הינו כל החברים של הילד שנפטר (קוראים לו אבישי) עכשיו ביחד ופשוט בכינו וזה העביר את כל התיסכולים והעצב (לפחות לעכשיו) והיום העצוב הזה הפך להיות פיתאום ליום נחמד כזה כי אמרו שאנחנו צריכים לשמוח בשביל אבישי כי זה לא יעזור שאנחנו כל הזמן נבכה אז כאילו אנחנו נרגענו והעברנו את הזמן והיה נחמד סתם רציתי לשתף
המשך יום נעים.. ממה שנשאר ממנו אוףףף אני לא מרגישה טוב כואב לי הגרון ויש לי קול כמו של איזה דינוזאור.. כמו איזה רפטר מארתור חחח מאיפה הבאתי את זה לעזאזל?.. חחח באסה יש להגיש למחר שתי עבודות.. ועדיין לא התחלתי חח ומחר יש תיגבורים אוףףףף לא בא לי בכלל תיכננתי על החופש הזה שלפני הבגרות..
גם לי יש בערך יום חופשי חח יש לי מ10 עד 12 תיגבורים אחרונים עם מורה לפני הבגרות... אוףףףף אני כל כך שונאת את זה... והיום השאירו אותנו עד 6 אבל אני הלכתי ב4 וחצי.. כי כבר הייתי ממש עייפה ולא יכלתי להישאר עוד בבית ספר המחורבן הזה.. גאדדד כמה שאני שונאת אותו
נימאס לי מהחום הזה יא אללהההההההההההההההההההההה אני ממש כמו צלי עוף... אני מת מחום.. נו מה הקיץ הזה מהההההההה?!?!??!? אני שונא את הקיץ... אני שונא את החום הזה שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..