ליום חמישי

adi295

New member
שאלון ארוך קצת חח../images/Emo9.gif

נגנב מפורום אביב גפן שגנב מפורום כנסיית השכל
20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכמה או יפה? 17. ספר או סרט? 16. רעש או שקט? 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? 11. הרבה לישון או כמעט ולא? 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 6. שעווה או גילוח? 5. ריצה או הליכה? 4. חום או קור? 3. דוש או אמבטיה? 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף?
19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? 11. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות?
18- האם אי פעם? 18. נסית סמים 17. עישנת סיגריה? 16. השתכרת? 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 11. כססת ציפורניים? 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 5. הפסקת ספר באמצע? 4. התפטרת מהעבודה? 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי?
15- מידע כללי 15. שם: 14. תאריך לידה: 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? 10. צבע עיניים? 9. גובה? 8. משקפיים? 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווקה/חברה? 5. תלמיד טובה? 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? 1. ביישן?
15-אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים?
14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחרון ששמעת? 1. הדבר האחרון שלבשת?
13- הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? 12. פתחת את הראש? 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר?
12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה?
11- החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם?
9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 4. פרצת למקום כלשהו? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?
8- עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך?
7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?
5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. 4. 3. 2. 1.
4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב:
שלושה הרגלים: 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1.
דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. תהנו

דורה17

New member
בטח לא יראו את זה פה אבל מילא.. עונה!

20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק חח 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות.. אבל שהגוף לא יהיה עקום חחח 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי איזה אבל בעיקרון רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? הא? 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה מאוד! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? זה משנה? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מה שנוח 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? גם ושם חח אבל לא במקביל! 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?מוזיקה.. לא משנה איזה 6. שעווה או גילוח? שעווה כואב אבל יותר טוב.. 5. ריצה או הליכה? רוצה יותר בריא אבל הליכה יותר קל 4. חום או קור? קור!!! 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול חחחח 1. קיץ או חורף? חורףחורףחורף!! 19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? מה שבראש 'שלכם 18. סקס בשירותים? כנ"ל 17. קשר בשלט רחוק? נגד.. 16. יום האהבה/ולנטיינס? זה נחמד [אבל רק אם יש מישו/י לחלוק את זה חח ככה זה די מבאס אפילו] 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? נגד.. לא בריא.. 13. מותגים? נגד.. סתם שטות 12. כפכפי אצבע? בעד חח 11. שיחות מלב אל לב? בעד מאוד! 10. הפגנת אהבה בציבור? לא אוהבת.. 9. טלפוניים סלולריים? לא בריא אבל כיף חח 8. סקס לפני החתונה? שו? בעד חחח 7. סמים? בעד!! חחח סתם.. ברור שנגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי איזה אמצעים 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? אם בא לכם... 1. אורגיות? כנ"ל.. 18- האם אי פעם? 18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
חחח בקטנה חח לא צריך לתת לי הרבה 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
! 14. היה לך סטוץ?
13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חחחח כל הזמן 11. כססת ציפורניים? כנ"ל 10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן? אולי.. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
5. הפסקת ספר באמצע?
אני עדיין באמצע של הארי פוטר 1... מכיתה ה'! 4. התפטרת מהעבודה? אפשר להגיד 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא נראה לי.. 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי?
איכ גועל 15- מידע כללי 15. שם: דור 14. תאריך לידה: 21.11.89 13. עיר מגורים: כפר סבא! 12. בית ספר: אין חחח 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.63/4 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווקה/חברה? פנויה להצעות חחחחחח סתם.. אבל אין כלום כרגע 5. תלמיד טובה? עברית קשה שפה? חחחח ממוצעת 4. רגיש? יותר מידי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית נראה לי חחחח 2. בתול? יאפ 1. ביישן? קצת 15-אמונות 15. אסטרולוגיה? רק להורוסקופ של 7 לילות 14. נומרולוגיה? קצת 13. גלגול נשמות? לא ממש 12. אמונות תפלות? לא ממש 11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום? לא יודעת... 7. גורל? לא יודעת 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? מאוד! 4. קבלה? לא יודעת... 3. הברית החדשה? לא חחח 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא נראה לי 1. הפכים נמשכים? יכול להיות אבל קשה להם לחיות ביחד 14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? פפפ..... לא זוכרת חחחח לא דיברתי היום כמעט 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחברה שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? תשובה מחברה שלי חח 11.הנשיקה האחרונה? אמא? 10. החיבוק האחרון? אחותי 9. הספר האחרון? מרחק נגיעה 8.הסרט האחרון? פפפפ.... מלא זמן לא ראיתי סרט 7. החבר האחרון שראית? בבצפר 6. הנסיעה האחרונה באוטו? שיעור נהיגה בצהריים 5. המבחן האחרון? היום בביולוגיה 4. הדבר האחרון שקנית? כל מיני שטויות במכולת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? בי"א לפולין 2. השיר האחרון ששמעת? wish u were here של אינקובוס 1. הדבר האחרון שלבשת? אמ... גופייה חמדמדה ומכנס עד הברך כזה 13- הדברים הרעים שקרו- לא עונה על זה חחח 13. שברת רגל? 12. פתחת את הראש? 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר? 12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? כיתה ז' 10. הצו הראשון? תחילת י"ב 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? פולין בי"א 7. הטסט הראשון? עוד לא היה... 6. הבגרות הראשונה? כיתה י'.. לשון חחח 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? מי זוכר 2. שברון הלב הראשון? לא היה ממש 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ז' 11- החבר הכי: שמות לא יעזרו אז אני מוותרת 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא חחחח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור! 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? חחחח כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?בטח! חחח תמיד 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? חחחח כשהייתי קטנה הייתי עושה את זה לאחותי חחחח היום כבר לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8- עובדות 8. התחביבים שלך? יש הרבה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? כנ"ל 6. הספר האהוב עלייך? אין מש.. אולי מרחק נגיעה חחח 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? אין משו מוגדר 1. המשקה האהוב עליך? כנ"ל 7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? האור האדום בעכבר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? מאחורי יש נעלי ספורט 5. החולצה האהובה עלייך? שחורה כזאת יפה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מתמטיקה חחח 3. הספר הכי קרוב? ספר מחזור 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הארנק שלי.. יש בו כחול 5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. אמ.פי 4. פלאפון 3. מפתח 2. ארנק 1. משקפי שמש 4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: קר אבל לא קפוא 2. חורף: קרררר וגשם!!! 1. אביב: מזג אביר נעים כזה שלושה הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול?
1. סקס?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. עוזרת 1. מצחיקה [האמנם?] דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. לא יודעת חחחח

menori

New member
עונה.. ואיי.. איזה אורך..

משו לא הגיוני עם המספרים.. נגנב מפורום אביב גפן שגנב מפורום כנסיית השכל
20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? נשמה טובה.. 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? רעש! 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה אנשים 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 1 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה..!
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה.. הכי טוב.. 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום!
3. דוש או אמבטיה?אמבטיה
2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? עם..חח 1. קיץ או חורף? קיץ
19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא בעד ולא נגד 18. סקס בשירותים? תלוי 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? כן 15. לחגוג סילבסטר?לאאאאא!! יש ראש השנה!! בשביל מה צריך את זה?! 14. צמחונות? בעד!!! בטח שבעד! 13. מותגים? לא 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? נגד 7. סמים?ברור ש..נגד!! 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? בעד..:p
18- האם אי פעם? 18. ניסית סמים? חס וחסה! 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא השתתפתי נקודה..חח 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לאא.. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חח אני עושה את זה כל ההזמן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן [איכ! אמת או חובה.. אבל לא ממש.. רגילה של שניה..
] 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא.. לא הייתה לי 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא
15- מידע כללי 15. שם: ספיר 14. תאריך לידה: 1.11.93
13. עיר מגורים: ב''ש 12. בית ספר: מקיף "רבין" 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים? דבש\ירוק משו כזה 9. גובה? נמוך.. מטר שישים ושבע בערך 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים ברוך ה'.. 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן ממוצע 90 זה בערך חחח 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? לאא 2. בתולה? כן 1. ביישנית? כן
15-אמונות 15. אסטרולוגיה?מאמינה 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? מאמינה 12. אמונות תפלות? מאמינה 11. רוחות? מאמינה 10. אלוהים? ברור! 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? מאמינה שכל אחד ילך למקום שראוי לו 7. גורל? מאמינה 6. מזל?מאמינה 5. יין ויאנג?מאמינה 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן! 1. הפכים נמשכים? כן 14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מאמא שלי..חח 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חברה שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה שלי 11.הנשיקה האחרונה? בלחי שאבא שלי חזר:) 10. החיבוק האחרון? מאבא שלי 9. הספר האחרון? "יומני הנסיכה" 3 איזה ישן זה חח 8.הסרט האחרון? לא זוכרת 7. החבר האחרון שראית? לא זוכרת 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לפני מאתיים שנה לא זוכרת 5. המבחן האחרון? במתמ'[ מרינה ביץ'!] 4. הדבר האחרון שקנית? חולצה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? גיל אמ.. 5 נראה לי או 4.. 2. השיר האחרון ששמעת? אוואנסנס בלופים חוזרים..חח 1. הדבר האחרון שלבשת? גופייה..
13- הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? בגלל ניתוח חחח לא ככה סתם ברחוב 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? כן.. שניים 9. שברת מראה? אתמול 8. היית בפיגוע טרור? חס וחלילי 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן.. מצטערת.. 3. הלכת מכות? כן חח 2. כמעט טבעת? כן חח 1. כרתו לך איבר? לא
12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? בכיתה ו' 11. האהבה הראשונה? בגיל 4 חחח
!! 10. הצו הראשון? .. 9. הדייט הראשון? שנה שעברה.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל שנתיים 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? "אבא" 3. האכזבה הראשונה? אן תגובה 2. שברון הלב הראשון? כנ''ל 1. ההתאהבות הראשונה? גיל 4..חח לא אמרתי את זה?
11- החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? האקס שלי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אחת מפורום אחר..XD 9. החבר הכי שקט? ממ 8. החבר הכי עצבני? ממ 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? אותו אחד מגיל 4 6. החבר הכי מצחיק? כנ''ל 5. החבר הכי קשוב? כנ''ל 4. מכיר אותך הכי טוב? כנ''ל 3. החבר הכי עצלן? כנ''ל חחחח 2. החבר הכי רגיש? כנ''ל..XS 1. החבר הכי חכם? ילד מח'1 [גיא.]
9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן.. והצלחתי! 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן..:p 5. גנבת מחנות? לאא 4. פרצת למקום כלשהו? לחדר של עצמי כי הוא ננעל בטעות 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא
8- עובדות 8. התחביבים שלך? לישון, לשחות, לשיר, לרקוד, לנגן, מחשב ויש עוד.. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אינויאשה 6. הספר האהוב עלייך? אין 5. חנות הבגדים האהובה עליך? H&O 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? מממ 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ממ 2. הסרט האהוב עליך? "חותנת בהפרעה" 1. המשקה האהוב עליך? ממ.. דיאט קולה לימון
7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הקיר שלי, הוילון שלי, המיטה שלי, הפוף שלי..... 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? האולסטאר השחורות שלי 5. החולצה האהובה עלייך? גופייה מאיטליה של שלד..
4. המחברת הראשונה שאת רואה? נפטרתי מכולן.. 3. הספר הכי קרוב? ממ 2. החלון פתוח או סגור? פתוח.. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? אין..
5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. קלמר 4.יומן [או דפדפת לקישקוש בשיעור] 3.לורד שחור 2. כסף 1. חולצת ב''ס.. אני לא הולכת איתה עליי..:)
4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: היומולדת שלי 2. חורף: שלג 1. אביב: פרחים
שלושה הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? לאא
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישות יתר 1. נדיבות
דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. ממ.. יש לי צניחת עפעף בעין ימין..ועברתי ניתוח בשביל "לתקן" את זה בגיל שנה וחצי..

שלומיתת

New member
יאללה,משעמם לי../images/Emo13.gif

20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?לא זה ולא זה 19. פנים יפות או גוף יפה?גם וגם [
] 18. חכמה או יפה?אמ.צריך שיהיה איזון [איזה חפרנית אני.] 17. ספר או סרט?תלוי במצב רוח,אני מתה על שתי האפשרויות. 16. רעש או שקט?שוב,תלוי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?לרוב מעגל מצומצם,אבל שוב,תלוי במצברוח
14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?נראה לי בבית [נמאס לי לחזור על הקטע של המצברוח] 13. רומנטי או שרמנטי?המ 12.פרח אחד או זר פרחים?פרח אחד! 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה וכמה שיותר יותר טוב 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?תלוי,לכל אחת מה שיפה לה 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?אני בעד שכל אחד ישמע את המוזיקה שלו.לא כולם חייבים להשתתף בה
6. שעווה או גילוח?עדיף שעווה 5. ריצה או הליכה?ריצה 4. חום או קור?כרגע קור כי אני מתה
3. דוש או אמבטיה?תלוי.בקיץ מקלחת בחורף אמבטיה. 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?חחחח
1. קיץ או חורף?חורף 19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?לא בעד ולא נגד 18. סקס בשירותים? נגד.יותר מצבים לא נעימים
אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לו 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר?שאלה טובה.שיעשו מה שבא להם 14. צמחונות?אני לא צמחונית אבל מי שכן שיהנה
13. מותגים? מי שיכול בכיף 12. כפכפי אצבע?המ 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי עד איזה רמה 9. טלפוניים סלולריים? המ 8. סקס לפני החתונה?המ 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תלוי באיזה רמה 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?חחחחחחחחחחחחח עולה לי ישר אסוציאציה של אזרחות וזה לא כיף. 2. סקס במקומות ציבוריים?נגד 1. אורגיות? 18- האם אי פעם? 18. נסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? בקטנה 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? יאפ 11. כססת ציפורניים?לא ממש 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? עוד לא יצא לי כי לא נותנים לישון בבית הזה!!1 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא אבל מתאים לי 5. הפסקת ספר באמצע? אם הוא משעמם או שאין זמן כן 4. התפטרת מהעבודה? לא אבל יש מצב שאני אעשה את זה בקרוב. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן,והרבה. 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי? יאפ 15- מידע כללי 15. שם: שלומית 14. תאריך לידה:27.1 13. עיר מגורים: חיפה 12. בית ספר: עירוני כלשהוא 11. צבע שיער?בלונד דהוי.נו תנו לי הגדרה אחרת!! 10. צבע עיניים?ירוק 9. גובה?1.60 בפעם האחרונה שבדקתי 8. משקפיים?אין 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? לא רעה
4. רגיש? יותר מדי. 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייט 2. בתול? 1. ביישן?תלוי,לרוב לא 15-אמונות 15. אסטרולוגיה? לא מאמינה 14. נומרולוגיה? המ 13. גלגול נשמות?אממ 12. אמונות תפלות? אין 11. רוחות? לא יודעת 10. אלוהים?
9. שטן?מוחעחעחע
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל? מה שאין לי?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?אמאמאמ.הקבלה האמיתית,לא השטויות שעושים היום. 3. הברית החדשה? מה נראה לכם? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? הסיכויים נמוכים 1. הפכים נמשכים?יאפ 14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מרונקי!!!1תודה נשמה עשית לי מצב רוח טוב![בערך] 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? נראה לי אבא 9. הספר האחרון? העוזר-ברנארד מלמוד 8.הסרט האחרון? לא זוכרת וחבל כי בזמן האחרון בא לי סרטים. 7. החבר האחרון שראית? הרבה,הייתי בסניף. [איזור מפגש של הדוסים
] 6. הנסיעה האחרונה באוטו?עם אמא לסניף 5. המבחן האחרון? לשון
4. הדבר האחרון שקנית?חולצה של נירונה,מילקשייק.היה טעים
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחרון ששמעת? שמעתי גלגלצ כל היום..אני לא זוכרת מה היה השיר האחרון 1. הדבר האחרון שלבשת? ג'ינס וחולצה שחורה 13- הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור?לא:| 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? יאפ 5. בגדו באמונך?יאפ 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?יש מצב.נו אני שטן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? יכול להיות 1. כרתו לך איבר? :|לא! 12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? עוד לא 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה?תושב"ע:X 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!שאלתי עכשיו את אמא אם היא זוכרת מה היתה המילה הראשונה שלי והיא אמרה "מעו"!!!
3. האכזבה הראשונה? מי זוכר?היו כ"כ הרבה 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11- החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אני הכי מוזרה!
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? כל האלה מהאינטרנט 9. החבר הכי שקט? אמאמאמ.שקט.הדוסות מהסניף
8. החבר הכי עצבני? אמ 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?מכאן?מכאן זה בתאל.מהבית ניצן 6. החבר הכי מצחיק?אני הכי מצחיקה!
5. החבר הכי קשוב?בתאל. 4. מכיר אותך הכי טוב? בתאל. 3. החבר הכי עצלן? אני יותר עצלנית מכולם ביחד
אבל גם אור קצת עצלנית
2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם?בתאל!!!1 9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?חח עוד לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? יכולהיות 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?יש מצב 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא! 8- עובדות 8. התחביבים שלך? מוזיקה, שינה,הופעות. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?חברים 6. הספר האהוב עלייך? עדיין מישהו לרוץ איתו 5. חנות הבגדים האהובה עליך? NO NAME 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אין משו מסוים 3. חברת התיקים האהובה עלייך?^ 2. הסרט האהוב עליך? DEAD POEM SOCIETY ואני לא רואה מספיק סרטים
1. המשקה האהוב עליך? מילקשייקים מג'וסלנד בעיקר, קולה וקפה 7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הצמיד שעל היד שלי? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? של אחותי 5. החולצה האהובה עלייך? של נירונה,איך לא 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אני לא רואה כי העפתי אותן!!!! 3. הספר הכי קרוב? ש לאחותי,מנהרת הזמן או משו 2. החלון פתוח או סגור?פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? החלון המבהב במסנג'ר
5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.MP 4.סוללות לMP
3.מפתחות 2.ארנק 1.לרוב כסף 4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: המ 2. חורף:אמבטיות! 1. אביב: שלושה הרגלים: 3. עישון?לא 2. אלכוהול?מדי פעם 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אכפתיות [לרוב] 1. פרפקציוניזם לא מוגזם דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.יש כאלה שהיו אומרים שאני דתיה.וזו לא מחמאה. שאלון ממש נחמד!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifוואי ארוך!! עונה..../images/Emo3.gif

מה עדיף?
גבר שעיר או חלק?
אממ חלק..
פנים יפות או גוף יפה?
פנים יפות
חכם או יפה?
שניהם חשובים כי אני לא אצא עם מישו חתיך וטיפש או מישו חכם ודוחה..חח
ספר או סרט?
ספר
רעש או שקט?
חח תלוי
הרבה אנשים או מעגל מצומצם?
גם תלוי..
דייט אינטימי בבית או החוץ בסביבת אנשים?
בפעמים הראשונות ברור שבחברת אנשים..
רומנטי או שרמנטי?
מה ההבדל? חח
12.פרח אחד או זר פרחים?
פרק אחד.. 11. הרבה לישון או כמעט ולא?
הרבה לישון אבל לקום מוקדם..חח 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
שקטטט 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?
ארוכות ומטופחות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?
קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?
מוזיקה חזקה
6. שעווה או גילוח?
אייהה גילוח או מכונה..
חח
5. ריצה או הליכה?
ריצה 4. חום או קור?
קור..
3. דוש או אמבטיה?
תלוי.. 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?
לכל דבר יש גבול! חח 1. קיץ או חורף?
חורף!!
בעד/נגד
19. הומואים/לסביות?
18. סקס בשירותים?
17. קשר בשלט רחוק?
16. יום האהבה/ולנטיינס?
רק ט"ו באב..
15. לחגוג סילבסטר?
14. צמחונות?
אממ 13. מותגים?
עד גבול מסויים.. 12. כפכפי אצבע?
אם זה נוח לכם.. 11. שיחות מלב אל לב?
10. הפגנת אהבה בציבור?
בלי הזגמה!! 9. טלפוניים סלולריים?
8. סקס לפני החתונה?
זה הורס..
7. סמים?
| 6. שתיה ונהיגה?
5. המטרה מקדשת את האמצעים?
תלוי מה המטרה..
4. עישון בקרב בני נוער?
בכל גיל זה לא טוב! 3. שלטון דמוקרטי?
ברור
2. סקס במקומות ציבוריים?
יאק לאאא
1. אורגיות?
שששש
האם אי פעם
18. נסית סמים
17. עישנת סיגריה?
16. השתכרת?
15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?
14. היה לך סטוץ?
כן.. אבל לא משו רציתי.. נשיקה וזהו! 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?
לא..
12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים?
10. התנשקת עם בת?
9. בכית על בן?
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?
הלוואי! 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?
חחח
5. הפסקת ספר באמצע?
פעם אחת וזה היה ממש בהתחלה כי זה ספר מטומטם! 4. התפטרת מהעבודה?
לא היתה לי עבודה..
3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?
2. התנשקת עם בן?
1. אכלת סושי?
מידע כללי
|5. שם: נועה 14. תאריך לידה: 22.8.09 13. עיר מגורים: ב"ש 12. בית ספר: "אולפנת" אמי"ת מקיף ב'.. 11. צבע שיער? חום ככה 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? נושא רגיש..164..
8. משקפיים? עדשות
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים ברוך ה'! 6. רווקה/חברה? חחח לא מנוסח טוב.. אני רווקה עם חבר.. 5. תלמיד טובה? לא הייתי אומרת..חח 4. רגיש? יותר מידי..
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן?רק בהתחלה
אמונות
15. אסטרולוגיה? מהזה? חח 14. נומרולוגיה? כנל..\סדגש| 13. גלגול נשמות? מאמינה 12. אמונות תפ

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהמשך..

האחרונים ש..
14.השיחה האחרונה בטלפון? חברה טובה שלי- הילה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? חברה אחרת חח- אביטל 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? לפלא- חבר שלי 11.הנשיקה האחרונה? חברהשלי (בלחי! חח* 10. החיבוק האחרון? חברה טובה שלי- הילה 9. הספר האחרון? "זה יגמר בבכי" מאוד ממולץ!! 8.הסרט האחרון? "תן גז" חמוד.. 7. החבר האחרון שראית? הילה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לא זוכרת..חח 5. המבחן האחרון? בגרות בספרות..
4. הדבר האחרון שקנית? נראה לי שחוט.. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לא טסתי..חח 2. השיר האחרון ששמעת? אני עכשיו שומעת "אונפוקו דה טו אמור"- מעט מאהבתך..
1. הדבר האחרון שלבשת? אני עדיין לבושה!! חח
דברים רעים שקרו לי
3. שברת רגל?
12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים?
10. עברת ניתוח?
9. שברת מראה?
8. היית בפיגוע טרור?
ברוך ה'! 7. ראית מישהו נהרג?
ה' ישמור!
6. גילית ששיקרו לך? |לכ| 5. בגדו באמונך?
4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? לא זכור לי.. 3. הלכת מכות?
2. כמעט טבעת?
1. כרתו לך איבר?
1הראשונים1 2. הנשיקה הראשונה? דורון 11. האהבה הראשונה? דורון 10. הצו הראשון? בעע עדין לא הלכתי! חח 9. הדייט הראשון? אממ לא יודעת.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? נונקה.. 7. הטסט הראשון? נונקה 6. הבגרות הראשונה? במחשבים 4. המילה הראשונה? לא יודעת.. 3. האכזבה הראשונה? דורון 2. שברון הלב הראשון? דורון 1. ההתאהבות הראשונה? דורוןחח כמה אפשר לכתוב ת'שם שלו?! החבר הכי..
11. החבר הכי מוזר? אין אולי מעיין..חח 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אממ לא יודעת.. 9. החבר הכי שקט? יש הרבה 8. החבר הכי עצבני? חח לא יודעת.. 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?הילה 6. החבר הכי מצחיק?רותם חח מזכירה קצת את דורה..חח 5. החבר הכי קשוב?הילה 4. מכיר אותך הכי טוב? הילה 3. החבר הכי עצלן? שני 2. החבר הכי רגיש?יש הרבה 1. החבר הכי חכם? חנה
השקרים הכי גדולים!
9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? נראה לי..חח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? חושבת שכן.. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?
5. גנבת מחנות?
4. פרצת למקום כלשהו?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי?
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?
1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?
אבל מישי עשתה את זה לי..
שתמות!!!!!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהמשך להמשך וזהו..../images/Emo13.gif

עובדות
8. התחביבים שלך? יש הרבה אין לי כוח לכתב.. אבל הכי הכי אומנות בחרוזים, ספרים ולצאת עם חברים וחברות 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? יש המוווון!!השבט, תיכון הלבבות השבורים, דגראסי הדור הבא, אינויאשה, רבלדה.. ויש עוד מלאא 6. הספר האהוב עלייך?ילד אבוד ילדה אבודה.. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? גולף וזיפ 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך?לא יודעת..חח ליקופר.? 2. הסרט האהוב עליך? חופשיות על הבר 1. המשקה האהוב עליך? שוקו
הדברים בחדר שלי
7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? העכבר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? ת'אמת שאני די מוקפת..חח אבל הנעלי ספורט 5. החולצה האהובה עלייך? אחת שחורה כזאת..
4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין!!
3. הספר הכי קרוב? ספר טלפונים
2. החלון פתוח או סגור? אין פה חלון חחח חדר מסדרון כזה..חח יש מעקה ואני רואה מדרגות.. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הגופיה שלי 5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. אמפיי 3. פלאפון 2. מסטיק 1. נייר טואלט 4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: הפרות והחופש 3. סתיו: הקדמה לחורף..חח 2. חורף: הכל טוב בעונה הזאת!
1. אביב: הפריחה
שלושה הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול?
1. סקס?
הכל איכסה!!
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אמינה 1. נאמנה דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. היתה לי תקופה ממש רעה שהייתי עושה לעצמי דברים לא טובים..
עד עכשיו יש לי צלקת..

שאלון../images/Emo6.gif בא במקום!

20 - מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? לא זה ולא זה?|: 19. פנים יפות או גוף יפה? גם וגם?
18. חכמה או יפה? שניהם?]; 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? ממ..תלוי 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? אם כבר אז עד הסוף, זר
11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? מה זה השאלות הסוטות האלה?:| 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?אבישי כהן! 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?חחחחחחחחח דוש. ממ, אמבטיה כמובן! 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?
1. קיץ או חורף?חורף 19- בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? איכס, נגד 17. קשר בשלט רחוק?בעד 16. יום האהבה/ולנטיינס? למה לא 15. לחגוג סילבסטר?למה לא 14. צמחונות?שכל אחד יעשה מה שטוב לו 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד עם אנשים מסויימים 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד? 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? אולי 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18- האם אי פעם? 18. נסית סמים, לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? כןS: 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן:X 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן חח 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? יאפ 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?יאפ 2. התנשקת עם בן?יאפ 1. אכלת סושי? יאפ, יאמי 15- מידע כללי 15. שם: גברת פוז 14. תאריך לידה: 14.11 13. עיר מגורים: הרצליה 12. בית ספר: סיימתי 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?אני שונאת את השאלה הזאת
8. משקפיים?אין 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווקה/חברה?
5. תלמיד טובה? אני בסדר 4. רגיש? קצת 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייט 2. בתול? 1. ביישן? קצת 15-אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות? לא יודעת 12. אמונות תפלות?
11. רוחות?
10. אלוהים? לא 9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל? ממ אני לא יודעת 6. מזל? אולי 5. יין ויאנג?גם לא?:| 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? כן 14- האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? יותם 13. ההודעה האחרונה ששלחת? אור 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אור 11.הנשיקה האחרונה? אור 10. החיבוק האחרון? אור 9. הספר האחרון? אאאאאאאאא 8.הסרט האחרון? ממנטו 7. החבר האחרון שראית?אור 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אור 5. המבחן האחרון? ספרות 4. הדבר האחרון שקנית? שתי גופיות 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לא זוכרת, לפני שנה? 2. השיר האחרון ששמעת? השומר- דניאל זמיר 1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה ורדרדה עם נקודות
13- הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא:X 12- הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?פרץ?|: 11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? מה איתו?כבר היה 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כשהייתי בת 6 בערך 7. הטסט הראשון? לא עברתי עוד טסט]; 6. הבגרות הראשונה?בי' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?לא 4. המילה הראשונה? לא זוכרת 3. האכזבה הראשונה? גם 2. שברון הלב הראשון? לפני שנה בערך 1. ההתאהבות הראשונה? 11- החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? יותם 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?שיר 9. החבר הכי שקט? אורן 8. החבר הכי עצבני? נועה 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?דנה 6. החבר הכי מצחיק?יותם,אור 5. החבר הכי קשוב?פיצ
4. מכיר אותך הכי טוב? פיצ 3. החבר הכי עצלן? אני
2. החבר הכי רגיש?מיכל? 1. החבר הכי חכם?דנה עומר! 9- התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?חחחחח אני מניחה שכן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא זכור לי 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8- עובדות 8. התחביבים שלך? צילום,אוכל,שינה,סרטים,ביי 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?דספרט,גריי.. 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך?זארה,ביג טום 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? כרגע ממנטו!והמסור, הניצוץ 1. המשקה האהוב עליך? מים 7- דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? לוח שנה קטן של ידיעות אחרונות
6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? פה מתחתיי? 5. החולצה האהובה עלייך? יושבת לה בארון ומחכה לי שאני אלבש אותה שוב! 4. המחברת הראשונה שאת רואה? זה יותר ספר קולנוע 3. הספר הכי קרוב? ספר קולנוע 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? מרקר 5- דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.ארנק 4.מפתחות 3.פלאפון 2. זהו?|: בזמן האחרון גם הDVD של הסרט שלי 1. 4- הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ארטיק קרח 3. סתיו: קר ונעים 2. חורף:גשם 1. אביב: שזה עוד לא קיץ! שלושה הרגלים: 3. עישון?לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. כפרהעליי! 1. הכל! דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. אאאאאאאאאה כן....

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכבר יותר טוב..../images/Emo13.gif

הצלחתי פתאום בלי תרשימים או הסבר כלשהו לעשות את הכדור מקריסטלים שאף פעם לא הצלחתי!! (חוץ מפעם אחד שעשיתי עם חברה..חח) זה יצא כ"כ יפה.. וזה בצבע כ"כ פה..
עכשיו אני אמשיך את השרשרת...

למעלה