עונה.. ואיי.. איזה אורך..
משו לא הגיוני עם המספרים.. נגנב מפורום אביב גפן שגנב מפורום כנסיית השכל
20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? נשמה טובה.. 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 1 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה..!
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה.. הכי טוב.. 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום!
3. דוש או אמבטיה?אמבטיה
2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? עם..חח 1. קיץ או חורף? קיץ
19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא בעד ולא נגד 18. סקס בשירותים? תלוי 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? כן 15. לחגוג סילבסטר?לאאאאא!! יש ראש השנה!! בשביל מה צריך את זה?! 14. צמחונות? בעד!!! בטח שבעד! 13. מותגים? לא 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? נגד 7. סמים?ברור ש..נגד!! 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? בעד..
18- האם אי פעם? 18. ניסית סמים? חס וחסה! 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא השתתפתי נקודה..חח 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לאא.. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חח אני עושה את זה כל ההזמן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן [איכ! אמת או חובה.. אבל לא ממש.. רגילה של שניה..
] 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא.. לא הייתה לי 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא
15- מידע כללי 15. שם: ספיר 14. תאריך לידה: 1.11.93
13. עיר מגורים: ב''ש 12. בית ספר: מקיף "רבין" 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים? דבש\ירוק משו כזה 9. גובה? נמוך.. מטר שישים ושבע בערך 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים ברוך ה'.. 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן ממוצע 90 זה בערך חחח 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? לאא 2. בתולה? כן 1. ביישנית? כן
15-אמונות 15. אסטרולוגיה?מאמינה 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? מאמינה 12. אמונות תפלות? מאמינה 11. רוחות? מאמינה 10. אלוהים? ברור! 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? מאמינה שכל אחד ילך למקום שראוי לו 7. גורל? מאמינה 6. מזל?מאמינה 5. יין ויאנג?מאמינה 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן! 1. הפכים נמשכים? כן 14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מאמא שלי..חח 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חברה שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה שלי 11.הנשיקה האחרונה? בלחי שאבא שלי חזר

10. החיבוק האחרון? מאבא שלי 9. הספר האחרון? "יומני הנסיכה" 3 איזה ישן זה חח 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? לא זוכרת 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני מאתיים שנה לא זוכרת 5. המבחן האחרון? במתמ'[ מרינה ביץ'!] 4. הדבר האחרון שקנית? חולצה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? גיל אמ.. 5 נראה לי או 4.. 2. השיר האחרון ששמעת? אוואנסנס בלופים חוזרים..חח 1. הדבר האחרון שלבשת? גופייה..
13- הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? בגלל ניתוח חחח לא ככה סתם ברחוב 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? כן.. שניים 9. שברת מראה? אתמול 8. היית בפיגוע טרור? חס וחלילי 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן.. מצטערת.. 3. הלכת מכות? כן חח 2. כמעט טבעת? כן חח 1. כרתו לך איבר? לא
12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? בכיתה ו' 11. האהבה הראשונה? בגיל 4 חחח
!! 10. הצו הראשון? .. 9. הדייט הראשון? שנה שעברה.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל שנתיים 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? "אבא" 3. האכזבה הראשונה? אן תגובה 2. שברון הלב הראשון? כנ''ל 1. ההתאהבות הראשונה? גיל 4..חח לא אמרתי את זה?
11- החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? האקס שלי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אחת מפורום אחר..XD 9. החבר הכי שקט? ממ 8. החבר הכי עצבני? ממ 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? אותו אחד מגיל 4 6. החבר הכי מצחיק? כנ''ל 5. החבר הכי קשוב? כנ''ל 4. מכיר אותך הכי טוב? כנ''ל 3. החבר הכי עצלן? כנ''ל חחחח 2. החבר הכי רגיש? כנ''ל..XS 1. החבר הכי חכם? ילד מח'1 [גיא.]
9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן.. והצלחתי! 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן..

5. גנבת מחנות? לאא 4. פרצת למקום כלשהו? לחדר של עצמי כי הוא ננעל בטעות 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא
8- עובדות 8. התחביבים שלך? לישון, לשחות, לשיר, לרקוד, לנגן, מחשב ויש עוד.. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אינויאשה 6. הספר האהוב עלייך? אין 5. חנות הבגדים האהובה עליך? H&O 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? מממ 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ממ 2. הסרט האהוב עליך? "חותנת בהפרעה" 1. המשקה האהוב עליך? ממ.. דיאט קולה לימון
7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הקיר שלי, הוילון שלי, המיטה שלי, הפוף שלי..... 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? האולסטאר השחורות שלי 5. החולצה האהובה עלייך? גופייה מאיטליה של שלד..
4. המחברת הראשונה שאת רואה? נפטרתי מכולן.. 3. הספר הכי קרוב? ממ 2. החלון פתוח או סגור? פתוח.. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? אין..
5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. קלמר 4.יומן [או דפדפת לקישקוש בשיעור] 3.לורד שחור 2. כסף 1. חולצת ב''ס.. אני לא הולכת איתה עליי..
4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: היומולדת שלי 2. חורף: שלג 1. אביב: פרחים
שלושה הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לאא
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישות יתר 1. נדיבות
דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. ממ.. יש לי צניחת עפעף בעין ימין..ועברתי ניתוח בשביל "לתקן" את זה בגיל שנה וחצי..