לילה טוב
ח חופיתושה New member 11/5/06 #25 אוף איזה מעצבן זה! כל יומיים מבחן,בגרויות מה שזה לא יהיה, מסכנהה!חחח
T TOUSH New member 11/5/06 #26 זה ישתלם בסוף...עובדה הציונים זה השכר על הטירחה שלי... מה נישאר לי שנה וקצת ואני מסיימת נחרוש קצת נלמד ובסוף זה משתלם שיהיה לכולם המון המון בהצלחה
זה ישתלם בסוף...עובדה הציונים זה השכר על הטירחה שלי... מה נישאר לי שנה וקצת ואני מסיימת נחרוש קצת נלמד ובסוף זה משתלם שיהיה לכולם המון המון בהצלחה
T TOUSH New member 11/5/06 #29 נכון מאוד../images/Emo13.gif מאמי אני פורשת ללמוד אחרי שסידרתי פה קצת שמרו על הסדר תעשו טובה לי לאופק וניצן זה יעזור
נכון מאוד../images/Emo13.gif מאמי אני פורשת ללמוד אחרי שסידרתי פה קצת שמרו על הסדר תעשו טובה לי לאופק וניצן זה יעזור
ח חופיתושה New member 11/5/06 #47 חחחחחחחח,תנ"ך עוד בסדר, אבל היסטוריה?! אני קוראת שורה וכבר בחלום ה-9.. חחחחחחח
ג גילווש New member 11/5/06 #36 מסכימה איתךךך בסוף כל הלחץ הזה של הבגרויות והמתכונות ישתלםםם..... מחר יש לי מתכונת בתנ"ךך... רעות איזה כיתה את??
מסכימה איתךךך בסוף כל הלחץ הזה של הבגרויות והמתכונות ישתלםםם..... מחר יש לי מתכונת בתנ"ךך... רעות איזה כיתה את??
ג גילווש New member 11/5/06 #68 כן אהה אני גם ביא`.. והיה לי את הבגרות בהיסטוריה בחורף... היחידה הראשונה... ושנה הבאה היחידה השנייה..
כן אהה אני גם ביא`.. והיה לי את הבגרות בהיסטוריה בחורף... היחידה הראשונה... ושנה הבאה היחידה השנייה..
L litalg06 New member 11/5/06 #28 בוקר טוב../images/Emo9.gif וואי איזה סרט עצוווווב ראיתי עכשיו ביס 1