קורע!
א אין מלאכים בשמיים New member 3/8/07 #102 מצחיק נורא!!!! חח אבל הראיון היה רק עם רועי ורון.והיה מצחיק חחחחח
M menori New member 3/8/07 #82 למה כל הזמן מסיימים ב"עד אלייך"? לא משנה מזה..הופעה..ראיון..כל דבר זה מצחיק.. כל דבר מסתיים ב"עד אלייך.." לא שאני מתנגדת !
למה כל הזמן מסיימים ב"עד אלייך"? לא משנה מזה..הופעה..ראיון..כל דבר זה מצחיק.. כל דבר מסתיים ב"עד אלייך.." לא שאני מתנגדת !
א אין מלאכים בשמיים New member 3/8/07 #103 באמת?? לא שמתי לב לזה.. כאילו עד עכשיו אני הייתי רק בהופעה אחת שלהם אבל אי לא זוכרת את הפלילסט שהיה... חחח אולי זה מנהג.
באמת?? לא שמתי לב לזה.. כאילו עד עכשיו אני הייתי רק בהופעה אחת שלהם אבל אי לא זוכרת את הפלילסט שהיה... חחח אולי זה מנהג.
S shilgiah New member 3/8/07 #81 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא מוצאת שמלה..../images/Emo7.gif וכואב לי הראש.. וממש ביאסתם בקשר למפגש.. אבל היה לי כיף עם מירי וחברה שלה.. וגם החצי שעה עם דורה ועומר היתה נחמדה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא מוצאת שמלה..../images/Emo7.gif וכואב לי הראש.. וממש ביאסתם בקשר למפגש.. אבל היה לי כיף עם מירי וחברה שלה.. וגם החצי שעה עם דורה ועומר היתה נחמדה..
M menori New member 3/8/07 #84 מצטערת../images/Emo24.gif את יודעת כמה ניסיתי ורציתי אני מצטערת.. יהיו עוד לא נורא..ואני מבטיחה לך אישית.. מפגש הבא אני שמה לא משנה מה! אוהבץ'ך לא להיות בבאסה.. זה לא כיף ולמה את צריכה שמלה?
מצטערת../images/Emo24.gif את יודעת כמה ניסיתי ורציתי אני מצטערת.. יהיו עוד לא נורא..ואני מבטיחה לך אישית.. מפגש הבא אני שמה לא משנה מה! אוהבץ'ך לא להיות בבאסה.. זה לא כיף ולמה את צריכה שמלה?
M menori New member 3/8/07 #88 אוהבת'ך../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif** אבל היה את עומר ודורה ומירי וחברה שלה אז בטוח שנהנת אין מצב שלא
אוהבת'ך../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif** אבל היה את עומר ודורה ומירי וחברה שלה אז בטוח שנהנת אין מצב שלא
S shilgiah New member 3/8/07 #90 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאם אני אבוא למפגש הבא..../images/Emo4.gif שמלה לבת מצווה של אחות של חברה טובה שלי, הבת מצווה גם ביומולדת שלי אז אני רוצה משו יפה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאם אני אבוא למפגש הבא..../images/Emo4.gif שמלה לבת מצווה של אחות של חברה טובה שלי, הבת מצווה גם ביומולדת שלי אז אני רוצה משו יפה..
S shilgiah New member 3/8/07 #94 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה..../images/Emo9.gif אבל אומרים ביום של היומולדת, לא לפני.. זה עושה מזל רע.. ו.. נראה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה..../images/Emo9.gif אבל אומרים ביום של היומולדת, לא לפני.. זה עושה מזל רע.. ו.. נראה..