ליום ראשון שני

ירדוששש

New member
יש לי כמה...

ממה שהם אמרו שנבחרי הילדים. שרון: אומרים שהכלב הוא חברו הטוב של האדם, בולשיט! תשכחו מזה, אתם הוא חברו הטוב של האדם, של כל אדם, רק אם ירצה. אדם: אתם חברותיים ממש כמו איקליפטוס, לא אכפת לכם מאף אחד, ולאף אחד לא אכפת ממכם, עם כזו גישה אני בכלל בספק אם יש לכם חבר אחד, תהיו אנשים יותר חברותיים, יותר חייכניים, וככה החיים שלכם יהיו הרבה יותר יפים! [חח יותר מידיייי]

אממ...נמנמנמ..

להקת בנים זה לא רק יופי..זאת גם אומנות.. דמדם הטיפשון חיחי :p אממ... שמו ת'משפט הגאוני של ערנצ'ו החיימשלי :) אממ.. יש גם ת'משפט של שרון.. שהוא אמר כזה.. אממ לנו יש רגש פייל שזה אותו דבר חח אם היית פותחת קצת יותר ת'כפתור בחולצה היית נראת הרבה יותר סקסיתת [מפי שרונולי;)] מפי אושרי.. זאת לא שמיכה..זאת שמיכי :p

יש לי מלא

אני מארגנת עם חברות ספר משפטים של הבויז חחח אתן מתבקשות לא לגנוב את הרעיון חח אבל קבלו כל מיני משפטים נבחרים: אדם- איך החליפה? אני מרגישה כאילו עכשיו אני הולך להתחתן ... זהו שאין, אין עם מי שרון-מי שרוצה ילד שיאמץ למה אני בזמן הקרוב לא הולך לנגב לקטן את התחת (וואיי יש לו מלא חח סתם בחרתי אחד) ערן-חבל לך על הזמן השיער שלך הולך להיות קלבשה לגמרי (ולא אני לא יודעת מ'זה קלבשה חח) אושרי-אחת אמרה שערן נראה סוף הדרך... ססווווףףףף הדרך אביחי- "בחור ! היציאה מפה!".. חחח מסתבר שהרכבת עצרה כבר 10 דקות.. ומר אביחי לוי נרדם לו... *זכויות שמורות לאדם יוסף אושרי חמי שרון סנדלר ערן מזור-הכט אביחי לוי וניצן שעבדה כ"כ קשה להשיג אותם שממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז-ואתם מתבקשים לא לגנוב ולא לעשות עם זה שום דבר שיגיע לבנים אחרת אני יכעס ואתם לא רוצים את זה נכון?!?!?!!?!*

הינהההה::]

עם איזה אומנים הייתם שמחים לשתף פעולה? אושרי:"אני אלך על סלין דיון" אביחי:"גם אני. זה חלום חיי" ערן:"היא התקשרה, אבל לא הייתם בבית.

הינהההה::]

עם איזה אומנים הייתם שמחים לשתף פעולה? אושרי:"אני אלך על סלין דיון" אביחי:"גם אני. זה חלום חיי" ערן:"היא התקשרה, אבל לא הייתם בבית.

הנהה :] אושרי ושרוןןן ==|>

"אומרים שהכלב הוא חברו הטוב של האדם.בולשיט! תשכחו מזה, אתם הוא חברו הטוב של האדם, של כל אדם, רק אם ירצה. באמת, יש לכם מיליונים של חברים שאוהבים אתכם, אתם חיים בפארטי שלמה של חבר'ה שאף פעם לא נגמרת, הלוואי עליי ועל כולנו חברים כמוכם, באמת. לעולם לא תבגדו באמון של חבר, אתם נותנים ללא תנאים, החברים שלכם משוויצים שיש להם חברים כמוכם, תגידו, אפשר להשאיר מספר טלפון? גם אנחנו רוצים חברים כאלו! אבל תיזהרו, יש אנשים שישימו לכם רגל, והם לא מעריכים. והם ינסו לנצל את טוב ליבכם.תאמינו לי-אתם!"

טוששש

New member
אממממ

משפט מדהים של אושרי: "הפה הוא הנשק הכי חם של האדם הוא יכול להרוס הכל ולבנות הכל השאלה היא איך משתמשים בו ולאיזו מטרה"

הנה של אוששש

- זה לא שמיכה, זה שמיכי. - מה 4? אה 4! נכון. - מוניקה? לא קיים ולא נברא. - אתה הכוכב שזורח.. ששש.. - אבל לא כואב לי בגב, כואב לי ברגליים. - לעולם לא תבגדו באמון של חבר, אתם נותנים ללא תנאים. החברים שלכם משוויצים שיש להם חברים כמוכם. תגידו, אפשר להשאיר מס' טלפון? גם אנחנו רוצים חברים כאלו. אבל תזהרו!, יש אנשים שישימו לכם רגל והם לא מעריכים, וינסו לנצל את טוב ליבכם, תאמינו לי.

למעלה