חחחח באמת שלא קיים דבר כזה.. יש גם כמה יקנעמים שיש להם היכרות עם המקום הזה..אהמליאוראהמאני P:
L lali1989 New member 5/3/08 #103 חחחח באמת שלא קיים דבר כזה.. יש גם כמה יקנעמים שיש להם היכרות עם המקום הזה..אהמליאוראהמאני P:
א אין מלאכים בשמיים New member 28/2/08 #27 אממ... עכשיו יותר טוב.. קצת קר לי ומשעמם ואני עייפה אבל יש מלא אנשים למעלה והם עושים מלא רעש... קר לי!
אממ... עכשיו יותר טוב.. קצת קר לי ומשעמם ואני עייפה אבל יש מלא אנשים למעלה והם עושים מלא רעש... קר לי!
S shilgiah New member 28/2/08 #32 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמלא אנשים למעלה..?../images/Emo12.gif גם לי קר!
T tal 01 New member 28/2/08 #29 ביאסו אותי ועיצבנו אותי במחויבות היום.. אבל היה אחלה למרות הכל... אה ונראלי שהמורה להסטוריה שונא אותי. מה לעשות שהוא נורא עיצבן אותי אז אתמול החלטתי לצעוק עליו ולהוציא עליו את העצבים?
ביאסו אותי ועיצבנו אותי במחויבות היום.. אבל היה אחלה למרות הכל... אה ונראלי שהמורה להסטוריה שונא אותי. מה לעשות שהוא נורא עיצבן אותי אז אתמול החלטתי לצעוק עליו ולהוציא עליו את העצבים?
S shilgiah New member 28/2/08 #33 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif! איזה כיף זה לצעוק על מורים ולהוציא עליהם עצבים, אה? לא יוצא לי הרבה אבל כשזה קורה.. כמו שאמא שלי אומרת "אמריקה.." חחחחח
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif! איזה כיף זה לצעוק על מורים ולהוציא עליהם עצבים, אה? לא יוצא לי הרבה אבל כשזה קורה.. כמו שאמא שלי אומרת "אמריקה.." חחחחח
T tal 01 New member 28/2/08 #34 חחח גם לי לא יוצא הרבה. לא יוצא בכלל! הייתי בשוק אח"כ שעשיתי את זה... אבל הוא ממש עיצבן אותי וכן, זה כיף
חחח גם לי לא יוצא הרבה. לא יוצא בכלל! הייתי בשוק אח"כ שעשיתי את זה... אבל הוא ממש עיצבן אותי וכן, זה כיף
S shilgiah New member 28/2/08 #38 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלילה טוב!../images/Emo13.gif "יופי.. אומרים שיש לך יופי של יופי אז יופי לך.." "וכמה קשה לאהוב אותך כש..את אומרת לי שכלום כבר לא ישנה.." אני מתחילה להיות מכורה!!
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלילה טוב!../images/Emo13.gif "יופי.. אומרים שיש לך יופי של יופי אז יופי לך.." "וכמה קשה לאהוב אותך כש..את אומרת לי שכלום כבר לא ישנה.." אני מתחילה להיות מכורה!!
מ מ א י ה 9 0 New member 28/2/08 #41 מעולה../images/Emo13.gif הלוואי וימשיך ככה מותק../images/Emo23.gif
ר רונקיפליצית New member 28/2/08 #43 ../images/Emo204.gifסופ"ש נעים כפרות שלי.. יצאתי לסמינר בבית שאן, חוזרת שבת בלילה\ראשון. אני בפלא מי שמתגעגע
../images/Emo204.gifסופ"ש נעים כפרות שלי.. יצאתי לסמינר בבית שאן, חוזרת שבת בלילה\ראשון. אני בפלא מי שמתגעגע
N niro levi New member 28/2/08 #57 ../images/Emo216.gifשלומית את חייבת להביא לי את הטלפון שלה אני רוצה לראות אותה.. זה לא פייר שלא ידעתי על זה..
../images/Emo216.gifשלומית את חייבת להביא לי את הטלפון שלה אני רוצה לראות אותה.. זה לא פייר שלא ידעתי על זה..
N niro levi New member 28/2/08 #58 ../images/Emo216.gifליאוריי מתי את תבואי לבית שאן?!?! או אפילו אליי?!.. אוףף אני כל כך מתגעגעת!!!