ליום חמישי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחח../images/Emo6.gif

הרסו ת'שיר.. גם ככה לא אהבתי אותו...

Lilosh95

New member
../images/Emo24.gif

"מחר יהיה יותר טוב את תראי, מחר יהיה יותר טוב בשבילי. ואם את שומעת את השיר שלי אז תדעי שזה אני. מחר יהיה בסדר, את תראי. מחר יהיה בסדר בשבילי. ואם את עוברת ברחוב שלי, צלצלי לי באינטרקום, ואז אני יקום, ויפתח לך את הדלת."

משעמם לי נורא ואין לי מה לעשות...

וחם לי כמו לא יודע מה, ואני עייף, ובא לי משהו ואני לא יודע מה.. ואני רוצה אהבה, אני רוצה ללכת לקולנוע, ואני רוצה כלב, ובא לי גלידה.. או כמו שטל שגב אומר "אני רוצה אבל אני לא יכול..אין כזה משפט אבל בשבילי זה הכל." או כמו שאומרים, "גם הרצל רצה אבל זה לא יצא" או כמו שאומרים... "הכל פתוח עוד לא מאוחר, מצב הרוח ישתנה מחר, זה ייתכן זה אפשרי כל עוד אנחנו כאן שרים." או כמו שאומרים.. " אם אתה יכול אז אתה גדול" או כמו שאומרים " אצליייי הכל בסדר..." או כמו שאומרים.. "יאללה חרפת סתום תפה כבר יא נאג'ס מהלך על 9".

XxXSynergitXxX

New member
חחח.

כמו שאומרים :"אם אתה יכול אז אתה גדול" , מוכר לי המשפט הזה מאיפושהוא P: . *אהמציניותאהמ* זו גאונות במשפט אחד!
האמת שגם לי משעמם. אבל מה איכפת לי , אני רואה באינטרנט ת'שידורים של הנפילים ומתמכרת

מה כולכם צוחקים? אה? ../images/Emo46.gif

אני בדיכאון עמוק, החיים שלי בזבל וכלום לא הולך לי... אין לי חיים. ואתם צוחקים !

XxXSynergitXxX

New member
לא יוני , אני , ואני יכולה להיות בטוחה שגם

נועה , צוחקות על המשפטים האלו , לא עלייך!
סליחה.

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo201.gif יהיה טוב !

תלמד. באמת, אם לא טוב סימן שזה לא הסוף. חוצמזה, קח את זה באופטימיות יותר, החיים מציבים הרפתקאות , אתה צריך לנסות לעמוד בהן. ואם תצליח ? סימן שאתה בדרך הנכונה. [מישיקרובה אמרה לי את זה שהיא הייתה בבית חולים , והיה לי קשה להתמודד.]

menori

New member
נתחיל בזה ש..

מישו חושב עליך.. זה כבר טוב.. ו..
אל תהיה בדיכי.. טופי.

menori

New member
וסיימת יב''!! זה הכי טוב שיש!:=]

וואיי.. חח:=D!! חפרתי חחחחחח

זוהרוש15

New member
אני בטוחה שהם לא התכוונו מותק...

אבל מה קרה שאתה כל כך בדיכאון? מה שזה לא יהיה (בטח אהבה) אני מקווה שתצא מזה ומהר.. לא טוב להיות בדיכאון.. אני אומרת לך תצא עם חברים תצחק קצת ויהיה טוב...תחשוב חיובי(למרות שזה נשמע כמו קלישאה) הכל לטובה...גם דברים רעים הם בסופו של דבר לטובה...כי הם מכשלים אותך.. ולא משנה כמה שחור יהיה תמיד בסוף יהיה טוב.. כי אחרי רע מגיע טוב.. צא מהדיכאון...תעשה משוו כיפי...כמו לא יודעת מה...לשמוע מוזיקה,לראות סרט,לקרוא ספר,ללכת לים...לצאת עם חברים...משוו שיגרום לך להרגיש טוב.. והכי חשוב:"תן חיוך הכל לטובה" וזה המוטו שלי כי אחרי הכל גם אני עברתי תקופות כאלה וזה באמת נכון.. אז תזכור את זה.. סורי על החפירה...:] אני מקווה שיהיה לך יותר טוב מאמי...
" אמרו לי שהכל קורה רק לטובה, עכשיו הבנתי שרק רע זו אשליה"

למעלה