להמונים

One Minute

New member
../images/Emo32.gifשירשור אוף...../images/Emo205.gif

לא ראיתי אחד בסביבה, אז פתחתי אחד >< אני מקווה שמותר. Oם שכחתי את הסיסמה של המסנג'ר הקודם שלי [roei900] אז עכשיו אני מבקש שכל מי שהיה לו אותי או משהו תוסיפו- [email protected]

blink282

New member
אם כבר אוף

אז יש מישהו בבלוקאן בסביבות 40+ ורוצה להתאמן איתי ופיקיו שיגיד לי

miss_t

New member
הרגת מישהו מצחוק../images/Emo6.gif

הוא פשוט עמד שם ורקד עד שנפל ומת מצחוק
חחחחחחחחחחחח אהבתי

ToryMaster

New member
נמחקו פה הודעות ../images/Emo18.gif

חברים, אנשים עושים טעויות, בין אם כי הם לא יודעים את חוקי הפורום או, ובכן, בטעות. בכל מקרה, וגם אם יעל ואני קצת מרוחקות מהפורום בפרק זמן נתון, תגובות תוקפניות ומעליבות כמו אלו שהועלו כאן, ודיונים מכוערים כמו אלו שהתפתחו כאן - הם לא במקום. אפשר להגיד בעדינות, להסביר שזה לא המקום הנכון כי זה לא הנושא, אבל לא לתקוף ולא לצעוק. אל תגיבו להודעה הזו, אם יש לכם מה להגיד - במסרים.

22אמיר22

New member
עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרצו לי לרמה 83 ועכשיו אן לי שום שחקנים ואני חרשן ברמות מי שיכול להביא לי שחקן טוב למתנה או להיות איתו יפוצה ממני באתם פליזזז תעזרו לי בבקשה

One Minute

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ש-א-ל-ו-ן!!1../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif

שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק? הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה לפורום ק"ק על השאלון. *כן, גנבתי. מה תעשו?
*

יאללה ../images/Emo9.gif

שם: אסטר גיל: 15 יומולדת: 29/4 גובה: 1.60 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום כהה דברים אהובים: להקה: מיי כימיקל רומנס זמר/ת: אבריל לאבין שחקן/ית: אנג'ילנה ג'ולי ואפרת כהן אוכל: שוקולד בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: המיטה דיסק: tree cheers for sweet revenge של מי כימיקל סרט: מר וגברת סמית, איזו מן שכנה בנאדם: החברים שלי חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: לקחת חיים.. במחשב הריח האחרון שהרחת: אממ
הרעש האחרון ששמעת: מאוורר הספר האחרון שקראת: אני משערת שזה היה העץ הנדיב המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מתי אמא באה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא :J תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר >< קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי כוחחח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לחברה שלי, חברה שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אטלס
מה אתה לובש כרגע? סקיני ג'ינס שחור וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לאכול name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שיר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: רבקה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: דניאל שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: דנע השם של המורה השנוא/ה עליך: רבקה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: רבקה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): --- איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא לועסת קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: גם לא משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מייפל סטורי? יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: אהא מצלמה יש לך: אהא פלאפון יש לך:אהא סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: ישלי חברה מקסימה D: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? יש פה איזה מוזיקה מזרחית
בטח מאיזה רדיו למטה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק של האינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון? ישנתי נהגת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? חח קופה
ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לע יש לך חבר/ה? לע מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב יש לך חשבון פלאפון גבוה? לע למה? מרחמת על ההורים מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאס למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן כיף?
שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? לא מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? --- ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחוני.. בערך למה? כי אני לא אוהבת בשר [חוץ משניצל ] ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: - מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? לא

MR Lordi

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: פיליפ גיל: 14 יומולדת: 23.7.93 גובה: 1.60 צבע שיער: חום-שטני צבע עיניים: ירוק-כחול דברים אהובים: להקה: לורדי וMCR זמר/ת: נלי פורטאדו שחקן/ית: לא יודע.... אוכל: פיצה בגד: חולצה וג'ינס (?) סתם חפץ בחדר: טלוויזיה
דיסק: The Arockalypse של לורדי סרט: Kill Bill בנאדם: מה אכפת לך? חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: הרגע הסרט האחרון שראית: מבול של צרות, אתמול הריח האחרון שהרחת: צ'יפס
הרעש האחרון ששמעת: את אחותי הספר האחרון שקראת: לא זוכר
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על איך שאני מסיים את השאלון הבנאדם האחרון שחשבת עליו: הרגע ומה אכפת לכם? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר ובחבר שלי
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?Guild Wars
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מה אכפת לכם? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? לימוד נהיגה -_- של אחותי מה אתה לובש כרגע? גופייה וג'ינס קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשחק Guild Wars name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שקד השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: שני ילדים מפגרים מהכיתה שלי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יקיר שם של קרוב משפחה אהוב: דניאל השם של חבר-אינטרנט אחד: נילי השם של המורה השנוא/ה עליך: יש יותר מדי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: דניס (מישהו מהכיתה שלי) לא יכול לעזוב את מייפל לשנייה!
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פיפי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: הובה בובה בטעם אבטיח קפה אתה שותה: אני לא שותה קפה
ואיזה תה: לא שותה תה
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: Guild Wars יומן יש לך לבצפר (אם יש): עדיין אין...... מחשב יש לך: דפוק
מצלמה יש לך: לא זוכר את השם של החברה פלאפון יש לך: Sonny Ericsson T630 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: Guild Wars
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מה אכפת לכם? עם מי אתה מדבר בטלפון? שקד
מה אתה שומע? את אחותי
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של המסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? התקלחתי -_- נהגת: טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ישראל
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב......וויייייייייייייייייי כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: שניהם
רוק או פופ? רוק!!! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים (לפחות אצלי.....) דיסקמן או ? MP3 אם פי..... לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשחק בGuild Wars יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישן
מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אממ לא יודע מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום
אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב? כן
כיף? כן
שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? לא יודע..... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ......... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הא? למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא אומרררררררררר מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? אולי גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? לא

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif כדי להבהיר משהו,

אוכל כל, זה אחד שהוא אוכל גם בשר,חלב, דגים (בדרך כלל, אבל מספיק שאתה אוכל בשר, חלב וביצים זה נחשב שאתה אוכל כל), ביצים וירקות. צמחוני, זה כזה שלא אוכל בשר והתזונה שלו היא בעיקר ירקות, פירות, קטניות ותחליפים לבשר. מבחינה דתית דגים זה פרווה, אבל זה נתון לוויכוח והרבה מאוד צמחוניים יגידו שדגים זה נחשב לבשר, כי בעצם אוכלים את הבשר של הדג ודג זה יצור חי.
טבעוני, זה אחד שלא אוכל דברים חלביים (רק עם חלב סויה), בשר, ביצים ודגים. עד כאן החפירה.

../images/Emo9.gif

שם: איציק גיל: 19 בעוד חודש^^ יומולדת: 16.9 גובה: 182 צבע שיער: שחור^^ צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: להקה: Paparoach זמר/ת:Avril Lavigne
שחקן/ית: .גוני דפ
אוכל:שווארמה
בגד:אני אוהב ת'מדים שלי XDD סתם חפץ בחדר: אממ השלט של הטלוויזיה
דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית:שירותים? XD מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:היום שמעת מוזיקה: היום
נפגשת עם חברים:ביום ראשון
הסרט האחרון שראית: שודדי הקאריבים.. הריח האחרון שהרחת:
הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה השאלון כ"כ ארוך XD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב XD תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ^^^^ קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אמא שלי
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?
מה אתה לובש כרגע? מה שאתה לובש :=D מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול =X name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מאור.. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אני אמור לזכור?XDD שם של קרוב משפחה אהוב: עזבו
השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:זום
קפה אתה שותה:בעע קפה? ואיזה תה: לא שותה
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: MS LOL יומן יש לך לבצפר (אם יש):
מחשב יש לך: לא.. אז איך אני עונה לך עכשיו?
מצלמה יש לך:
פלאפון יש לך:כע סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד
עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? LOL מדיה ומסנג'ר מה עשית לפני שענית על השאלון? קמתי :\ נהגת:
טסת לחו"ל: לא שזכור לי XD ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
רצתי באימון
נשארת ער לילה שלם:עוד לא עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר
כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל -_- כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם
בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל רגיל.. אמריקה או אנגליה? חחחחחחחחחחח אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראללל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או ? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פוגי
יש לך חבר/ה?לא.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין לי זמן כזה... יש לך חשבון פלאפון גבוה? יחסית.. למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות.. למה?ככה
אתה ביישן או פתוח?ביישןןן מה הצבע האהוב עליך? כחול
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום
אתה מאושר? מאוד היית פעם מאוהב? כע כיף? סבבה
שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? שמנים =X מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני כבר מגיוס.. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא אכפת לי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:
למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית:
אהבה בשלט רחוק?

One Minute

New member
שובהדובהשובה../images/Emo205.gif

שם: רועי גיל: 11 בספטמבר.
יומולדת: 23/9 גובה: ווווהוו מאיפה אני זוכר אבל 1.44+ :$ צבע שיער: שחור
צבע עיניים: חום כהה
דברים אהובים: להקה: להללהלה אין כ"כ כי אני לא שומע להקות
זמר/ת: קלי שחקן/ית: . לא מעריץ שחקנים כ"כ מהסיבה שלא רואה ממש סרטים... אבל בגלל ה"יש לך מנעד רגשי של כפית" אז אמה ווטסון
. אוכל: שניצל תירס מטוגן עם קטשופ בגד: חולצה קצרה ומכנסיי ויירווססס לייק. --" סתם חפץ בחדר: פלאפון דיסק: Breakaway סרט: הארי פוטר ומסדר אוף טופיק בנאדם: אני
חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו? שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: לפני חודשיים הסרט האחרון שראית: הארי פוטר ומסדר עוף המרק הריח האחרון שהרחת: של הבית שלי? |איןלימהלענותאזאנימחרבש| הרעש האחרון ששמעת: אמא שלי מדברת בטלפון
הספר האחרון שקראת: דפי תמר
|רקבגללהבצפר| המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על למה אני קורא את דפי תמרXD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: XD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?
Breakaway של קלי קלארקסון וגם הדיסק בפנים מין הסתם? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מקולקל כבר שנה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להיכנס להתקלח
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שילת
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: @$%&&#$#@ איזה עמית אחתXD השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יש כמה... שאני איתם מהגן עד עכשיו
.. עמית עידן אופק ועוד אחד שאני לא זוכר? >< שם של קרוב משפחה אהוב: כל אחד מהמשפחה חייב להציק לי מתישהו... אז אין! השם של חבר-אינטרנט אחד: שילת--" השם של המורה השנוא/ה עליך: בעעע סלבה! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:בריטני ספירס השם של חיית המחמד שלך (אם יש):
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: בעע לא לועס -.- קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: נענע
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: חח. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני רוצה לקנות לכיתה ו', ואם יהיה יומן מאאאגניב של No fear אז סבבה
מחשב יש לך: כן! והוא נורא.. מעפן מצלמה יש לך: כן, אינטרנט פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:
אין כ"כ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? איציק ותומר אחד >< עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד, מה אני חייזר? מה אתה שומע? את הטלוויזיה המפגרת... איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אייסיקיו, מסנג'ר (6 חלונות), פורום אחד, זה, דואר זבלה מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי? נהגת: כן! וגם נהגתי מכאן לטורקיה, ואפילו יש לי רישיון כבר שנתיים! טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא. אני שומר את ה500 שקיבלתי בכספת.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא טבעתי, אבל בהחלט הזעתי וזה היה מחזה לא ממש נעים>< נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: אמממ.. כן XD או/או. יס או הוט? הוט כי זה כזה הוט
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנן קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ, אבל עכשיו בא לי חורף כי חם נורא שחור או לבן? לא יודע מחשב או טלויזיה? מחשב, כי זה יותר שימושי?
ספה או כורסה? כורסא! יש לתקן, מכיוון שלא אומרים כורסהות, אלא כורסאות
.. ספה. ארנק או קופה? אין לי את שתיהם >< המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גר
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב.. לצערי נדפקתי עם רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם, שאני בטעות לא אירדם על הכיסא ואפול על הרצפה בשר או חלב? חלב, אבל לפני הבשר.
פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל... רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3- אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב... מערכת זה בזבוז כסף סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פעם היה לי רורו ורורון על פי שילת ועכשיו זה סתם רועי יש לך חברה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה ולהיות על המחשב
אם היה לי מנוי בבריכה *ולמה לעזאזל אין?* אז לשחות יש לך חשבון פלאפון גבוה?
למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS לבנות ושיחות עם בנים... לא יודע למה? ככה? אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? ירוק זית. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להפסיק להיות חפרן כ"כ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? צבע עיניים
אתה מאושר? כן!! שובהדובהשובהדובהשובהדובה היית פעם מאוהב? זה עניינכם? כיף? תלוי.
שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? קאפ אוף טי?
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודע.. אני יכול לדבר על זה שנים ושאני לא אתחיל, אחרת אני אחפור. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי [חחחח זה לא קשור לשאלה למעלה] אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה? למרות שאני לא אוכל דברים לא כשרים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שקנו לי את הדיסק השני של קלי@$^%& מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא יודע, אני צריך לבדוק
גלגול נשמות? לא פיות? כן! אפילו הפיה רוחמה לידי מלאכים? לא >< ערפדים? דייי נו עכשיו אני הולך לישון עם שום וחלונות סגורים! אהבה ממבט ראשון? לא.. זה טיפשי אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? D: מזאת אומרת? הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה