לחמישי-שישי

lihi50

New member
בטח שכתוב!!!כנסו../images/Emo42.gif

נכון..יש שנכנסים לפורום בצד שמאל"חיפוש מתקדם" אז כנסו לזה...תכתבו את השם משתמש שלכם ותראו כמה רשמת!!שניה אני ייתן עוד כמה דקות הסבר מפורט יותר

כולן להיכנס גם אלה שמהרישמיי =]]

אין פלא שהוא קורסס =// בבקשה אל תגרמו לקריסה אצלנוו כמה הודעות פתחתםם .. יש היום את הדבר נצל"Aש.. ואל תעשו נושא חדש ==>>רק אם זה ממש אבלל ממש חשובב ומה עוד #?# נמנמנממנ==>> הוספת תגובהה .. בנות גמאני מהרישמי אבל אני גם פה ואני אומרת לכן שזה פורום אחלה אז אל תהרסו אותו בבקשה שמרו עליו ... לא לפתוח סתם שירשורים תתחשבו בנו המעריצות שנמצאותת פהה...... ומילה אחת על הפורום הזה לא יפה .. אני #?# ==>> בהטרףף !! מי שאומרתת דברים לא יאפים על הפורום מוזמנת ללכת למה היא בכלל ניכנסתת לפה #?# למעלה יש איקס וזה פשוט מאוד לוחצים עליוו !! ואני מבקשת בכול לשון של בקשהההה דיי !! מספיק עם זההההההה !!!!!! עשיתם לנו בפורום סלט אל תפתחוו יותרר הודעות !! מה לא ברור ????? יופי מקווה שהברתי את עצמי טוב טוב ומספיקק.. וגם .. כמו שאת אוהבת את הרישמי כאן יש כמה בנות שאוהבות את הפורום הזה אז אל תקלקלו להםם .. אז בנות גמאני מהרישמי וגם מפהה ואני מבקשת אל תקלקלו ליי.. ביו'שש אוהבתת צלילעע

KiSs KiSs KiSs

New member
צלילוליליההה(מה?!)חח..נאום??אחלהההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KiSs KiSs KiSs

New member
איוש נו באמת צלילעעע?!?! תקשיבי דקה

לא כותבים "תנקיו" אלא כותבים "טנקס"!!! נו באמת!!! לא כותבים עם שגיאות כתיב כשהמורה כרמל בסביבהה!!! ובלה בלה בלההה(???????)

חחחחחחחחחחח מורה לשחקנים../images/Emo6.gif

איך לשחק דיסלקטים! חח והאמת שתמיד הייתי כותבת טנקס עם ת'....חחחח

למעלה