להמונים

ווינגז

New member
לוןלוןלון

שם: יעל גיל: 18 וכמעט חמישה חודשים. יומולדת: 11.03.89 גובה: 1.68/9. צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: משתנה, כרגע בעיקר Lady Macbeth
זמר/ת: Tori Amos/Fiona Apple. שחקן/ית: . ג'וני דפ. אוכל: לא מדברים על זה. בגד: . החולצה הבורדו שלי, או משהו. סתם חפץ בחדר: פיל
דיסק: משתנה לפי המצברוח. סרט: משתנה גם. בנאדם: משפחת המלוכה. חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו, במסנג'ר, עם ספיר. שמעת מוזיקה: כל זמן שאני במחשב. נפגשת עם חברים: שבוע שעבר בשלישי, והיום (רביעי) בצהריים נפגשים שוב.
הסרט האחרון שראית: איזה סרט פסיכי ביס. הריח האחרון שהרחת: סלט הרעש האחרון ששמעת: החריקה של הדלת הספר האחרון שקראת: הארי פוטר האחרון.
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני צריכה פיפי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שחף תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד בשמאל באוויר, יד ימין במראה. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Fiona Apple - Tidal, הדיסק המתאים. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? ללי, ללי.
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר האחרון.
מה אתה לובש כרגע? בגדים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לכו תדעו name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יעל, יעל, נוּש ושחף, אני חושבת. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת אנשים. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בטח אורי, או שני. שם של קרוב משפחה אהוב: נוגה-עידו-מעיין. השם של חבר-אינטרנט אחד: יעל השם של המורה השנוא/ה עליך: LOL השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: דוד השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צומי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: לא לועסת בד"כ. קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: גם לא משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מייפל סטורי יומן יש לך לבצפר (אם יש): LOL מחשב יש לך: מחשבי כזה. מצלמה יש לך: פילי, כפרעליה
פלאפון יש לך: Nokia 3120
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: פילי!
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ספיר עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? Goodbye Blue Sky - Pink Floyd. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, Avant Browser והחלון של השיחה עם ספיר. מה עשית לפני שענית על השאלון? שיחקתי קצת במייפל. נהגת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או: יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב. שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תמונות! דיסקמן או ? MP3 דיסקמן. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות: יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן למה? כי אני שולחת הרבה SMSים ומדברת הרבה עם חברות. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי ובאיזה נושא. למה? כי יש דברים שמתאימים לטלפון ויש דברים שלא, וזה תלוי אם אני מרגישה מספיק בנוח כדי לדבר עם הבנאדם בטלפון. אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? כתום-אדום-כחול-סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? עיניים, רגליים, משקל. אתה מאושר? לא ממש היית פעם מאוהב? לא כיף? --- שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? בריטים
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? הלו? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? הייתי בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה? כי תעשיית הבשר מזעזעת ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: הקנייה של לולה ב-1.9.2005. מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: התאהבות כן, אהבה לא. אהבה בשלט רחוק?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif להיות צמחונית זה חשוב. ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

Shira XD

New member
אניי.../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

שם: גיל:11.5 יומולדת:19.2(לזכור
) גובה: באמת צריך למדוד.
צבע שיער: חום שוקולד[אבבללל יפההה] צבע עיניים: חום כזה קצת בהיר. דברים אהובים: להקה: RBD זמר/ת: אנהי פורטיז'ה[חו''ל] , מירי מסיקה. שחקן/ית: .אנהי פורטיז'ה.
, ישראל: הממ,לאדעת.
אוכל:חמיןןןןןן בדם!
ועוד
בגד:האמממ,לאדעת
סתם חפץ בחדר: ארון בגדים
דיסק: אין.
סרט: לא יודעת גםם חח ><" בנאדם: לאדעת,חחח אני גרועה בשאלונים
חדר בבית: שלי.D: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות.:O שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: שודדי הקריביםX: , אני הולכת לראות בראשון משו עם הכיתה.
הריח האחרון שהרחת: סבון
הרעש האחרון ששמעת: הקלדותD: הספר האחרון שקראת: הממ.. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני חופרת?~[שיחה מעניינת עם רועי
] הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מי הוא?:O תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בארון,באוויר.
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?איןן :( [רק במגירה] קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אמא שלי:p קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לי כוח ללכת לארון
מה אתה לובש כרגע? פיגמהX: מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?וואו נשאר הרבה.
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: האמ אורי וניצן? השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:יובל
(טוב לא להגזים רק רבנו
לאדעת מי.:O) השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: האממ,אורי.:D שם של קרוב משפחה אהוב: לאדעת השם של חבר-אינטרנט אחד:רועי.
השם של המורה השנוא/ה עליך:מירה. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:עלייך,שאתה באמת קורא את זה:| השם של חיית המחמד שלך (אם יש): טים וקוקו
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: האמ פירות? קפה אתה שותה: לפעמים ואיזה תה: רגיל עם נענע[כמו עכשיוD:] משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: MS. יומן יש לך לבצפר (אם יש): עוד מעט אקנה מחשב יש לך: אז איך אני מתכתבת? שאלה דפוקה@#
מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:האמ.DVD נייד?
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם רועי אבל המסן התנתק באמצע ואי אפשר להיכנס
עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? הבנתי שאני משועממת.? נהגת:לא טסת לחו"ל: כה ביזבזת את כל הכסף שלך:לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כה נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? יס,סתם הוט.
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף
שחור או לבן? לבן.
מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע.D: כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם
בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?לאדעת. אמריקה או אנגליה? אמריקה? ישראל או מקום אחר: ישראל
רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים
,תלוי של מה.
דיסקמן או ? MP3 ?? אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במערכת.. מחשב..טייפ w/e סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? וילדהD: יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? האמ יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? חופרים.יותר מרועי
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות למה?ככה. אתה ביישן או פתוח?תלוי,יותר פתוחה:O מה הצבע האהוב עליך? תלוי בגוון .. אני אוהבת כחול יפה כזה איך להסביר?
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?לא סבלנית?
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? האחהחאחהחא לא יודעתD: אתה מאושר? האמ,כן?
היית פעם מאוהב? לא כיף? -- שיחקת פעם בסימס 2? כן. מה אתה חושב על העם הבריטי?שהוא עם בריטי.? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: טבעוני. למה?כככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לאדעת מאמין ב- אלוהים? כן! רוחות? לא! חיים שלאחר המוות?לא יודעת! גלגול נשמות? לא יודעת! פיות? לא נראה לי@ מלאכים?לא נראה לי@ ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית: לאא.
אהבה בשלט רחוק?כה הודגש באמצעות מדגישומטיק

One Minute

New member
"כחול יפה כזה" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

אה... חשוב לציין שהשיחות שלנו לא לגיל 11+

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif למה זה קצר ../images/Emo10.gif

שם: רוזי גיל: 14 יומולדת: 4.2 גובה: המ מזמן לא בדקתי
| צבע שיער: חום-שטני. צבע עיניים: זה די קשה להגדיר
בין חום לירוק כזה. :X דברים אהובים: להקה: נמנמ MCR. זמר/ת: לא עולה לי בראש אחד/אחת.
שחקן/ית: ג'וני דפ. D: אוכל: פסטה? בגד: המפ. סתם חפץ בחדר: המיטה שלי. :} דיסק: המפ, אני בנאדם לא חוקי (אימיול |צחוק מרושע|). סרט: שודדי הקאריביים 2.
(הכי טוב D:) בנאדם: חדר בבית: החדר שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום. שמעת מוזיקה: עכשיו
נפגשת עם חברים: אתמול. הסרט האחרון שראית: המפ מבול של צרות. -.-" הכריחו אותי.
הריח האחרון שהרחת: הריח של משחת השיניים שלי?
הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המ
, היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון אם מישהו מכיר.
>< המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה השאלון הזה כל כך הזוי -.- הבנאדם האחרון שחשבת עליו: >< תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בעכבר של המחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אני לא רואה דיסק קרוב. ;x קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני צלצלתי לאמא שלי, וחברה צלצלה אלי. P: קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין ספר בסביבה. -__- מה אתה לובש כרגע? פיג'מה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? המ. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נויה. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חלי. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: נועה D: השם של המורה השנוא/ה עליך: אילנה. >< השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): היה לי ארנבון, תוכי, אוגרים. לא מזמן האוגרת שלי מתה מגידול-זקנה. כרגע יש לי רק דגים והשמות שלהם.. לבנים (לכולם) נמו ולבנות דוגי. D: איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אבטיח. ;X קפה אתה שותה: אייס קפה אם זה נחשב.. למרות שאני לא כל כך אוהבת.
ואיזה תה:
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מייפל.
יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא קניתי עוד. מחשב יש לך:
מצלמה יש לך:
פלאפון יש לך:
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: NX במייפל. D::: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? נמנמ כולם עוד ישנים, בערך. -.- עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו, עם אף אחד. מה אתה שומע? כל מיני שירים. ;X איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר, חלון שיחה עם חברה, קומונה (3126
) והפורום הזה. מה עשית לפני שענית על השאלון? הגבתי לשאלון של הזה מלמעלה והסברתי מה ההבדל בין אוכל כל, צמחונות וטבעונות.
נהגת:
טסת לחו"ל: אני טסה בשבוע הבא, אבל טסתי בפברואר. ביזבזת את כל הכסף שלך: המ. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אני בנאדם עצלן. נשארת ער לילה שלם: ביום שני לא ישנתי בכלל בלילה וראיתי סרטי אימה עם חברה. D: עבדת במשהו והרווחת כסף: ביביסיטר? :X או/או. יס או הוט? הוט- כל מה שחם. סטיגדיש.
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף
שחור או לבן? שחור ולבן.
מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. D: ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אין כמו בבית.
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב D: כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם, כדי להתרפק. D: בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? אני מעדיפה שניצל תירס, אבל טופו. אמריקה או אנגליה? גם וגם.
ישראל או מקום אחר: תלוי. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. דיסקמן או MP3? MP4 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת זה מגניב. D: סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? רוז?
יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? >< יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש. למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים. D: למה? -.- אתה ביישן או פתוח? המפ. מה הצבע האהוב עליך? ורוד פוקסיה. לא סתם, אין אחד כזה במיוחד. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני אוכל להגיד את מה שאני באמת חושבת. -.- מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? . אתה מאושר? למה לא? D: היית פעם מאוהב? כן. כיף? :X שיחקת פעם בסימס 2? כן. מה אתה חושב על העם הבריטי? o_O מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: בדרכי לצמחונות.
למה? כי בע"ח זה אחד הדברים שהכי חשובים לי.
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: המ. מאמין ב- אלוהים? כן. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? כן. גלגול נשמות? כן. פיות? לא ממש. מלאכים? כנ"ל. ערפדים? לא, אבל הם מגניבים.
אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית: שכל אחד יעשה מה שבא לו. אהבה בשלט רחוק? לא. מי שקרא את זה הוא סמור משתולל, ירוק ועצבני. D:

RoRiL

New member
משעמם לי ../images/Emo122.gif ../images/Emo90.gif

שם: רותם גיל: בקרוב 16 יומולדת: בקרוב.. גובה: 1.69 צבע שיער: חום שטני צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: נירוונה הייתי אומרת.. זמר/ת: אין שחקן/ית: .אליסה מילאנו :] אוכל: עוף בלימון
בגד: סתם חולצה חמודה סתם חפץ בחדר: מיטה אלא מה
דיסק: best of the best of 97 שהלך לעולמו. ואאאהההה.. סרט: אפקט הפרפר בנאדם: יש הרבה
חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: ב 4 בבוקר :p שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: הארי פוטר הריח האחרון שהרחת: משחת שיניים הרעש האחרון ששמעת: העוזרת מנקה את הבית :p הספר האחרון שקראת: כל בית צריך מרפסת. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני ערה?! הבנאדם האחרון שחשבת עליו:
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך? יוהו כבר עשיתי את השאלון הזה!!! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מדפסת וכלי כתיבה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסקים לצריבה
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לא ממש ענינכם :] קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין
מה אתה לובש כרגע? מכנס וגופייה, בחיי קמתי לא מזמן.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול! name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אור השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יעל שם של קרוב משפחה אהוב: שירי, או אולי שגיא :D השם של חבר-אינטרנט אחד:אור השם של המורה השנוא/ה עליך: גרייצר? השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): בלללללל שושו בל שלי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: ויסצוקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מייפל? :p יומן יש לך לבצפר (אם יש): סתם אחד, השנה החלטתי להיות מסודרת
מחשב יש לך: אייבורי מצלמה יש לך: קנון פלאפון יש לך: נוקיה בלטה.. לא חשוב סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בל
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ידיד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד:p מה אתה שומע? ? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'יר, וזה. מה עשית לפני שענית על השאלון? לא זוכרת למען האמת.. נהגת: :( לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כןןןןן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חחחחח.. מכות לדעתי נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן, היה קשה או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'יר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץץץץ, או אביב שחור או לבן? שניהם חבר'ה :D מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סורי, משעמם :DDD סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא ממש :( יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה :p? יש לך חשבון פלאפון גבוה? לצערי למה? לא יודעת!! באמת :[[[ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? לדבר פנים מול פנים את האמת. למה? כי צריך שפת גוף, בחיי.. אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? כחול טורקיז וסגול מסויים :] מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? עזבו. מזו החפירה פה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? משהו שאני כרגע עושה :p אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן.. עדיין? כיף? כן? שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? רק חתיכים לפעמים, השכל הלך לאיבוד :D (בלי הכללות מכובן ) מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? רק להתגייס, ושקט. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי כוח להיכנס לזה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: לא ולא :] למה? כי אני לא חושבת שבשר זה רצח. ? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: פרטי חבר'ה. מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא ממש חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? לא! ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון? ממ.. תלוי אהבה וירטואלית: לא לא .. לא! אהבה בשלט רחוק?לא כיף סתם להתגעגע שבוע..

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif להמונים../images/Emo8.gif

זהו שרשור האוף טופיק הקרוב למקום מגוריכם.
שרשור האוף טופיק (הידוע גם בסימון "
"), כשמו כן הוא - מיועד להודעות שלא קשורות לנושא הפורום. הודעות שלא קשורות לנושא הפורום בפורום זה, משמען הודעות שלא קשורות כלל למייפל סטורי. לדוגמא: סיפורים על מה עשיתם עד עכשיו בחופש, המלצות על ספרים, סרטים, מוסיקה, קיטורים, שאלונים, דיבורים על סדרות אנימה או מנגה [
], תמונות, בגדים, מזג האוויר או מצלמות [עשר נקודות, אם מישהו באמת יכתוב על מצלמות... זהירות, מסוכן להתחיל לדבר איתי על זה]. בקיצור, כמו שכבר הייתם אמורים להבין - הודעות שהן כל דבר מלבד דיבורים על המשחק. חוקים קצרצרים: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו.

למעלה