ליום רביעי...

lali1989

New member
כדאי שתלכי לבדוק אתזה..

נראלי שבאת חסר לך ויטמיני או משו כזה

XxXSynergitXxX

New member
יום מוזר כזה.

אחת מהחברות הטובות שלי עזרה לי מאוד היום , וסתם ישבנו בדשא בבצפר ודיברנו על הכל. זה היה ממש נחמד. היא מקסימה
. חוצמזה, מיכל באה לבקר אותי לפני כמה ימים וממש שמחתי! היא באה הישר לכיתה שלי , וזה היה מפתיע וכייפי!!!1 D: בקיצור, רע וטוב.

את כזאת נשמאמי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני רוצה להביא לך מתנה למומולדת אבל קצת קשה לי להגיע לחטיבות (סגרו את השער מעבר דווקא בזמן הכי לא מתאים) ואני ממש ממש לא מוותרת לך על זהההההה אני רוצה להפגש!!!!! ואני אוהבת אותך מאוד מאוד שלחתי לך היום אס אמ אס מקווה שראית אותו

דורה17

New member
יום חביב+

בבוקר שוב השכנים המעצבנים שלי עשו רעש עם השיפוצים המעצבנים שלהם והעירו אותי [גררררר] אבל לא נורא, אח"כ קמתי, אמרתי יפה שלום לשיערי הארוך המציק אך היפייפה והלכתי אל עבר המספרה לגזום אותו מעט, יש לציין שהספר גזם אותו מעט הרבה חחח אבל לא נורא, כי עכשיו הוא יותר דק אבל הוא יפייפה
[עכשיו אני עם פן, והוא יפייפה חחחח נראה מה יהיה בלי פן..] ואז חזרתי הביתה ובעצם לא עשיתי כלום חחחח אבל היה לי כיף=] התגעגעתי קצת ללא לעשות כלום
עכשיו אני עייפה ממש! אני חייבת להפסיק ללכת לישון ב4 בבוקר חחח במיוחד עכשיו כשמעירים אותי מוקדם בגלל השיפוצים האלה!גרר שיהיה לכם המשך ערב נפלא

למעלה