חכמת חיי'ם על פי גיי'ם בויז:
שרון: "אומרים שהכלב הוא חברו הטוב של האדם, בולשיט! תשכחו מזה, אתם הוא חברו הטוב של האדם, של כל אדם, רק אם ירצה. באמת, יש לכם מיליונים של חברים שאוהבים אתכם, אתם חיים בפארטי שלמה של חבר'ה שאף פעם לא נגמרת, הלוואי עליי ועל כולנו חברים כמותכם, באמת. לעולם לא תבגדו באמון של חבר, אתם נותנים ללא תנאים, החברים שלכם משוויצים שיש להם חברים כמוכם, תגידו, אפשר להשאיר מספר טלפון? גם אנחנו רוצים חברים כאלו! אבל תיזהרו, יש אנשים שישימו לכם רגל, והם לא מעריכים. והם ינסו לנצל את טוב ליבכם, תאמינו לי... אתם! אתם לא בנויים למיליון חברים, אבל מה לעשות לפעמים צריך איזשהו חבר אחד טוב כדי לעשות איתו קצת שמח, אתם חברים טובים מאוד אבל לא בלי תנאים, מה לעשות, האמון שלכם הוא לא מיידי צריך להרוויח אותו. הטיפ שלנו הוא אחד, ככה זה הולך: צריך לעשות דברים בלב שלם, בכיף, עם כל הרצון שלכם לעשות אותו, מה לעשות, אם תצפו לדברים בתמורה אתם תתאכזבו, מה לעשות, ציפיות יש רק בכריות!!!תעשו דברים בכיף, בלב שלם, כי ככה זה הולך בחיים, כי אתם רוצים ולא כי צריך... אתם חברותיים ממש כמו אקליפטוס, לא אכפת לכם מאף אחד, ולאף אחד לא אכפת ממכם, עם כזו גישה אני בכלל בספק אם יש לכם חבר אחד, תהיו אנשים יותר חברותיים, יותר חייכניים, וככה החיים שלכם יהיו הרבה יותר יפים! תאמינו לי, אין כמו חברים, הכי גרוע זה להיות לבד, אתם לא חייבים להיות כאלה חברותיים, אבל תמיד, תמיד, עדיף להיות עם מישהו שהוא לא אתה" חוכמת חיים ע"פ גיים בויז

אין לי זמן לכתוב לכן מי אמר מה..חח תסדרו את זה טוףף?! סומכת עליי'כן
אני עפה לי מפהה.. חח יא איזה קטעים היה בטיול היום חחחחחחחחחחחח אני רק נקרעת יום אחד הקרועיםם...
יום טוב לכולםם..אוהבת אתכםם ואתכןן מואאאאאאאאאאאאה