לבת מצווה של אחות של חברה טובה שלי זה גם ביומולדת שלי אז...
S shilgiah New member 3/8/07 #91 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלבת מצווה של אחות של חברה טובה שלי זה גם ביומולדת שלי אז...
ז זוהרוש15 New member 3/8/07 #89 ../images/Emo201.gif אני כ"כ מצטערת!!!!! ממש רציתי אני אוהבתותך!! יהיה טוב! תרגישי טוב
S shilgiah New member 3/8/07 #92 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני יודעת..../images/Emo201.gif תודה... גם אני אוהבת אותך!!!
ד דורה17 New member 3/8/07 #97 סורי שהלכנו מוקדם...../images/Emo10.gif נתקעתי עם הצ'ופרים האלה עד 9 ומשו... וכן היה חביב ["אז אמ.... מה עושים עכשיו?"]
סורי שהלכנו מוקדם...../images/Emo10.gif נתקעתי עם הצ'ופרים האלה עד 9 ומשו... וכן היה חביב ["אז אמ.... מה עושים עכשיו?"]
S shilgiah New member 3/8/07 #98 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלפחות באה...../images/Emo13.gif תהני מחר..
S shilgiah New member 3/8/07 #104 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזהו! אני הולכת לישון! מתפוצץ לי הראש! זה לא נחמד ואין לי כוח לקחת כדור.. יאללה.. מקלחת ולישון.. לילה טוב לכם (למרות שלא מגיע לחלק מכם.. )
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזהו! אני הולכת לישון! מתפוצץ לי הראש! זה לא נחמד ואין לי כוח לקחת כדור.. יאללה.. מקלחת ולישון.. לילה טוב לכם (למרות שלא מגיע לחלק מכם.. )
ז זוהרוש15 New member 3/8/07 #105 לילה טוב../images/Emo24.gif אני מקווה שלי מגיע..../images/Emo10.gif
G GrEeNgIrL3 New member 3/8/07 #106 שלוםםם מזמן לא הייתי פה.. היום חזרתי מאיטליה. איזה כיף היה!! אבל אין כמו בארץ... כמה שאנשים מתלוננים ועם כל הבלאגן אין כמו בישראל היום נגמר.. אז שיהיה לילה טוב!
שלוםםם מזמן לא הייתי פה.. היום חזרתי מאיטליה. איזה כיף היה!! אבל אין כמו בארץ... כמה שאנשים מתלוננים ועם כל הבלאגן אין כמו בישראל היום נגמר.. אז שיהיה לילה טוב!
G GrEeNgIrL3 New member 3/8/07 #119 תודה ../images/Emo24.gif וכן, איטליה היא ארץ מדהימה! לא להאמין כמה יש לראות שם ואילו מקומות מדהימים.. אם למישהו יש זמן וכסף חח אני ממליצה בחום לטוס לאיטליה..!
תודה ../images/Emo24.gif וכן, איטליה היא ארץ מדהימה! לא להאמין כמה יש לראות שם ואילו מקומות מדהימים.. אם למישהו יש זמן וכסף חח אני ממליצה בחום לטוס לאיטליה..!
ש שלומיתת New member 3/8/07 #107 קניתי אקוסטית!../images/Emo168.gif האמת שקניתי אותה אתמול אבל עוד לא היתה לי תמונה עדיין אין לי אבל גיליתי שקניתי גיטרה בדיוק כמו שיש למורן ועם הגיטרה של מורן יש תמונה,משלישי נכון שהיא יפה?
קניתי אקוסטית!../images/Emo168.gif האמת שקניתי אותה אתמול אבל עוד לא היתה לי תמונה עדיין אין לי אבל גיליתי שקניתי גיטרה בדיוק כמו שיש למורן ועם הגיטרה של מורן יש תמונה,משלישי נכון שהיא יפה?
ר רונקיפליצית New member 3/8/07 #113 ../images/Emo204.gif../images/Emo99.gifה"מ. איזה צילום גרוע שלי מה הלך שם