ליום רביעי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא...../images/Emo7.gif

הן מסתכלות כי.. הן צוחקות עליייי

אושרי27

New member
שרוני 44............... שלום אני אושרי

הקשיבי, לא יודעת אם שמת לב, אבל שמתי לב למה שכתבו לך אנשי הפורום כאן אני מבינה שטעית בשרשור , מתוך תמימות ולא שמת לב בוא י אני אסביר לך איך משרשרים. כשאת רואה שמישהו כתב משהו ואת רוצה לענות. אל תעשי הוספת הודעה. תעשי הוספת תגובה או תגובה מהירה. בסדר ? אם תסתבכי או לא תסתדרי תכתבי לי ואני אנסה לעזור לך. אושרי.

אושרי 27 ...................... שלום אני אמיר

הקשיבי.. סתם. גם את טעית בשרשור מתוך תמימות?? למה לא שרשרת ל
? ואת ושרוני44 זה לא אותה אחת? כי ככה זה נראה לי

אושרי27

New member
הכנסתי שרשור חדש אלף כי אני חדשה.

ובגלל שרציתי ששירוני תראה א ת זה. אם תשים לב לשאר ההתכתביות תראה שלשירוני הזאת אין מושג בשירשור אז סך הכל רציתי לוודא שהיא תראה. לא יודעת אם היא יודעת מה זה אוף. לכן אני והבנות ניסינו להראות לה. עשיתי את זה רק לצורך העיניין שהיא תראה את זה בוודאות. ולא אנחנו לא אותה אחת לי קוראים אושרי זהו שמי אין לי מושג מי היא שירוני רק ראיתי שתוקפים אותה ורציתי לעזור..... ויאלהה במקום לריב על שירשורים, דברו אחד עם השני בסבבה יום אחלה!!! אושרי

אם את חדשה, ברוכה הבאה

אבל זה לא אומר שלא תשרשרי. ואם רצית שהיא תראה, יכולת לשלוח לה מסר. אני לא אתווכח איתך עוד.. אם את רוצה לשרשר נכון, את מוזמנת לכתוב, ואם לא אז לא!.

את יודעת מה? תתעלמי מהברוכה הבאה

עכשיו ראיתי תגובות שלך בפורום הזה מזמן והן מראות שאת והיא זה אותה אחת.

אושרי27

New member
אןני והיא זו לא אותה אחת!!!!!!!

למה זה כל כך קשה להבנה אה????????? נרמשתי אמנם מזמן אבל לא נכנסתי לפורום הרבה אני חדשה ונחשבת חדשה מפני שמעט ההודעות שלי רחוקות זו מזו וכל פעם עזבתי ונכנסתי ייש הבנה או אין עדיין???????????

אושרי27

New member
אןני והיא זו לא אותה אחת!!!!!!!

למה זה כל כך קשה להבנה אה????????? נרמשתי אמנם מזמן אבל לא נכנסתי לפורום הרבה אני חדשה ונחשבת חדשה מפני שמעט ההודעות שלי רחוקות זו מזו וכל פעם עזבתי ונכנסתי ייש הבנה או אין עדיין???????????

אושרי27

New member
../images/Emo32.gif ככה עושים שירוני

יאלה חבריה תחייכו , אם אני לא טועה הצטרפו אליכם עוד 2 חדשים היום..... אני ואחת בשם שני..... ואם ישנם עוד חדשים ברוכים הבאים תהנו..................!!!!!!!!!!!! אושרי

חדשה בתחת שלי טוב?!

כוסעמק. ממש משעמם לך בחיים הא? ואת עוד טוענת שאת ב23.. על מי את עובדת?!?

אושרי27

New member
את מפגרת או עושה את עצמך אה?

אמרתי לך שאני חדשה בגלל הרווחים בין כל ההודעות שעשיתי עד עכשיו לא נכנסת הרבה לפורום הז ה למרות שנרשמתי ממזמן. לכן נחשבת לחדשה ויאלה מה נטפלתם אליי אה? אני חושבת שאת מה זה אוהבת לריב יאלה צאי מזה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יאלה מה את תינוקת? מה נסגר? צאי מזה, ניסיתי להרגיע את העיניינים עם שירוני ואתם מחפשים ריבים יאלה חאלס, רואים שאת בת עשרה, לפי הגישה שלך יאלה צאי מזה כבר אף אחד לא מתבדח עלייך, אולי אחרים לא אני... ואולי את עושה את זה לאחרים ואת חושבת שעושים לך. שתחררי מזה כבר יאלה!!!!

למעלה