חחח לכולם זה בסדר..
S shilgiah New member 21/6/07 #55 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח לכולם זה בסדר..../images/Emo13.gif
X XxXSynergitXxX New member 21/6/07 #56 דווקא אצלי די טוב. אני בכלל לא בבית , וזה נחמד לי D: [למרות שאני ילדה של בית] ומחר יכולהיות שאני בלונה גל עם המשפחה אם המחזור יגמר עד אז >.> וזהו בעיקרוןD: יש חדש? D:
דווקא אצלי די טוב. אני בכלל לא בבית , וזה נחמד לי D: [למרות שאני ילדה של בית] ומחר יכולהיות שאני בלונה גל עם המשפחה אם המחזור יגמר עד אז >.> וזהו בעיקרוןD: יש חדש? D:
S shilgiah New member 21/6/07 #51 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני תוהה לאן..../images/Emo4.gif
M menori New member 21/6/07 #37 ../images/Emo9.gifלילה\יום\בוקר\צהריים טוב\ים ../images/Emo9.gif עשיתי מזה סלט חחח=]
L Lilosh95 New member 21/6/07 #61 בוקר טוב.... קמתי מלפני שעה וחצי ושלחתי הודעה טתפוזבל לא שלח אותה אחח, חופש כמה חיכיתי... איזה תעודה טובה ישלי [ממוצע 99.משהו] לכל מי שיש HOT תראו הבורר זה כ"כ יפה ראיתי אתמול בלילה ואהבתי צהריים טובים ובוקר טוב לכל הישנונים...
בוקר טוב.... קמתי מלפני שעה וחצי ושלחתי הודעה טתפוזבל לא שלח אותה אחח, חופש כמה חיכיתי... איזה תעודה טובה ישלי [ממוצע 99.משהו] לכל מי שיש HOT תראו הבורר זה כ"כ יפה ראיתי אתמול בלילה ואהבתי צהריים טובים ובוקר טוב לכל הישנונים...
M McFreaKy New member 21/6/07 #62 עוד חודש בדיוק../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif הארי פוטר 7. אני חושב שאני מתחיל עכשיו את ה-6 שוב, יש לו בדיוק 30 פרקים, משמע אם אני מקפיד על לפחות פרק ביום אני בטוח מסיים אותו עד ה-7. וגם בדיוק חודש ליומולדת של ידידה ושנה מאז מות החתול האהוב שלי.
עוד חודש בדיוק../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif הארי פוטר 7. אני חושב שאני מתחיל עכשיו את ה-6 שוב, יש לו בדיוק 30 פרקים, משמע אם אני מקפיד על לפחות פרק ביום אני בטוח מסיים אותו עד ה-7. וגם בדיוק חודש ליומולדת של ידידה ושנה מאז מות החתול האהוב שלי.