אניי.../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif
שם: גיל:11.5 יומולדת:
19.2(לזכור
) גובה: באמת צריך למדוד.
צבע שיער: חום שוקולד[אבבללל יפההה] צבע עיניים: חום כזה קצת בהיר. דברים אהובים: להקה: RBD זמר/ת: אנהי פורטיז'ה[חו''ל] , מירי מסיקה. שחקן/ית: .אנהי פורטיז'ה.
, ישראל: הממ,לאדעת.
אוכל:חמיןןןןןן בדם!
ועוד
בגד:האמממ,לאדעת
סתם חפץ בחדר: ארון בגדים
דיסק: אין.
סרט: לא יודעת גםם חח ><" בנאדם: לאדעת,חחח אני גרועה בשאלונים
חדר בבית: שלי.D: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות.:O שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: שודדי הקריביםX: , אני הולכת לראות בראשון משו עם הכיתה.
הריח האחרון שהרחת: סבון
הרעש האחרון ששמעת: הקלדותD: הספר האחרון שקראת: הממ.. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני חופרת?~[שיחה מעניינת עם רועי
] הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מי הוא?:O תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בארון,באוויר.
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?איןן

[רק במגירה] קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אמא שלי

קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לי כוח ללכת לארון
מה אתה לובש כרגע? פיגמהX: מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?וואו נשאר הרבה.
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: האמ אורי וניצן? השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:יובל
(טוב לא להגזים רק רבנו
לאדעת מי.:O) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: האממ,אורי.

שם של קרוב משפחה אהוב: לאדעת השם של חבר-אינטרנט אחד:רועי.
השם של המורה השנוא/ה עליך:מירה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:עלייך,שאתה באמת קורא את זה:| השם של חיית המחמד שלך (אם יש): טים וקוקו
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: האמ פירות? קפה אתה שותה: לפעמים ואיזה תה: רגיל עם נענע[כמו עכשיוD:] משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: MS. יומן יש לך לבצפר (אם יש): עוד מעט אקנה מחשב יש לך: אז איך אני מתכתבת? שאלה דפוקה@#
מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:האמ.DVD נייד?
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם רועי אבל המסן התנתק באמצע ואי אפשר להיכנס
עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? הבנתי שאני משועממת.? נהגת:לא טסת לחו"ל: כה ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כה נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? יס,סתם הוט.
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף
שחור או לבן? לבן.
מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע.D: כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם
בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?לאדעת. אמריקה או אנגליה? אמריקה? ישראל או מקום אחר: ישראל
רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים
,תלוי של מה.
דיסקמן או ? MP3 ?? אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במערכת.. מחשב..טייפ w/e סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? וילדהD: יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? האמ יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? חופרים.יותר מרועי
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות למה?ככה. אתה ביישן או פתוח?תלוי,יותר פתוחה:O מה הצבע האהוב עליך? תלוי בגוון .. אני אוהבת כחול יפה כזה איך להסביר?
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?לא סבלנית?
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? האחהחאחהחא לא יודעתD: אתה מאושר? האמ,כן?
היית פעם מאוהב? לא כיף? -- שיחקת פעם בסימס 2? כן. מה אתה חושב על העם הבריטי?שהוא עם בריטי.? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: טבעוני. למה?כככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לאדעת מאמין ב- אלוהים? כן! רוחות? לא! חיים שלאחר המוות?לא יודעת! גלגול נשמות? לא יודעת! פיות? לא נראה לי@ מלאכים?לא נראה לי@ ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית: לאא.
אהבה בשלט רחוק?כה הודגש באמצעות מדגישומטיק