בעע איך היה תנ"ך?
מ מירוש 18 New member 27/5/07 #83 היה סביר ../images/Emo13.gif המתכונת הראשונה היתה יותר קלה מזו אבל נקווה לטוב. מה איתך? איך היה היום אם היה לך מבחן במשהו
היה סביר ../images/Emo13.gif המתכונת הראשונה היתה יותר קלה מזו אבל נקווה לטוב. מה איתך? איך היה היום אם היה לך מבחן במשהו
ש שלומיתת New member 27/5/07 #102 יהיה לי..בשלישי מבחן במתימטיקה..לא בגרות.. ושבוע הבא בגרות בתנ"ך..בראשון><
מ מירוש 18 New member 27/5/07 #110 לי יש בגרות במתמטיקה בשלישי ובגרות בתנ"ך ביום ראשון בהצלחה שיהיה לך
מ מ י ק י 1 1 4 New member 27/5/07 #140 כן בגלל זה פוף איזה יום לא נחמד בכלל אין לי עם מי לדבר כולם הלכו להלוויה שלו
X XxXSynergitXxX New member 27/5/07 #144 כבר עכשיו ?! חשבתי שזה אח"צ. נו ניחא , אני פה תודה על צועקים , עשית לי ת'יום D:
מ מ י ק י 1 1 4 New member 27/5/07 #146 בבקשההה../images/Emo13.gif מתה להתקלח וללכת לישון ולקום כמו חדשה כי אני במצב כפית נוראי
N niro levi New member 27/5/07 #215 זה הילד שיש עליו כתבתה בעיתון? יש ב"ידיעות אחרונות" כתבה על איזה ילד שמת ואחותו גם לפני איזה 4 שנים.. זה הילד הזה? או שקרה עוד מקרה? מסכנים ההורים.. תרגישי טוב ותשתדלי לא לחשוב על זה יותר מידיי...
זה הילד שיש עליו כתבתה בעיתון? יש ב"ידיעות אחרונות" כתבה על איזה ילד שמת ואחותו גם לפני איזה 4 שנים.. זה הילד הזה? או שקרה עוד מקרה? מסכנים ההורים.. תרגישי טוב ותשתדלי לא לחשוב על זה יותר מידיי...