ליום רביעי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תחילת אוקטובר בטורקיה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האם קר מדי לנסוע לקלאב בתחילת אוקטובר? מישהי היתה באוקטובר שנה שעברה בקלאב ויכולה להמליץ לי האם כדאי לנסוע בתקופה הזו?

../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

תגידו זו רק אני או שהתוחס הזה שמתנועע מולי בתפוז מחרפן לי את השכל? נו באמת, הרגע סיימתי לאכול קערת פסטה משובחת ומה שאני צריכה זה תחת בחוטיני? סתם תהייה של שעת צהריים על בטן מלאה.י

בטח שלא אכפת לך... את נוסעת ללאס וגאס.......

אז בבקשה... תעזרי לאלו שמתלבטים אם כדאי לטוס באוקטובר......

b a f i

New member
אני הייתי באוקטובר בקלאב בקמר ,זה בדיוק היה

השבוע של הסגירה ובאו כל הגי.או' מכל רחבי האיזור והיה מעולה מעולה ..(חוצ מזה שיש שם בעיית דבורים שהן שורצות לך בכל חור בארוחת הבוקר ..) תסמכי על הקלאב שחל יפתחו את המקום אם זה לא ראוי מבחינת מזג אוייר . רק תבקשי חדר כמה שיותר נמוך כי זה מלא מלא מדרגות לטפס במעלה ההר עד לחדר ..

אירוע ראש השנה - בעבודה - צריכה עזרתכן

אני יודעת שלא קשור כל כך לפורום, אבל זה עוד אירוע מלבד החתונה שאני מפיקה (במסגרת העבודה, שלחלוטין לא קשורה בהפקות, אבל זה תמיד נופל בחלקי)... אני אמורה לחשוב על רעיון להפעלה חברתית ומגבשת ל-70 איש (עובדים ובני זוג). משהו של שעה שעה וחצי... יש לכן אולי רעיונות?? תודה!

אירוע לעבודה - זקוקה לרעיונות, התקציב גדול!

יש תקציב והוא גדול. רק הקייטרינג עולה כ-250 לאדם... האירוע בבית של אחד העובדים, בית פרטי גדול. שנה שעברה הבאתי להם נגן כלי הקשה מוכשר שמלמד את כולם לנגן ויוצר תזמורת מטריפה בסוף הערב (מקציבים לו זמן, והוא עובד על גיבוש, מושך עובדים, מחלק כלי הקשה, תופים וכל מה שאתן מעלות על דעתכן שעושה רעש...) והיה פגז, כך שיש לי סטנדרטים שהצבתי לעצמי ועליי לעמוד בהם. בכל מקרה, זה בדיוק מה שהייתי צריכה על הראש, לארגן עוד אירוע... אני חושבת על הסבה למפיקת אירועים :))) אשמח להצעות!! שוב, תודות!!

adiduar

New member
רעיון

בראש השנה בשנה שעברה, עשו לנו ארוע בעבודה: הלכנו כולם לקולנוע החדש בקניון איילון (שאני לא זוכרת את שמו), היתה לנו שם הרמת כוסית עם כיבוד, ואח"כ הקרנה פרטית של הסרט "אביבה אהובתי". היה ממש כיף! היתרון הוא גם שזו לא פעילות שמצריכה השתתפות אקטיבית (כמו כל מני משחקים שלאף אחד אין כוח לקחת בהם חלק), וזה ממש כיף כי כולם אוהבים לצפות בסרטים. ובמיוחד שזה סרט ישראלי - מתאים לראש השנה.

Sheli Sade

New member
מה עם קריוקי או בדרן/קומיקאי שמגיע?

לנו בזמנו בעבודה הביאו קריוקי. אני האמת לא הכי אהבתי אבל הרבה התלהבו.... על כמה אנשים מדובר?

מדובר על 80 איש

קריוקי זו אופציה, אבל בעבר הבוס שלי לא התלהב מזה. מכירה חברת קריוקי טובה ואמינה?

אפרתs

New member
יפי יאיי יש ../images/Emo127.gif חדש :))

למעשה יש כמה.. בגדים לחתן המהמם
נרכשו בגוסטו (שירות מצויין ומגוון רב). נשאר לקנות נעליים ומאחר וקיבלנו המלצה גורפת על אלדו, ננסה שם. היו טעימות. יאמי! (יעלי אני אשלח לך מסר בנדון.. את יכולה להיות רגועה האוכל ממש בסדר - יצאנו שבעים ומרוצים - אפילו אני) יצאו הזמנות מיוחדות ויפות, התחלנו בחלוקה (ולו ידעתי כמה מסובך זה לחלק הזמנות הייתי באמת שמה על זה גז הרבה יותר מוקדם) - אגב, הודפסו בדפוס שיא קופי, איכות טובה ומחיר מצויין. ואפילו אמא שלי מצאה שמלה, תודה לכל הממליצות כאן, הפורום הזה הוא pool אינסופי לרעיונות והמלצות
אני כבר לא זוכרת מה עוד התחדש בזמן האחרון אבל בינתיים אני טובעת בלחצים בעיקר מפאת חוסר זמן משווע אז שמחים על כל התקדמות קטנה שהיא.

למעלה