לחמישי-שישי

Oshri siso

New member
הריקוד המדהים (=

2 אנשים הקדימו תאודישנים ל''נולד לרקוד'' הבריטי{רק חשו!} והחליטו להתאמן על ריקוד מעלף חדש. רק שהם רוקדים כמו שני אוחצ'ות. מצב קשה!

חחחחח כפרותת אתה והסרטוניםם

ואושריי חייזר יש רק אחד יחיד ומיוחדד :] לא קיים חייזר יפה כמוהו חח תקרא את החתימה תביןן (אולי) חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח אושרי הרג אותי הסרטוניםם..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גאדדדדדדדדד..ראיתן?! יש אנשים יותר מפגרים ממני[?!]

חחחחח אותו שיטט..

יאו אתן לא קולטות כמה שזה לא טוב שהמורות מושיבות אותי עם ליטל [חברה שלי מהכיתה..] אתן קולטות היא ישבה ליי'די שעתיי'ם ראשונות שיעור מתמטיקה.. התחילה לעשות לי כובעים מניי'ר.. אז לקחתי ת'כובעים ועשיתי מהם סירות כאלה..מניי'ר כן?! אז אני כזה עושה לה "תראי איזה בודדות הסירות" עשינו בערך 10 או 15.. אז אני כזה עושה לה "את רוצה שנבנה להם חוף?" לקחנו מלא דפים וישבנו מול המורה הרוסי הזה ימך שמו.. קיצרר..לקחנו דפים והתחלנו לציי'ר עליהם יםם.. ואז אמרתי לה "איזה משעמם זה ניראה" ואז התחלנו לגזור ולעשות את זה כאילו שיהיה' תלת מימדי.. ועשינו שם עמדת מציל, חנות גלידות חוף ים ילדים דגים דולפינים כרישיםם..חחח קיצר היה' קטעים משו לפאניםם.. היי'תי צריכה לצלם ולהעלות את זה לפה=/ חח חבל שלא צילמתי.. והמורה?! שתק...חח אין לו אומץ לצעוק עליי' כי אז אני יצעק עליו בחזרה והוא יודע את זה.. אני?! ממש לא מפחדת ממוריםם.. ןמהמורה למטמתיקה?! ממש ממש ממש לאא..
חח איזה חפירה..=/ מי שקראה ולא נירדמה בדרך מלכהה שלי ורק שלי.. מי שלא קראנ תקבל מכות בטוסיק מערן/דמדם/ביחוש/אוש [וכרגיל..משרון לא כי הוא רק אבל ר===========ק שלי....
]

חחחחחחחחח מערן לאאאאא!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוף מנירותתת?!?! חחחחחחחחחח קרועותתתתתתתת

TOUSH

New member
מאמי אצלנו אין אשכול הצפות יש

שירשור שניקרא
ובו כותבים את כל ההודעות שאינם קשורות לבנים

למעלה