ליום רביעי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאיזה מותק של תמונה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

tal 01

New member
אוקיי, אז לא הביאו את סינרגיה.

הביאו את בן ישראלי. למרות שהוא לא הטעם המוזיקלי שלי, והוא שר רק שיר אחד שלו וכל השאר של אחרים, היה דווקא בסדר. אבל באמת שריחמנו עליו כי הוא דיי עבר השפלה..גם התקרבנו אליו אחר כך וראינו שהעיניים שלו היו נפוחות ואדומות וראו קצת דמעות. מסכן.

tal 01

New member
מה שקרה שהשיר שלו היה פלייבק..

למרות שהוא שר בכל זאת[ושמו לב, תאמינו לי...] והשיר קפץ וזה היה ממש פאדיחות...פעם ראשונה הוא צחק, פעם שנייה הוא רצה לקבור את עצמו חי.[לא היה קשה להסתיר את זה] עזבו את זה שכשהוא התחיל לשיר חצי מהילדים קמו ועזבו את המקום...אם לא יותר. אף אחד לא שם עליו ולא התייחס אליו... וכו' וכו'.

tal 01

New member
אה כן...

בסוף, אחרי שהוא סיים לשיר בפעם השנייה את "לעוף איתך"... המנהלת בית שלנו באה אליו ואומרת לו: "זה יהיה להיט!"...מטומטמת

חחחחחחחחחחחחח

איזה מפגרת... ואיזה מסכן מזכיר לי את מה שקרה לכינרת בגריז איזה פדיחות מסכנה לא נעים וזה... סאונדמן מפגר!

זה לא הסאונדמן

זה מיתרי הקול שזה נתקעו או משו היא לא יכלה לדבר אחרי זה.. [אנחנו מדברות על אותו מקרה?]

חשבתי בן ארצי בהתחלה..

חחח מי זה בן ישראלי.? הוא שר מזרחית לא? ממ... עם אני לא טועה ראיתי קליפ שלו בערוץ 24 פעם מה קרה לו?

tal 01

New member
חח כן, מזרחית..

יש את "לעוף איתך"..הוא גם בסוף אמר לנו שיש לו עוד שיר שעומד לצאת לרדיו

למעלה