ליום ראשון.

עברה לי התחושה הרעה והתחלפה בטובה

הינו כל החברים של הילד שנפטר (קוראים לו אבישי) עכשיו ביחד ופשוט בכינו וזה העביר את כל התיסכולים והעצב (לפחות לעכשיו) והיום העצוב הזה הפך להיות פיתאום ליום נחמד כזה כי אמרו שאנחנו צריכים לשמוח בשביל אבישי כי זה לא יעזור שאנחנו כל הזמן נבכה אז כאילו אנחנו נרגענו והעברנו את הזמן והיה נחמד סתם רציתי לשתף

niro levi

New member
יופי שאת מרגישה יותר טוב

אני גם חושבת שצריך לבכות אבל צריך גם לשמוח ולדעת שהדבר שהוא היה הכי רוצה עכשיו זה לראות את כולם שמחים ומחייכים...

אור, שאלה ../images/Emo13.gif

מאיפה את מכירה את יאהב, הבלוגר? הוא כתב עליך בפוסט החדש. לא ידעתי שיש ביניכם קשר

niro levi

New member
ערב טוב

המשך יום נעים.. ממה שנשאר ממנו אוףףף אני לא מרגישה טוב כואב לי הגרון ויש לי קול כמו של איזה דינוזאור.. כמו איזה רפטר מארתור חחח מאיפה הבאתי את זה לעזאזל?.. חחח באסה יש להגיש למחר שתי עבודות.. ועדיין לא התחלתי חח ומחר יש תיגבורים אוףףףף לא בא לי בכלל תיכננתי על החופש הזה שלפני הבגרות..

niro levi

New member
תודההה

גם לי יש בערך יום חופשי חח יש לי מ10 עד 12 תיגבורים אחרונים עם מורה לפני הבגרות... אוףףףף אני כל כך שונאת את זה... והיום השאירו אותנו עד 6 אבל אני הלכתי ב4 וחצי.. כי כבר הייתי ממש עייפה ולא יכלתי להישאר עוד בבית ספר המחורבן הזה.. גאדדד כמה שאני שונאת אותו

שלומיתת

New member
וואי,איזה סיוט../images/Emo2.gif

טוב נו,אנחנו גילינו שהיה אמור להיות לנו יום חופש ובאנו לבצפר.. גם קקי

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

נימאס לי מהחום הזה יא אללהההההההההההההההההההההה אני ממש כמו צלי עוף... אני מת מחום.. נו מה הקיץ הזה מהההההההה?!?!??!? אני שונא את הקיץ... אני שונא את החום הזה שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..

מירוש 18

New member
../images/Emo201.gifלא נורא קצת חום עוד לא הרג אף אחד

אני מאוד מקווה שלא בכל אופן

למעלה