שובהדובהשובה../images/Emo205.gif
שם: רועי גיל: 11 בספטמבר.
יומולדת: 23/9 גובה: ווווהוו מאיפה אני זוכר אבל 1.44+ :$ צבע שיער: שחור
צבע עיניים: חום כהה
דברים אהובים: להקה: להללהלה אין כ"כ כי אני לא שומע להקות
זמר/ת: קלי שחקן/ית: . לא מעריץ שחקנים כ"כ מהסיבה שלא רואה ממש סרטים... אבל בגלל ה"יש לך מנעד רגשי של כפית" אז אמה ווטסון
. אוכל: שניצל תירס מטוגן עם קטשופ בגד: חולצה קצרה ומכנסיי ויירווססס לייק. --" סתם חפץ בחדר: פלאפון דיסק: Breakaway סרט: הארי פוטר ומסדר אוף טופיק בנאדם: אני
חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו? שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: לפני חודשיים הסרט האחרון שראית: הארי פוטר ומסדר עוף המרק הריח האחרון שהרחת: של הבית שלי? |איןלימהלענותאזאנימחרבש| הרעש האחרון ששמעת: אמא שלי מדברת בטלפון
הספר האחרון שקראת: דפי תמר
|רקבגללהבצפר| המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על למה אני קורא את דפי תמרXD הבנאדם האחרון שחשבת עליו: XD תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?
Breakaway של קלי קלארקסון וגם הדיסק בפנים מין הסתם? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מקולקל כבר שנה
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להיכנס להתקלח
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שילת
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: @$%&&#$#@ איזה עמית אחתXD השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יש כמה... שאני איתם מהגן עד עכשיו
.. עמית עידן אופק ועוד אחד שאני לא זוכר? >< שם של קרוב משפחה אהוב: כל אחד מהמשפחה חייב להציק לי מתישהו... אז אין! השם של חבר-אינטרנט אחד: שילת--" השם של המורה השנוא/ה עליך: בעעע סלבה! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:בריטני ספירס השם של חיית המחמד שלך (אם יש):
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: בעע לא לועס -.- קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: נענע
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: חח. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אני רוצה לקנות לכיתה ו', ואם יהיה יומן מאאאגניב של No fear אז סבבה
מחשב יש לך: כן! והוא נורא.. מעפן מצלמה יש לך: כן, אינטרנט פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:
אין כ"כ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? איציק ותומר אחד >< עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד, מה אני חייזר? מה אתה שומע? את הטלוויזיה המפגרת... איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אייסיקיו, מסנג'ר (6 חלונות), פורום אחד, זה, דואר זבלה מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי? נהגת: כן! וגם נהגתי מכאן לטורקיה, ואפילו יש לי רישיון כבר שנתיים! טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא. אני שומר את ה500 שקיבלתי בכספת.
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא טבעתי, אבל בהחלט הזעתי וזה היה מחזה לא ממש נעים>< נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: אמממ.. כן XD או/או. יס או הוט? הוט כי זה כזה הוט
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנן קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ, אבל עכשיו בא לי חורף כי חם נורא שחור או לבן? לא יודע מחשב או טלויזיה? מחשב, כי זה יותר שימושי?
ספה או כורסה? כורסא! יש לתקן, מכיוון שלא אומרים כורסהות, אלא כורסאות
.. ספה. ארנק או קופה? אין לי את שתיהם >< המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גר
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב.. לצערי נדפקתי עם רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם, שאני בטעות לא אירדם על הכיסא ואפול על הרצפה בשר או חלב? חלב, אבל לפני הבשר.
פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל... רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3- אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב... מערכת זה בזבוז כסף סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? פעם היה לי רורו ורורון על פי שילת ועכשיו זה סתם רועי יש לך חברה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשמוע מוזיקה ולהיות על המחשב
אם היה לי מנוי בבריכה *ולמה לעזאזל אין?* אז לשחות יש לך חשבון פלאפון גבוה?
למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS לבנות ושיחות עם בנים... לא יודע למה? ככה? אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? ירוק זית. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להפסיק להיות חפרן כ"כ מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? צבע עיניים
אתה מאושר? כן!! שובהדובהשובהדובהשובהדובה היית פעם מאוהב? זה עניינכם? כיף? תלוי.
שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? קאפ אוף טי?
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודע.. אני יכול לדבר על זה שנים ושאני לא אתחיל, אחרת אני אחפור. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי [חחחח זה לא קשור לשאלה למעלה] אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה? למרות שאני לא אוכל דברים לא כשרים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שקנו לי את הדיסק השני של קלי@$^%& מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא יודע, אני צריך לבדוק
גלגול נשמות? לא פיות? כן! אפילו הפיה רוחמה לידי מלאכים? לא >< ערפדים? דייי נו עכשיו אני הולך לישון עם שום וחלונות סגורים! אהבה ממבט ראשון? לא.. זה טיפשי אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? D: מזאת אומרת? הודגש באמצעות מדגישומטיק