ליום ראשון שני

כ-ו-ל-ם כנסו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בנותתתתתת בניםםםםםםםם היתגעגתיייייייייי כול כךךךךך עכשיו חזרתי מאילתתת
איזה כיףף היה .. טוב אז ..
מה חדששששששש ?? ספרו מה היה פה ?? מה קרה ??

../images/Emo47.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo151.gif

כל הארץ דגלים כבר תליתם דגל על המכונית וקישטתם את החצר בדיגלונים? תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=41
מחר, יום שני, בשעה 10:00 תתארח בלהה הראל גורן, ארומתרפיסטית ודולה תענה לשלאות הגולשים בפורום הריון ולידה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=76939135

Or Altman

New member
../images/Emo99.gifכמה געגוע יש אצלי בלב!!!../images/Emo23.gif

חזרתי!!! קולו לו לו!!! [
] היה טיול שנתי סוף!
אני חשבתי עליכן בטיול אתן יודעות?
[נו מאיפה אתן יודעות?! מה אתן קוראות מחשבות?!
] למרות שהמורה שלי הייתה קרצידבק שחבל על הזמן...
אז בשביל שזה לא יהיה סתם שרשור[וכדי שלא תכעסו עליי
] נצל"שים לפה ותהפכו את זה למין שרשור
כזה...
הוא אהובות שלי! הוא יקרות שלי!
[צופות "האלופה" יבינו...
]

היי כנסו-חשוב../images/Emo13.gif

היי שיניתי את הכינוי שלי(חשוב לא?!חחח ...חח..) הקודם היה 1danidin11 אז רק רציתי שתדעו...

וואי כמה זמן לא כתבתי פה...כנסו....

בנות התגעגעתי אליכן!! הייתי פשוט בתקופת מבחנים וחזרות להצגת השואה.... אז בנות רציתי לשאול אתכן אם אתן יכולת לתת לי את האיימילים של הבויז... ודרך אגב מי זכתה בתחרות??של מלכת הגיים בויז?? מואההה אוהבת אתכןןן

בנות בנים...אני עוזבתת!../images/Emo7.gif

בנות החלטתי שאני רוצה לעזוב! כי היחחס שלכןן פה הואא מגעייל!!!!! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאאפותת שליי! הייחסס שלכןן הוא הכיי טובבב בעולםם!! ובשבילל זה פתחתי אתת ההודעהה הזאת בשביל להגיד לכם שאתם הבנות הכיי תומכותת והכיי חמודות והכי יפות[[והכי חפרתי]] בקיצצצצצצצ רצתיי להגגידד לכןןן תודה עלל הכלל באמת! ואתםם ניהייתםם ממש כמו המשפחהה שליי! באמתת! יש כןן בנותת בפורום הזה שאני מאוד מאוד ניקשרתי אלייהם כמו קוריןןן כפרה על המושלמתת הזאת! כמו נויי הבובה כמו ירדן כמו בר וכמו טלל וכמו עודד בקיצור!! ואני אוהבתת אוותכםםם הכיי הכיי שבעולם! תמידד תזכרוו שאני כאןן בשבילכםם!!! אוהבתת המון המוןןןן! הדררייי סנדלרר..:]

פרוטיי

New member
יהווווווווווווווווו בנותתת התגעגעתי

הייתי בטיול שנתיי בצפוןןן ולא הייתי והתגעגעתייי פספסתי תמצעדד אבל ראיתי שידור חוזר ביום שישי איזה מתוק אושריי רק חבל שלא נתנו לו לדבר ואדם השתלט חחח פפחח סתאם.................... אני מכווה שכולכם תהיו ביום העצמאות נכון? וכולכם תצביעו נכון מי שכן שתעשה
אזז יאלהההההההה סליחה על פתיחת ההודעה :... מתה עליכם מהמהמותתתתתתתתת צ'לי

KiSs KiSs KiSs

New member
חח!! מאמייייי.....שמחה שנהנתתת../images/Emo23.gif

חח..ו....'קרצידבק'?!?! אהבתי(ואימצתי)...חח...

היי ממממאממיי =]]

שמחה שחזרתת הגעגעננוו =]] אממ אימיליים אין לי להביא לך.. בתחרות זכתה דניאל , כרמל , ששירן ועוד ילדה אחת... =]]

יאפה שלנווו גם אנחנו התגעגענווו

אז מהה?! איך היהה?! ממ ואני יהיה בעצמאותת וברור שאנחנו מצביעותת!

פרוטיי

New member
היה נדיררררררר

נישארנו אני וחברוצת שלי ערות כל הלילהההההההההה...הייתי מתה מעייפותתתתתתתתתת אבל הם לא נתנו לי לישוןן!!

חחחח הכי כיף להשאר כל הלילה ערותתת

חח גם בטיול שנתי שליי נשרנו כל הלילה ערותתת דיברנו עם ידידים שלי דרך החלוןן חחח אין הלילה בטיול הכי כייףףף!!!!!!! שמחה שנהנת מאמי [= לאן הטיול היה?

פרוטיי

New member
הטיול היה לצפוןן

אתם דיברתם בחלוןמ אנחנו הלכנו לחדרים של הבנים...

גם שלנו היה לצפוןן

חח לא נתנו לנווווו את קולטת התחלנו ללכת במסדרון לכיוון של החדרים של הבניםם פתאום יוצאת לנו אחת המורותתת "מזה פה טיילת דיזינגוף" חח כל אחת דפקה ריצהההה

למעלה