ליום רביעי...

דורה17

New member
זה בסך הכל רושם ראשוני מותק..

אל תדאגי יש לך עוד שנה שלמה [או יותר, לא יודעת כמה זמן את לומדת איתה..] לתקן ת'רושם הזה.. היא כבר תבין שאת לא כזאת.. חוץ מזה שזה קורה... כל אחד מאחר, אפילו המורות בעצמן מאחרות, באמת שזה לא נורא, יהיה בסדר

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתודה מאמי../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני באמת מקווה שהיא תבין.. ו... רושם ראשוני מאוד קובע... מה שמשנה זה אם היא תבין שאני לא כזאת או שהיא לא תבין את זה ואני נדפקתי..

דורה17

New member
לא נדפקת ולא נעליים...

אל תקחי את זה כזה קשה מותק.. רושם תמיד אפשר לתקן, לא משנה איזה מספר הוא, אז היא תזכור אותך בתור הילדה שאיחרה ביום הראשון.. תאמיני לי שכלכך הרבה תלמידים יאחרו במהלך השנה שהיא תשכח את זה מהר מאוד.. אני בטוחה שהיא כבר שכחה מזה.. זה סתם נראה לך כזה גדול ולא טוב וזה כי היא מורה חדשה, אבל היא כבר מלמדת בטח איזה כמה שנים, היא מכירה מלא תלמידים שמאחרים וזה... תמיד יש תלמידים שמאחרים.. שוב.. זה קורה ולא צריך לעשות מזה סיפור... זה לא שהיא ישר תפסול אותך או משו.. זה באמת לא היה באחריותך ובאשמתך.. אולי פעם הבאה פשוט תיהי טיפה יותר מוקדם בתחנה כדי שלא יהיה כזה עומס.. יהיה בסדר מותק, באמת..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואיי את כזאת מתוקה!!

ענק!תודה לך!!! אני אוהבתותך!!

דורה17

New member
בגיף נצצצצצצצצצצצצצצצ'מה!../images/Emo24.gif!

תאמיני לי.... אני מאחרת סדרתית.. והמורים עדיין מתו עליי חחח

אני באמת מנסה להיות אופטימית!!

אבל קצת קשה לי אני מרגישה לבד בבית ספר כאילו אני עם חברות וזה אבל לא יודעת אני מתגעגעת לחברות מהבית ספר הקודם וכאילו חברות שאני מכירה או כל היום עם חברות אחרות או עם אחותי כי רובן לא בכיתה שלי וכמעט בכיתי שדיברתי עם חברה אחת שלי היא שאלה אותי למה אני עצובה כל הזמן ולא ידעתי מה לענות לה.. אבל מחר כניראה שחברותש לי מהבית ספר הקודם יבואו לבקר אני מקווה הרבה זמן לא ראיתי אותן !! ויצאתי היום מהבית ספר וראיתי איזה ילד שהיה איתי שנה שעברה באנגלית דיברתי איתו היה נחמד.. חח... והיה לנו גם שעתיים אחרונות ביולוגיה שתי חברות שלי ואני צחקנו נורא היה ממש מצחיק חח ישבנו בצד כי הכיתה הייתה מלאה וזה היה שיעור ראשון לפני שפיצלו אותנו.. שבוע הבא זה יהיה כבר בקבוצות אוף.. טוב יהיה בסדר יומנעים לכולם!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואיי אני כ"כ מכירה את זה...רק ש.

אני חושבת שמה שהיה לי היה קצת יותר גרוע.. אבל לא נורא מותק...מניסיון אני אומרת לך..תהיי עם חברות שלך אבל אל תהיי עצובה.. תכירי אנשים חדשים...זה ממש כיף... יהיה בסדר!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאני לא מאמינה כמה אני ישנה

אני פשוט לא מאמינה על עצמי.. אתמול ישנתי מ4 ורבע בערב כמעט עד היום בבוקר.. והייתי היום עייפה.. אז גם היום ישנתי איזה 3 שעות.. ואני עדיין עייפה..מה לעזאזל קורה איתייייי???

מירוש 18

New member
בגלל שאת ישנה הרבה אז את עייפה

אני יודעת שזה נישמע מוזר, אבל ככה זה...

niro levi

New member
../images/Emo216.gifיכול להיות

בכל מקרה נראה לי אני אלך לבדוק מה קורה עם זה..

למעלה