חחח=]
מ מ א י ה 9 0 New member 1/8/07 #59 ../images/Emo4.gif הכאבי גב החמירו לי ואני צריכה למרוח על הגב משחה מסריחה כזאת ששורפת |: אני מרגישה כאילו פיל תקוע לי בגרון1@#$% ואני חיה על תה אני חושבת שהקאתי היום יותר ממה שהקאתי כל החיים שלי! |:
../images/Emo4.gif הכאבי גב החמירו לי ואני צריכה למרוח על הגב משחה מסריחה כזאת ששורפת |: אני מרגישה כאילו פיל תקוע לי בגרון1@#$% ואני חיה על תה אני חושבת שהקאתי היום יותר ממה שהקאתי כל החיים שלי! |:
S shilgiah New member 1/8/07 #60 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif את חולה..?! למה הקאת..? תרגישי טוב בובית!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif את חולה..?! למה הקאת..? תרגישי טוב בובית!
S shilgiah New member 1/8/07 #61 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעכשיו, כשהשיער יבש.. הצבע נראה טוב יותר.. אבל ליתר בטחון קניתי עוד צבע חחח לפעם הבאה אם זה ממש נורא.. ואל מאקיאז' אמרו לי שאני קטנה מידי לסדנא ואני צריכה לבוא עם מישו מעל 18.. ונמאס לי שבנות מסתכלות עלייייי מסתכלות ומתלחשות.. איזה שקופות!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעכשיו, כשהשיער יבש.. הצבע נראה טוב יותר.. אבל ליתר בטחון קניתי עוד צבע חחח לפעם הבאה אם זה ממש נורא.. ואל מאקיאז' אמרו לי שאני קטנה מידי לסדנא ואני צריכה לבוא עם מישו מעל 18.. ונמאס לי שבנות מסתכלות עלייייי מסתכלות ומתלחשות.. איזה שקופות!!
S shilgiah New member 1/8/07 #66 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני משתדלת...חחח ../images/Emo24.gif אמממ נו טוב..חחח באיסיי..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני משתדלת...חחח ../images/Emo24.gif אמממ נו טוב..חחח באיסיי..
S shilgiah New member 2/8/07 #117 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלך אני חייבת...חח הרי נוסעים יחד מחר, לא?