הווו אני אוהבת!
E estousha New member 21/6/07 #66 חחח גמני עושה את זה... אבל אני קוראת אותו רק באנגלית... הכי טוב...!!!
E estousha New member 21/6/07 #69 ברור, ככה צריך לקרוא אותו... התרגום קצת מעפן אחרי שקוראים באנגלית...
ר רונקיפליצית New member 21/6/07 #80 ../images/Emo204.gifאיך אפשר לקרוא הארי באנגלית?! ניסתי ואחרי 2 עמודים העיניים מתעייפות וגם לא מבינים הכל או שסתם אני נכהD:
../images/Emo204.gifאיך אפשר לקרוא הארי באנגלית?! ניסתי ואחרי 2 עמודים העיניים מתעייפות וגם לא מבינים הכל או שסתם אני נכהD:
ר רונקיפליצית New member 21/6/07 #68 ../images/Emo204.gifזזתי למחויבות אישית \: מקווה שאהיה על מחשב עם אינטרנט היום.
ר רונקיפליצית New member 21/6/07 #73 ../images/Emo204.gifהאמת שיחסית נחמד פה היום../images/Emo3.gif תודה!
E EliranMaor New member 21/6/07 #71 ../images/Emo12.gifיש משחק של שוגי!@#$!@#$! ראיתי באנר פה למעלה על משחק חדש של שוגי יאללה כולם נכנסים ומשחקים !!
../images/Emo12.gifיש משחק של שוגי!@#$!@#$! ראיתי באנר פה למעלה על משחק חדש של שוגי יאללה כולם נכנסים ומשחקים !!
ר רונקיפליצית New member 21/6/07 #72 ../images/Emo204.gifאני פה. במחשב עם אינטרנט וזה רק אני וחברה שלי פהD: והיה כזה חם בחוץ מזל שיש פה מזגן . מי פה לצ'עצ'ע אותי? אין טלפונים בכלל!
../images/Emo204.gifאני פה. במחשב עם אינטרנט וזה רק אני וחברה שלי פהD: והיה כזה חם בחוץ מזל שיש פה מזגן . מי פה לצ'עצ'ע אותי? אין טלפונים בכלל!
ר רונקיפליצית New member 21/6/07 #77 ../images/Emo204.gifחח האמת שלא רע.. כשאין פה אחראית אז הכל נחמד וזורם מהר תעופי ללמוד ללשון!!
ר רונקיפליצית New member 21/6/07 #79 ../images/Emo204.gifבעיקרון אני עונה לטלפונים במוקד של כוח לתת, לאנשים שרוצים לתרום וכאלה אבל יש ימים כאלה שאין טלפונים כמעט בכלל אז אנחנו סתם על המחשבים וזה..
../images/Emo204.gifבעיקרון אני עונה לטלפונים במוקד של כוח לתת, לאנשים שרוצים לתרום וכאלה אבל יש ימים כאלה שאין טלפונים כמעט בכלל אז אנחנו סתם על המחשבים וזה..
ש שלומיתת New member 21/6/07 #85 חח משעשע..אחלה מחויבות.. רק אנחנו מסתובבות בכל הבי"ח עם גיטרה וממתקים ומשפילות את עצמינו?
M McFreaKy New member 21/6/07 #81 יא, ראיתם ת'פרסומת בצד? ../images/Emo2.gif לקנדי בוטיק? מי קונה לי משהו? אתם אוהבים אותי, נו. >: