מה?????????????? את יודעת כמה פעמים סיפרתי חלומות רעים.......???
ז זוהרוש15 New member 21/6/07 #129 מה??????????????../images/Emo2.gif את יודעת כמה פעמים סיפרתי חלומות רעים.......???
S shilgiah New member 21/6/07 #133 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא לכולם זה קורה.. אם סיפרת כבר הרבה חלומות רעים שחלמת והם לא קרו אז אין לך סיבה לפחד...חח דורה סיפרה כבר שהחלומות שלה מתגשמים וזה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא לכולם זה קורה.. אם סיפרת כבר הרבה חלומות רעים שחלמת והם לא קרו אז אין לך סיבה לפחד...חח דורה סיפרה כבר שהחלומות שלה מתגשמים וזה..
S shilgiah New member 21/6/07 #131 ../images/Emo85.gif../images/Emo79.gifוהם התגשמו? חח או חלק מהם..?
ד דורה17 New member 21/6/07 #132 חחחחחחח אני לא אומרת שאם תספרי זה יתגשם ויהיה רע... חחח פשוט... לא יודעת.. מין אמונה כזאת... עדיף לא לספר.. אבל איך שבא לכם חחח שוב, יכול להיות שזאת סתם שטות... אבל אני מעדיפה שלא... זה כמו לפתוח פה וזה...עדיף שלא...
חחחחחחח אני לא אומרת שאם תספרי זה יתגשם ויהיה רע... חחח פשוט... לא יודעת.. מין אמונה כזאת... עדיף לא לספר.. אבל איך שבא לכם חחח שוב, יכול להיות שזאת סתם שטות... אבל אני מעדיפה שלא... זה כמו לפתוח פה וזה...עדיף שלא...
S shilgiah New member 21/6/07 #135 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבסרט סינדרלה אומרים הפוך..חח היא חלמה על הנסיך שלה וכשהציפורים ביקשו ממנה לספר היא אמרה שאם היא תספר זה לא יתגשם..חח "כשמספרים חלום הוא לא מתגשם ואחרי הכל חלום הוא.."
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבסרט סינדרלה אומרים הפוך..חח היא חלמה על הנסיך שלה וכשהציפורים ביקשו ממנה לספר היא אמרה שאם היא תספר זה לא יתגשם..חח "כשמספרים חלום הוא לא מתגשם ואחרי הכל חלום הוא.."
ד דורה17 New member 21/6/07 #137 חחחחח וואלה? לא זכרתי את זה... טוב נו מה אני מבינה.. זה מה שאמרו לי חחחח
S shilgiah New member 21/6/07 #139 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכאילו מה שאמרו בסינדרלה זה נכון.. חחחחח נראה לי שזה תלוי בך..
ז זוהרוש15 New member 21/6/07 #141 אני מאמינה ש.. אם את מאמינה במשוו אז זה קורה.... כמו אנשים שמאמינים ומפחדים מעין הרע אז יהיה להם עין הרע...
אני מאמינה ש.. אם את מאמינה במשוו אז זה קורה.... כמו אנשים שמאמינים ומפחדים מעין הרע אז יהיה להם עין הרע...
ה ה 1 והיחיד New member 21/6/07 #143 יום טוב../images/Emo42.gif היה קצת מעייף, אבל העיקר שאין כמו בבית!
ש שלומיתת New member 21/6/07 #146 חזרתי מהליכה../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif כל הדיבורים פה על ספורט השפיעו לי על השכל.. תמשיכו ככה!
חזרתי מהליכה../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif כל הדיבורים פה על ספורט השפיעו לי על השכל.. תמשיכו ככה!
ז זוהרוש15 New member 22/6/07 #147 חהחהחה../images/Emo6.gif אני כל שבוע עושה 2 הליכה...חח אבל אף פעם לא כתבתי את זה...לכתוב? זה ידרבן אותך לעשות?
חהחהחה../images/Emo6.gif אני כל שבוע עושה 2 הליכה...חח אבל אף פעם לא כתבתי את זה...לכתוב? זה ידרבן אותך לעשות?
ז זוהרוש15 New member 22/6/07 #152 אההגם אני אני גם רוקדת שעתתים בשבוע בנוסף להליכות ומשתדלת לעשות כפיפות בטן
M menori New member 22/6/07 #160 טוב.. דיי לזרות לי מלח על הפצעים חחח...../images/Emo4.gif ומישו חושב עלי.. ואעעעעע. מי עושה לי א'? חחח
טוב.. דיי לזרות לי מלח על הפצעים חחח...../images/Emo4.gif ומישו חושב עלי.. ואעעעעע. מי עושה לי א'? חחח