ליום רביעי

• פותח הנושא Tula1
  • פורסם בתאריך

n o a p

New member
היא ישבה עלי

הוצאנו דרכון לעמיתוש כשהיתה בת שנה ושמונה ופשוט לבשתי חולצה לבנה והיא ישבה עלי, על רגל אחת שלי (כאילו הראש שלה היה ליד הראש שלי, ואני הרחקתי את הראש ממנה עד כמה שאפשר) והצלם צילם רק אותה ויצא מצוין. ביוני הבא אנחנו כבר נצטרך להוציא לה דרכון חדש כי היא תהיה בת 6, או כי עברו חמש שנים. לאיתי הוצאנו דרכון בגיל חודש ואותו השארנו בסלקל , שמנו מתחת לראש שלו חיתול פלנל לבן והערנו אותו כדי שיפתח את העינים והצלם צילם אותו ככה.

חמודבה

New member
../images/Emo26.gif מי עף אתמול במטבח? ../images/Emo36.gif

העייפות ניצחה אותי בפרסומות - לפני שהיה תורה של יפית לנהל את הסרוויס

חמודבה

New member
אופס... היה אמור להיות משורשר ל- ../images/Emo32.gif

לא יודעת מה קרה...

../images/Emo58.gifכמו שלימדו אותי לטובת כל אלו שמקליטות

נשארו יפית וסהר - עף הגבוה השחצן - יוסי - היה תענוג לראות אותו עף

אילתית 2

New member
../images/Emo58.gifנכון אבל לא בדיוק...

למרות העייפות שלי....עוד ראיתי ולא פספסתי... נשארו יפית וסהר אל בסוף התוכנית שיש את הפרומו לתוכנית הבאה מתברר שיש 4 מתמודדים שהודחו שחוזרים להתחרות על המקום השלישי בגמר....הראש לא פועל בשמות אבל זוכרת שהרביעיה היא יוסי, זאת הדוגמנית שכחתי את שמה, גבריאלה ועוד אחד..בקיצור 4 מתחרים למקום האחרון בגמר...תוכנית מאיטליה...

חמודבה

New member
וואלה? ../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שיפית תעוף! מה היה איתה שם? הראו בפרומו שלפני הפרסומות כאילו סהר מנסה להכשיל אותה... רגע, אז בגמר יהיו שלושה מתמודדים? כלומר, אחד מתוך הארבעה שחוזרים יגיע לגמר?

אילתית 2

New member
../images/Emo58.gif

כן ראיתי את התוכנית (לא את הכל קצת פספסתי כי רק חזרנו לאילת..) אבל הראו שיוסי וסהר ניסו להכשיל את יפית ולא הצליח להם...אז יפית וסהר לגמר ואז כשנגמרה התוכנית לא היה לי קוח לקום מהספה והראו עם הכתוביות את התקציר של שבוע הבא שהתוכנית הבאה תהיה הפתעה לשניים שחשבו שיהיו להד בגמר אבל עוד 1 יצטרף אליהם הראו את גבריאלה יוסי הדוגמנית ועוד אחד..לא זוכרת את שמו...הצעיר השקט הזה ...בקיצור תוכנית שהוקלטה באיטליה שהם הארבעה נלחמים על המקום השלישי בגמר...

../images/Emo58.gifכן, ממש מבאס

המועמדים לגלגל הצלה הם: יוסי, יפית, גבריאלה, וההוא הדוגמן. אבל היה כזה כיף לראות את יוסי עףףףףףףף
לא סבלתי אותו, ועוד יותר נחמד, שהוא לא הביא לו את המדים לשמור כמו עם גבריאלה ושי חיחיחיחיחי (איזו רעה אני
).

חמודבה

New member
../images/Emo58.gifלמה לא

הביא לו? היה משהו מיוחד? אוף! איך נרדמתי... אני ממש לא אהבתי את גבריאלה, עיצבנה אותי. כל הזמן רק התבכיינה והרגישה מקופחת והיתה ממש גרועה בלחץ. גם את הדוגמנית לא אהבתי - אבל את גבריאלה ממש לא (למרות שלא היה אכפת לי איזה ביס מהסטייק שהכינה באחת התוכניות)

אני מקוה שכבר הבינו שזה שרשור ספוילר../images/Emo6.gif

אח, תענוג היה לראות את הערס הזה ע-ף, כמה נמוך אפשר לרדת, כמה מגעיל בנאדם יכול להיות. לא מתה על יפית אבל אחרי שהיא מכבדת אותם במתנות אחרי שהם מתחבקים, אחרי שהיא משתדלת כשהוא אחראי על הסרוויס, לנסות לשחק מלוכלך, רציתי להקיא עליו והתביישתי בשביל סהר. יא סהר, אתה לא ילד בכיתה ג', מה אתה נגרר? רוע, רוע ,רוע... אותי מעצבן הגלגל הצלה שבוע הבא, תחושה שרימו אותנו והמתחרים. למה לקרוע תתחת, אם יכול לבוא מישהו כמו רביב (השקט/הדוגמן/ החמוד) שעף לפני 4 פרקים ולחזור בפרק אחד??? ת'אמת, נהנית לראות את התוכנית אבל חוץ משי, לא אהבתי אף אחד. לפני אתמול עוד רציתי שסהר יזכה ועכשיו הוא גם הרגיז אותי וליפית, עד כמה שהיא מסכנה ובלה בלה בלה, לא מגיע..בנס היא הצליחה לעבור שלב אחרי שלב ואם כל האנשים שנאו אותה בתוכנית, כנראה שיש סיבה.

../images/Emo6.gif מה זה ביס? כמעט בלעתי את הטלויזיה../images/Emo58.gif

כל המנות שלה היו מעולות, אבל האישיות שלה מעצבנת
, נראה לי שהשף לא אהב את יוסי כ"כ בטח לא בתוכנית האחרונה, כזה ברברי הבן אדם הזה, וגם שהוא הועף אז הוא נתן חיבוק חם ואוהב לסער, וליפית הוא הביא כיף, אז השף אמר לו "תחזור ותחבק את יפית"
, יוסי לא אהב את זה.

:-\ לדעתי זה לעג לרש

"חופשת לידה" (בטח מי שהמציא את המונח הזה היה גבר - הרי הדבר האחרון זה חופש) צריכה להיות חצי שנה לפחות!

נושקולה

New member
לאט לאט...

לפני שנה הוסיפו שבועיים, עכשיו יוסיפו עוד שבועיים בעוד שנה יוסיפו עוד שבועיים...

למעלה