תודה,רדיו מטומטם
א אין מלאכים בשמיים New member 3/8/07 #64 גם אני אני שומעת בטלויזיה המחשב שלי מעצבן הוא נותן לי לשמוע בדילי ענקי ושומעים גרוע!.. עם יש לך הוט תשמעי בטלויזיה!! עם לא אז ניראלי שממשיך לרוץ יקליט
גם אני אני שומעת בטלויזיה המחשב שלי מעצבן הוא נותן לי לשמוע בדילי ענקי ושומעים גרוע!.. עם יש לך הוט תשמעי בטלויזיה!! עם לא אז ניראלי שממשיך לרוץ יקליט
ז זוהרוש15 New member 3/8/07 #63 השדרנית אומרת"זה הולך להיות הראיון הכי מצחיק +ששמעתם"....חחח כל ראיון עם סינרגיה מצחיק.. ואיזה כיף זה שהכל יהיה סינרגיה..חח
השדרנית אומרת"זה הולך להיות הראיון הכי מצחיק +ששמעתם"....חחח כל ראיון עם סינרגיה מצחיק.. ואיזה כיף זה שהכל יהיה סינרגיה..חח
מ מ א י ה 9 0 New member 3/8/07 #65 חחחחחחח "הופמן אתה עושה פתיתים לא?" ../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחחח זה באמת מצחיק! רומן פתיתים
א אין מלאכים בשמיים New member 3/8/07 #67 חחחחחחח.... עכשיו יש חום יולי אוגוסט אני שומעת ומרגישה את זה (החום. . )
ז זוהרוש15 New member 3/8/07 #68 חחחחחחח כה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל הם נשמעים לי קצת מוזר..בקול או משוו..
א אין מלאכים בשמיים New member 3/8/07 #70 חחח.. למה הם נישמעי לך מוזר? אולי בגלל שזה רדיו וזה ריאיון.. לא יודעת.
ז זוהרוש15 New member 3/8/07 #71 לא...למשל אצל מושיקו ב-100 fm הם לא נשמעו מוז +ר אבל עכשיו...לא יודעת!חחח מוזר כזה..
א אין מלאכים בשמיים New member 3/8/07 #78 לא.. זה ספיישל סינרגיה ברדיו קןל הים האדום או 102 FM והיה גם ראיון..