ליום רביעי...

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמה זה היום הזה|:

שיחררו אותנו. אמא של חברה שלי נפטרה. ואני פשוט בהלם, לא מאמינה שזה קורה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה יום מבוזבז..../images/Emo4.gif

חצי כיתה לא היתה בבי"ס בגלל שהם הלכו ליד ושם (הבנות שטסות לפולין..), 3 שעות של תקשורת בבוקר לא היה ולא ידעתי (אבל הגעתי לאמצע השיעור השני גם ככה..חח
) ואז שיחה...שיעור "ציור"..
מחנכת בזבזנית...מורה לספורט שדיברה על הבגרות... ושעתיים ספרות (זה מוזר אבל אני דווקא נורא מקשיבה בשיעור ספרות הזה! חחח
). ואז בית..
ואני עוד מעט יוצאת..
והפורום יבש עכשיו..
אז אני אלך לחדר... צ'או צ'או ביי...

חח..יום מבוזבז

חח.. אני האמת מעדיפה יום מבוזבז מאשר יום של לימודים חחח כל היום לצייר להסתכל בחלון חח ואני כאן בפורום!! ותהני!=]

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifיום נחמד..(או שלא=/)

היום התחיל לא משוו.. איחרתי לשיעור אנגלית (שעה ראשונה) וזאת מורה חדשה ככה שעשיתי עליה רושם לא טוב...ואני הכי לא כזאת שמאחרת..זאת ממש לא הייתה אשמתי..אני בחיים שלי לא איחרתי.. הייתי כבר ב-7 ועשרים בתחנה וההסעה לא הגיעה וחיכתי המון זמן לאוטובוס הרגיל וכשהוא בא הוא לא עצר כי הוא היה מפוצץ..אז הלכתי לתחנה אחרת של קו אחר..ואיך שהגעתי אוטובוס עבר...אז שוב חיכיתי ואז שהוא בא אז שוב היה מפוצץ והוא לא עצר ואז הלכתי לתחנה אחרת של שני הקווים שמגיעים לבית ספר ורק בחמישה לשמונה הגיע האוטובוס והוא היה מפוצץ אבל הוא עצר והצטמקנו... ואז איחרתי (מה שאף פעם לא קורה) ומזלי שהמורה לא שלחה אותי להירשם וויתרה לי אבל עשיתי עליה ושם לא טוב=/ ובקיצו ההתחלה לא הייתה משוו...גם בסוף היום היה משוו שהציק לי..וגם סיימתי ברבע ל-4=/ והיה לי גם שעתתים מתמטיקה,שעה היסטוריה ושעתיים לשון היום=/ אבל יהיה טוב... לפחות נקווה.. יאללה יום טוב.. היום בערב קלאסי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתודה..גם לך../images/Emo13.gif

אבל לא נראה לי שיהיה מגניב כי יש לי שיעורים במתמטיקה=/

לא נורא!!

אל תדאגי זה לא יעשה על המורה רושם רע כולה פעם אחת איחרת וזה לא באשמתך!! חח גם לי היה שעתיים לשון היום והייתי אמורה לסיים בארבע אבל שיחררו אותנו למזלי מוקדם יותר!! =]יהיה בסדר!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאז זהו שכן..../images/Emo10.gif

היא אמרה לנו להציג את עצמנו..וכשאני הצגתי את עצמי אז היא אמרה:"אהה זאתי שאיחרה"

למעלה