula1
  • פורסם בתאריך
../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif מקרר ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

צריכה לקנות מקרר בצורה די דחופה , צריכים להחזיר מקרר שהושאל. אשמח לתובנות לגבי המקררים שלכם.

ר ע נ נ ה

New member
Amana הפוך

לנו יש אמנא עם הפריזר למטה (600+ ליטר) שזה רעיון גאוני ולא מבינה איך עד היום התכופפתי כדי להגיע לירקות... יש רק חסרון אחד - המגירה של הגבינות קטנה מידיי ואי אפשר להכניס בה גביעים כמו דנונה טבעי, מצד שני הכל נשלף ומאוד קל לנקות את המדפים ואת המגירות גם הרוחב טוב עוד יתרון בעיניי שכשקונים את הגימור המטאלי אי אפשר לשים על המקרר מגנטים (רק בצד אפשר אבל לא בחזית) שזה שומר על מראה נקי במטבח וגם את המטאלי מאוד קל לנקות אני אישית לא אוהבת את הside by side כי אין בו מקום ברוחב לתבניות גדולות בגלל שהוא צר וכל הזמן עסוקים בלהכניס דברים מלמעלה למטה למעלה על כל המדפים. לגביי הפטנט של ה"קיוסק", של קוביות הקרח וכו' שמעתי שזה מתקלקל בקלות אז ויתרנו.

דידיש

New member
זקוקה מאוד מאוד להמלצה!!!

אז אתן שואלות המלצה למה?!!? לשואב אבק!!! השואב שלי פרש לגמלאות ומסרב להדלק!! אין לי איך לשאוב את הבית!!! אני רוצה לקנות חדש וזקוקה להמצלה שלכן על שואבים! תודה מראש, דידיש

אני לא יודעת איך קוראים לו

אבל קניתי לא מזמן שואב בשופרסל סל במבצע (86 ש"ח), לא ציפיתי להרבה, אבל בע"ה הוא מעולה!!! לא מבייש אף שואב אבק שהיה לנו (והיו לנו טובים).

אילתית 2

New member
לי יש שואב של LG

שואב מעולה אני מרוצה ממנו שואבת איתו הכל כל הזמן את הריצפה במקום לטאטא..שטיחים..מסילות..פנלים..את הרווחים בין הספות בקיצור הכל מעולה LG דגם V-CA241HT

tamamitt

New member
DYSON

לנו יש את דגם ה ANIMAL שמותאם לבתים עם כלבים או חתולים. הוא תותח על

למעלה