ליום חמישי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיש לך כישרון להצחיק אותי אפילו כשא

+ני עצובה.. רק בגלל זה אתה צריך להיות שמח..חח היה לי חרא יום!! אני לא יודעת אם יותר גרוע משלך כי אין לי מושג למה רע לך כ"כ.. אני אמשיך לנסות ולהיות אופטימית, לקווה שהכל ישתנה כבר מחר.. תנסה גם אתה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה!../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת..חחח אבל ת'אמת שלפני 3-4 שעות אין מצב שהייתי אומרת ככה בכלל שהייתי ממש עצובה..
בכיתי המון! עכשיו אני רגועה ובגלל זה אני חושבת קצת אחרת..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנכון!../images/Emo13.gif אבל אני שונאת לבכות!!

זה מרגיז אותי! חחח מבטיחה בלי נדר? חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחח תתפלאי אבל יש כאלו שאוהבים..../images/Emo12.gif

יהיה בסדר יהיה יהיה

יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר הכל בסדר !

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחח מצויין!

אתה צריך גם להאמין בזה.. לא רק לכתוב.. אני עכשיו ככה בגלל שנרגעתי.. אבל אתה לא מבין כמה בכיתי היום!! אבל עכשיו בסדר.. עד מחר יעבור סופית! (מקווה
)

XxXSynergitXxX

New member
אוי ואבוי לי.יותר נכון לחברה קרובה

שלי. אני פשוט לא מאמינה מה ראיתי.
[ועוד מהחלון שבחדר,שלי!] בהתחלה ראיתי זוג מתנשק, חשבתי שהם נראים די בוגרים [בסביבות גיל 16-17] ושתי ילדות קטנות עומדות ליד. אח"כ קלטתי שאותו הזוג, הבן גדול מהבת בכמה וכמה שנים טובות , והן חברות שלי! כל השלישיה!%@%&@$ [זה כ'כ מפתיע לגלות שחברה שלך כזו...]

XxXSynergitXxX

New member
מסתבר שהחשד שלי היה נכון..

הן היו פה. מתחת לבית שלי!!$#&$# פי. יש לי ראייה טובה....(לפחות נהייתה)

למעלה