ליום רביעי

• פותח הנושא Tula1
  • פורסם בתאריך

Tula1

New member
../images/Emo160.gifאיך מוציאים ויזה לארה"ב לתינוקות/ילדים?

אף פעם לא הוצאתי ויזה לבד, תמיד העבודה דאגה לי בתחילת חודש הבא יש לי ראיון בשגרירות לצורך הנפקת ויזה חדשה במקום זו שנגמרה לי, והייתי רוצה להוציא גם לתינוק ולפעוטה( התחלנו כבר בתהליך הנפקת דרכונים) אז.... מאיפה מתחילים? רק להסתכל על האתר של שלטונות ארה"ב עושה לי כאב ראש.... אשמח מאד לשמוע מנסיונכם+ הוראות פעולה... המון תודה ובוקר מצוין

Nataly28

New member
הי בוקר טוב עשינו לאריאל ויזה לא מזמן

קודם כל את חייבת להוציא להם דרכון, אחרי זה מגישים בקשה בשגרירות ממלאים שם כמה טפסים (אני לא זוכרת בדיוק מה) אין צורך להביא אותם לשגרירות (לפחות זה לא היה ככה) אגב צריך תמונת פספורט מיוחדת לדרכון + ויזה - תגשי איתם לחנות שמתמצאת בזה (לאריאלי יצא פוטו רצח

עשינו זאת בגיל חודש

מוציאים דרכון במשרד הפנים. יש לגשת לבנק הדואר ולשלם על הוצאת הויזה - יש שם טפסים ומשלמים במקום. לכל גיל אותו סכום ! חשוב לצלם תמונה לויזה - 5X5 עם רקע לבן. יש טפסים שאפשר למלא באינטרנט ודרך האתר גם לקבוע מועד לראיון בשגרירות.מאוד פשוט יחסוך לך את הכסף במקום לשלם לסוכן. וכל מה שנשאר זה לעמוד בתור בשגרירות.... בהצלחה.

לא, הראיון היה לבעלי

עשינו לו ולה ויזה ביחד. אבל בכל מקרה מזמנים לפגישה כדי להשאיר להם את הדרכון וכל הטפסים. לא ניתן לשלוח בדואר - חייבים להגיע לשם ובלי זימון מסודר, הם בכלל לא מכניסים למתחם...

Tula1

New member
את הטופס של האתר אני מכירה

מילאתי כבר לעצמי. גם את חוקי התמונה אני מכירה כמו כן יש לי ראיון (קבעו לי מהעבודה) בחודש הבא. השאלה היא האם אוכל למסור את הטפסים של הילדים בזמן שאני מתראיינת, ותוך כמה זמן אקבל את הדרכונים של הילדים בחזרה, או שזה על המקום?

tamamitt

New member
כן, תוכלי למסור

את הטפסים של הילדים בזמן הראיון שלך. מקבלים את זה בדואר תוך שבועיים אני חושבת. כנסי לאתר של השגרירות. הכל מוסבר שם בפרטי פרטים, ואצל האמריקאים תמיד The rules are the rules אז עדיף להקפיד על כל פרט ופרט.

../images/Emo160.gif איך מוציאים דרכון לפעוט

איך מצלמים תמונת פספורט פעוט קטן (בן שנה ושמונה) שלא מכיר את המושג לשבת לרגע בשקט?

tiger mom

New member
נותנים לצלם תהמודד איתו

עושים לו פרצופים. מאמינה שלצלמים יש מספיק ניסיון עם ילדים שצריך לצלם אותם

Nataly28

New member
אין מצב

את לא יכולה לצלם לבד תמונת פספורט, עבור דרכון כי יש חוקים מסויימים שרק בעלי נסיון יודעים (בחנויות)

לא הבנת אותי, התכוונתי שבחנויות יש מצלמה

דיגיטלית אז אין להם בעייה לקחת תמונה כמה פעמים עד שזה מצליח. לדרכון למשל צריך תמונה עם עיניים פקוחות (עשיתי לתינוקת בת חודשיים וזה היה פרוייקט להביא אותה ערה).

חמודבה

New member
גם לי יש שאלה שמעניינת אותי

סתם שאלה שעלתה לי... הרי ילדים משתנים משתנים כל הזמן במיוחד תינוקות ופעוטות - אז כל נסיעה צריך לעדכן להם תמונה? הרי הדרכון בתוקף לעשר שנים (נראה לי)

חמודבה

New member
ועוד שאלה על דרכון

כדי להוציא דרכון לתינוק צריך לעמוד בתור (וצריך גם להגיע איתו???) או שאפשר לשלוח טפסים או לשלשל בתיבת האל תור?

tiger mom

New member
דרכון לתינוק הוא ל-5 שנים בלבד

בלי אופציה להאריך. אם אני לא טועה חייבם לבוא עם התינוק. הכי פשוט: תסתכלי באתר של משרד הפנים

shlala1

New member
התינוק חייב להיות נוכח באותו היום

כמו שנאמר לך הפספורט של התינוקות/ילדים תקף ל 5 שנים (ומבוגרים ל 10 שנים) לכן לא צריך לעדכן תמונה. אהההה ובגלל זה הפספורט של הילדים עולה 75 שקלים ולא 200 (או משהו דומה)

Nataly28

New member
../images/Emo6.gif איזה קטעים

אנחנו בזמנו ניסינו לצלם את אריאל בלי חנות לבד בבית, וזה יצא זוועה

למעלה