ליום רביעי

נכון כולם נטפלים אלייך...

אמרו פה חכמים בעבר (בעצם אני אחד החכמים שאמרו את זה) אושרי! אל תדאגי, האנשים עם החלוקים הלבנים, הם חברים!

זוהרוש15

New member
עד למאיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תרגעי את!! את לא מכירה אותה בכלל!! זאת את שסתם פותח הודעות חדשות!! היא צודקת! זה מעצבן כי כל פעם שרוני הזאת באה ופותחת הודעות חדשות ולא מבינה שמסבירים לה גם איך משרשרים! והיא כבר עושה את זה בכוונה.. כי לא נראה לי שהיא עד כדי כך מטומטמת!! ואל תעיזי בכלל לדבר על מאיה ככה!! שמעת?!?!?!?!?!?

XxXSynergitXxX

New member
חח זוהר מותק, כמו שחכמים אמרו

ובינהם עומר , האנשים עם החלוקים הלבנים הם חברים שלה ושל אנשים כמוה! [אולי היחידים. כמה עצוב
]

מה זה משנה בת כמה היא יאוואווו

אז מה עם היא בת 15 או 14 או 17 או מה שלא תיהיה?? מה זה משנה? זה ממש שטויות שאתה אומר לה רואים שאת בת עשרה למה אנשים בני 20+ לא רבים??איזה שטויות!

XxXSynergitXxX

New member
מאיה'לה, יכולהיות שיש מחלה כזו שגורמת לך

לומר שאת הרבה יותר גדולה מהגיל שלך? כי בתאכלס, הילדה קטנה, עזבו אותה
. קטנה מאוד, פיצקית.

אושרי27

New member
הודעה חשובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo32.gif

רציתי להבהיר כמה דברים: רציתי לומר שאני זו לא שירוני , זה שהגנתי עלייה זה רק משום שאני חושבת שזה לא בסדר שתקפתם אותה ככה . שאמרתם לה קרצייה , ואמרתם שהיא עושה דווקא ועוד כל מיני . אוליי כבר לא הייתה לכם סבלנות. אבל זה בכל זאת לא יפה. ועכשיו בקשר אליי אנ י רק רציתי שלא יהיו ריבים בפורום ושהיה נחמד, ורציתי לעזור לכם לפתור את הבעיה אז מקווה שאתם מבינים וכבר לא כועסים.... אושרי

menori

New member
אני מהמרת ש..

מה שלא מובן ב"לא לפתוח הודעות" זה ה"לא" כי כל שאר המשפט הם מקיימים.. ".....לפתוח הודעות"

זוהרוש15

New member
אני דברתי עם אושרי במסר ו..

היא ממש רצתה להתנצל ואמרתי לה שתכתוב את זה ב
או שתבקש מאור לפתוח הודעה חדשה.. אבל אור לא ענתה לה והיא חשבה שככה כותבים ב
...כנראה היא לא הבינה..

נהיה פה פורום סיעודי XD ?

ביום שהם כולם ילמדו לשרשר, ולכתוב נורמאלי אז כולם פה יהיו נחמדים אליהם=\

זוהרוש15

New member
../images/Emo45.gifאתה צודק

אבל כנראה שלא כולם חכמים מספיק(סליחה עם העלבתי) או שלא יודעים.. אבל זאת לא סיבה להתנפל..נכון שהיו כאלה מעצבנים שלא הבינו..אבל אני חושבת שאם נסביר לה פעם אחת היא תבין.. ונכון שזה גם עושה לאור עבודה קשה...(סליחה אור) אני רק מנסה לעזור... הכל מכוונות טובות.. בבקשה לא להתנפל עלי..

menori

New member
אוו!

איזה מאמי!! בחיי.. כבר לא מייצרים "מאמים" כמוך חחח
[בואנה אחלה מילה "מאמים" יענו מאמי ברבים חח
!

למעלה