יהיה יותר טוב ומסכנים ההורים שלו... גם אחותו וגם הוא..
G GiLi73 New member 27/5/07 #141 יהיה יותר טוב../images/Emo24.gif ומסכנים ההורים שלו... גם אחותו וגם הוא ..
מ מ י ק י 1 1 4 New member 27/5/07 #143 כןן גם הוא וגם אחותו וידיד שלי מהכיתה קרוב משפחה שלו והוא היה ממש איתו והפעם האחרונה שהוא ראה אותו זה היה בערב חג הם חגגו ביחד
כןן גם הוא וגם אחותו וידיד שלי מהכיתה קרוב משפחה שלו והוא היה ממש איתו והפעם האחרונה שהוא ראה אותו זה היה בערב חג הם חגגו ביחד
ש שלומיתת New member 27/5/07 #168 אני שומרת עכשיו על תינוקת מ-מ-ש חמודה../images/Emo99.gif היא אשכרה שולחת נשיקות באויר! לימדתי אותה,נו
אני שומרת עכשיו על תינוקת מ-מ-ש חמודה../images/Emo99.gif היא אשכרה שולחת נשיקות באויר! לימדתי אותה,נו
ש שלומיתת New member 27/5/07 #171 יהה../images/Emo6.gif עכשיו היא בשלב של למלמל בקול שטויות ולעשות פרצופים חמודים ולתפוס את הרגליים בידיים וזה נורא חמוד
יהה../images/Emo6.gif עכשיו היא בשלב של למלמל בקול שטויות ולעשות פרצופים חמודים ולתפוס את הרגליים בידיים וזה נורא חמוד
O Ofiraaaa New member 27/5/07 #178 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על כל התגובות שלך! חחחחחחח כפרעלייך!
ש שלומיתת New member 27/5/07 #179 את חייבת לראות אותה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif היא כזאת פצ'וצ'ה!! אין,ולחשוב שאשכרה משלמים לי כדי לשמור עליה! חח היית צריכה לראות איך היא ירתה עכשיו את ה
את חייבת לראות אותה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif היא כזאת פצ'וצ'ה!! אין,ולחשוב שאשכרה משלמים לי כדי לשמור עליה! חח היית צריכה לראות איך היא ירתה עכשיו את ה
ש שלומיתת New member 27/5/07 #186 גמני הייתי עושה את זה../images/Emo12.gif אח שלי אמר לי שהם כל פעם היו בודקים עד לאן הייתי יורה אותו,כי זה היה ממש רחוק
גמני הייתי עושה את זה../images/Emo12.gif אח שלי אמר לי שהם כל פעם היו בודקים עד לאן הייתי יורה אותו,כי זה היה ממש רחוק
O Ofiraaaa New member 27/5/07 #188 חח אופס, ירתה** חחחחחחחחחח כל התינוקות יורים את המוצץ. חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי