ליום רביעי

מועדון החתונות הקטנות - אהבתי!

בוקר טוב! את לא לבד, וזה הכי חשוב....יש עוד כמה זוגות שאין להם מאות מכרים ומשפחה בת עשרות נפשות. החתונה שלי תהיה בסביבות 150 איש וגם אני נתקלתי בבעיותייך. הנקודה היא שבהשוואה לחתונות אחרות שבדקתי, המחירים דווקא לא ממש השתנו. מחיר המנה מאוד יקר אצלי (320) אבל בשאר אנחנו משתדלים לא לחרוג מהתקציב. זה לא קל, כי יש לנו הרבה רעיונות טובים וטעם יקר :))) מקווה שישתפר לך במהרה מצב הרוח ותסתכלי על היתרונות של חתונה קטנה (כפי שציינו האחרות) והכי חשוב, מזל טוב!!

y a e l 23

New member
../images/Emo24.gifאין לך מושג כמה אני מזדהה איתך

נתקלתי כל הזמן בבעיות בגלל המספר המוצמצם יחסית (250). בחיפוש גן זה אפילו הגיע כמה פעם לבכי אמיתי בציציאה ממקומות כי גרמו לי להרגיש חרא עם זה שאין לי הרבה אנשים, כאילו אני אשמה שאין לי בכלל משפחה בארץ (או בכלל) ואין לי מיליון חברים ולא, אני לא מתכוונת להזמין את כל השכונה. הרגשתי מושפלת לפעמים ביציאה ממקומות כאילו אני לא בסדר או אני לא הנורמל. הייתי נורא מתוסכלת. בגלל זה גם לקח לנו (לי) 4 חודשים עד שנסגרתי על מקום. אני מבינה גם את הצד השני, שבישבילם זה ביזנס ואם לא את יכול להיות שיבוא אחר עם כפול אנשים. מה שלא נראה לי פה בגיוני בכל היספור זה כמות המקומות שבנויים לכמויות אדירות של אנשים, שבאמת כמה חתונות כאלו כבר יש. לדוגמא חצר נצר - האולם הגדול 900 (!!!) איש והקטן- 800 (???) איש. למה? אין סיכוי שיעיפו מבט עלי ועל הכמה מסכנים שאני מזמינה (אויל ביום א' בחורף). ומילא אם היו כמה אולמות שמתעסקים בחתונות גדולות וכל השאר היה בינוני. אבל זה ממש לא ככה, היום כולם עושים אולמות וגנים מסיביים... בסופו של דבר המקומות שבאמת הסתכלו עלינו היו רק גנים שמחולקים ל- 2, אולם גדול וקטן. מעצבן ביותר... אבל נק' אור אחת קטנה לאנשים כמונו, בדר"כ אצל צלם, DJ או אפילו בר המחיר כן יותר נמוך למספר קטן של אנשים דווקא בגלל נימוק העלות הקבוע שמתחלקת בין פחות אנשים. הם יודעים שהתקציב לעלויות קבועות קטן יותר ולכן דווקא אצל אלו קיבלנו לא פעם "הנחה" על כמות קטנה.

y a e l 23

New member
הקטע המצחיק שלפי דעתי 250 זה בכלל לא קטן...

עוד לא התחתנו, אלא נתחתן עוד חודשיים וחצי בשמיים כחולים ברחובות. מומלץ בחום, לא התפלצנו עלינו כשרצינו יום חמישי באוקטובר ואפילו באו לקראתנו כמה שיכלו במחיר.

דןדן79

New member
חתונה קטנה

מסכימה 250 זה בכלל לא קטן,אצלי יש 120מוזמנים והמחירים בשמיים.

y a e l 23

New member
את יודעת מה? לדעתי אפילו 120 זה לא קטן

במובן הנורמלי של המילה. הבעייה שבארץ זה ניחשב קטנטן ובגלל זה כולם רוצים לגזור עליך קופון. גם מקומות שמתמחים באירועים קטנים יודעים מה המצב בחוץ אז הם גם מצטרפים לחגיגה.

להורים שלי היה 60 איש בחתונה, ואז זה

נחשב לחתונה גדולההה :) נו מה לעשות, רוסים, ילד ורבע בכל משפחה... :)

גנאוש

New member
אני חברה גאה במועדון הנ"ל ואני...

חושבת שחתונות של 150-250 איש זה חתונות בינוניות וממש לא קטנות, וזה בדיוק החתונה שהכי קשה לארגן, כי משום מה אף אחד עוד לא קלט את העניין שבדיוק לחתונות כאלה יש שוק וביקוש גדול מאוד, וההיצע המתאים מבחינת למשל גני אירועים הוא קטן מאוד, גני אירועים גדולים מסרבים לכמויות האלה, גני אירועים לאירועים קטנים הם קטנים מדי, ואנחנו אלה שצריכים למצוא את הפתרון היצירתי כדי לעשות חתונה "כמו שצריך" ולצערי לרוב הפתרון הוא כספי...

דןדן79

New member
מסכימה איתך

בארצנו קופצים על כל הזדמנות.העניין שחתונה בימי שישי בצהריים הפכה ליקרה יותר מחתונת ערב רגילה זה זוואה. ברגע שהבינו שיש ביקוש אז יאללללללללללללה למה לא להתפרע,הרי מי שרוצה יום שישי ישלם בכל מקרה.

הנחות לחתונות קטנות??

בימים אלו אני מתרוצצת כמוטרפת בין ספק אחד לשני, על מנת לבדוק איפה, מי, כמה ולמה. בדגש על הכמה - את אמרת שקיבלת הנחות על מיעוט המשתתפים הצפוי אצלך (לעומת חתונה גדולה). האם תוכלי לפרט לי דוגמאות?

y a e l 23

New member
בכיף... כשהיינו אצל צלם, DJ ובר

קודם כל שואלים בכמה אנשים מדובר. כשהם שומעים מספר קטן של אנשים, הם יודעים שרוב הפעמים ע"מ לעמוד בתקציב של הזוג צריך להקטין את העלות הקבועה כי היא מתחלקת בפחות אנשים. והם גם מודעים לזה היטב שהרבה יותר קשה לכסות חתונה קטנה, ולכן הם מציעים איזשהי הנחה "ע"מ שנוכל לכסות יותר בקלות", או במילים אחרות דופקים מחיר פחות גבוהה. אז אולי את אומרת שהם סתם אומרים ובכל מקרה התכוונו לתת את אותה ההנחה, אלא שמישהי שאני מכירה ששלחה אותי לכל הספקים האלו (התחתנה בעצמה) והייתה לה חתונה של כ- 400 אנשים קיבלה מכולם הצעות יותר גבוהות (ואני לא מדברת על מיקוח).

בוקר טוב!

כנראה שבאזור השרון ות"א הספקים קצת יותר תאבי בצע.. לא נתקלתי בספקים שבאו לקראתנו על בסיס כמות האורחים. עד כה, המחירים שאני משלמת הם כמו לחתונה בת 400-300 איש...

y a e l 23

New member
אז אולי תנסי לעלות בפניהם את הנקודה הזו

להסביר להם שבאמת יהיה לך יותר קשה לכסות את החתונה ואולי כן ירדו איתך קצת. אפילו כמה מאות שקלים זה הבדל. וד"א הספקים שלי גם מת"א...

אז אולי תכתבו מקומות שכן מוכנים לעשות

חתונה ל 200 איש ? לי לפחות זה יכול לעזור מאוד כי אנחנו עדיין בחיפושים.

y a e l 23

New member
רוב המקומות יסכימו לעשות לך חתונה כזו אבל

יבקשו ממך להתגמש- לעשות בחורף, ביום לא מובקש, או לחילופין לסגור להם חור בתאריך ממש קרוב או שפשוט תשלמי הרבה. אם תשלמי 1000 ש"ח למה אין סיבה שגם מקום של 1000 איש לא ייענה לבקשתך.

טוב תהיי בטוחה שהתכוונתי לאזור של מחירים

שפויים ולא דיברתי על מקומות של 1000 שח למנה..........

y a e l 23

New member
אנחנו בררנו לגבי מקומות

באזור השפלה ל- 250 אנשים. אם זה רלוונטי בשמחה אתן לך את כל הפרטים.

למעלה