ליום רביעי

שלומיתת

New member
אני פשוט גמורה

מזל ששחררו אותנו מוקדם היו מהבצפר.. אחותי הקטנה חזרה מהבצפר כשכל הפרצוף שלה נפוח ומדמם. היא נפגעה בראש בשיעור ספורט, נתקעה בקיר או משהו כזה..ואז אני ואמא שלי נסענו איתה מהר לקופת חולים [למי שחיפאי- לין] ומשם הפנו אותנו לבי"ח.. בכל הבי"ח התרוצצנו בין בדיקת סי.טי למיון, וממיון לאף אוזן גרון, ומשם למחלקת עיניים. יש לה שבר במצח והיא מאושפזת ללילה. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני פשוט מתחרפנת.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוואי!! ה' ישמור!!../images/Emo2.gif

איך שיחררו אותה כה מבי"ס?! איזה חוסר אחריות מצידם! הם היו צריכים לקחת אותה לבית חולים ישר כשזה קרה ולא לשחרר אותה הביתה.. טיפשים!
שתיהיה לה החלמה מהירה!

שלומיתת

New member
אמ

האמת שאף אחד לא ממש ידע מה המצב שלה, ואף אחד לא חשב לדעתי שזה יגיע לחומרה כזו.. חוצמזה שאמא שלי מורה בבית ספר הזה אז ישר פנו אליה... עכשיו אגב גם חיברו אותה לאינפוזיה, כי היא הקיאה
המזל היחיד הוא שהיא הקיאה רק עכשיו בגלל שהיא שתתה ולא לפני, כי אם היא היתה מקיאה לפני כמה שעות זה היה סימן לזעזוע מוח וזה כבר יכל להיות מאוד גרוע.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifעדיין.. זה לא נראה לי בסדר..../images/Emo4.gif

היא חזרה הביתה או הלכה לאמא שלך..? היו צריכים ישר לפנות אותה לבית חולים.. הם לא צריכים לחכות שזה יגיע לחומרה.. אם הם ראו ש"כל הפרצוף שלה נפוח ומדמם" זה מספיק!! חייבים לקחת אותה לבית חולים.. מזל שלא קרה משהו רציני יותר (למרות שזה די רציני..
). אני רק מקווה שהיא לא כ"כ סובלת עכשיו..

שלומיתת

New member
קודם המורה לספורט ניסתה לטפל בה

ואז הסיעו אותה אלינו הביתה, זה ברור שהיא הייתה צריכה לנסוע עם אמא שלי..ילדה בת 10 לא תסכים ליסוע לבד לבי"ח בלי אמא שלה, וגם צריך את הכרטיס שלה של הקופ"ח וזה.. אני מאמינה שהיא די סובלת עכשיו כי זה שבר במקום בעייתי שקשה לקבע, וכשהמקום לא מקובע טוב זה כואב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלדעתי..

היו צריכים להפנות אותה ישר לבית חולים ובו זמנית להתקשר לאמא שלך ולהגיד לה לבוא עם הכרטיס וזה.. אבל לא חשוב.. זה כבר עבר..העיקר שהיא מטופלת.. וואי.. שבר במצח..
אכן בעייתי.. אחח *מצומררת* שתרגיש טוב..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאמת.. את הנעשה אין להשיב..../images/Emo45.gif

XxXSynergitXxX

New member
וואו../images/Emo12.gif, שתרגיש טוב../images/Emo201.gif

מקווה שתרגיש טוב.
ויהיה בסדר .

niro levi

New member
../images/Emo216.gifה' ישמור

שתרגיש טוב והחלמה מהירה.. איזה חוסר אחריות מצד בית ספר רק כשקורים דברים כאלה מבינים פתאום כמה למורים לא אכפת וכמה הם לא דואגים לתלמידים..בושה וחרפה..

למעלה