אין לי כוח יותר אחותי נשארת לעוד לילה בבי"ח. איזה יופי.
ש שלומיתת New member 28/2/08 #72 אין לי כוח יותר../images/Emo4.gif אחותי נשארת לעוד לילה בבי"ח. איזה יופי.
S shilgiah New member 28/2/08 #75 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלמה לך אין כוח? את נשארת איתה או שיש לך בגלל זה מלא דברים לעשות?
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלמה לך אין כוח? את נשארת איתה או שיש לך בגלל זה מלא דברים לעשות?
ש שלומיתת New member 28/2/08 #76 שילוב הייתי אצלה בצהריים,נסעתי ישר מהבצפר..ועכשיו בגלל שאמא איתה אני צריכה לנקות ולסדר פה.. חוצמזה שזו סתם הרגשה מעיקה בבטן
שילוב הייתי אצלה בצהריים,נסעתי ישר מהבצפר..ועכשיו בגלל שאמא איתה אני צריכה לנקות ולסדר פה.. חוצמזה שזו סתם הרגשה מעיקה בבטן
S shilgiah New member 28/2/08 #77 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוואי..../images/Emo4.gif תנוחי קצת..
T tal 01 New member 28/2/08 #80 ואני במגמת ערבית ולא מבינה מה כתוב. עצוב יש בגרות בע"פ באפריל...דאמ|: מה זה קשור עכשיו? בכל מקרה, תתחדשי
ואני במגמת ערבית ולא מבינה מה כתוב. עצוב יש בגרות בע"פ באפריל...דאמ|: מה זה קשור עכשיו? בכל מקרה, תתחדשי
ט טיפה בים 87 New member 28/2/08 #83 לא אמור להיות ו באופרז? זה נראה כמו ארפאז... שמות זה בתעתיק כזה לא?
X XxXSynergitXxX New member 29/2/08 #97 זה די בתעתיק, אבל אני אמורה לנקד עם דמה.. כאילו שורוק. זה אוּרבז.
א אין מלאכים בשמיים New member 28/2/08 #87 חח יפה! קבל ח"ח חחח..... רשמי עוד משהו נראה עם נדע מה את כותבת שם של מישהו..=]
א אין מלאכים בשמיים New member 28/2/08 #89 קטיושות באשקלון?!?! אני מתחילה לפחד זה ממש קרוב לכאן אשקלון! זה פשוט לא יאומן מה הולך במדינה הזאת!! בהתחלה שדרות אחרי זה כל הצפון לאט לאט הם מתקדמים ומתקדמים ואף אחד לא עושה שום דבר!!! זה פשוט מפחיד מה שהולך במדינה הזאת!!
קטיושות באשקלון?!?! אני מתחילה לפחד זה ממש קרוב לכאן אשקלון! זה פשוט לא יאומן מה הולך במדינה הזאת!! בהתחלה שדרות אחרי זה כל הצפון לאט לאט הם מתקדמים ומתקדמים ואף אחד לא עושה שום דבר!!! זה פשוט מפחיד מה שהולך במדינה הזאת!!
S shilgiah New member 29/2/08 #94 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכן! כן! כן! נבנה לנו קן, אני אשי +ר ואתה תנגן.. פתאום נזכרתי בשיר הזה.. יש כאן עוד מישהו שמכיר?
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכן! כן! כן! נבנה לנו קן, אני אשי +ר ואתה תנגן.. פתאום נזכרתי בשיר הזה.. יש כאן עוד מישהו שמכיר?