. כנ"ל.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo11.gifאת בכלל לא מכירה אותו

P: הו במעבר חד, יש לך פקינג סוכנת
את פקינג בת 12
!!11 ;;

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני כבר לומדתPP:

בחוג... נמ פאק. יש לי פקינג הצגה ואני פקינג בתפקיד הראשי. זה פקינג כזה.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifיש לך מחשב../images/Emo99.gif

עכשיו תחברי!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif"HELLLLLLO!! כאילו וואו,

כאילו דה, כאילו נא להירגע, אני הולכת!!!!" ^^ חזרות למסיבת סיום, יאמי
. הבנים הזמינו אותנו לעשות איתם ל"ג בעומר
זה כזה מפתיע ובלתי צפוי! והם באמת הזמינו, כאילו ממש, הם ממש רוצים שנבוא, הם גם דיי התחננו^^ :]]]]]]]]]
כבר התחלתי לארגן לי בראש איך לארגן עוד ל"ג בעומר שלנו ופתאום- הזמנה מפתיעה!! שנה שעברה ממש רצינו לעשות איתם [אנחנו ט'] והם לא רצו לעשות איתנו [חוצפנים!!
] וממש רבנו איתם, כי היומ מנייאקים, וגם לפני שנתיים עשינו רק בנות... הם גם לא רצו לעשות איתנו.. ועכשיו פתאום, הם מזמינים אותנו על דעת עצמם!!
הם רצו לא להזמין בנת מסויימות, אבל הבהרנו להן שיחסים של בנות זה כמו פוליטיקה [איזה דימוי חמוד!^^ של חברה שלי] הם לא יכולים להזמין רק את מי שהם רוצים [במיוחד כי זה ל"ג בעומר] הם צריכים להזמין את כולם, ואז בגלל זה כמעט התפרקנו והתחלנו לתכנן לעשות לבד אבל הם באו וביקשו ממש יפה שכן נעשה איתם והם אמרו שהם ממש רוצים שנבוא
[דמעת שימחה או משהו]. ובסוף הם הזמינו את כולן^^
, ילדים טובים
. כמה מהם באו אומרו לנו "מה פתאום שנעשה רק בנים? מה אנחנו הומואים??" לאאאאאאאאאאא מה עשיתם בשנתיים האחרונות? מטומטמים :|. הם רוצים להביא אלכוהול, אני יודעת שאנחנו כיתה ט' וזה לא חדש שאנשים מכיתה ט' ישתו, אבל איכס, מה הם ישתכרו לנו שמה? :\\\ ל"ג בעומר שמאאאאאאאאאאאח!!
|שמאח|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif"איתי"\ קרן פלס../images/Emo99.gif

תשמעו את זה, היא מדהימה. והיא גם כתבה את "לשם" של מירי מסיקה, ועוד אחד שלה, שברח לי השם שלו. ואת השיר של הראל סקעת, שהמילים ממש יפות, אבל הלחינו לו את זה די דפוק 00
הלחינו את זה כל-כך לא קליט :\ משמיעים אותו כ-ל-ה-ז-מ-ן, ותגידו לי, מישהו קלט משהו מהשיר הזה חוץ מ"ואאאאאאאאאאאאאת..."??

Stinki Winki

New member
אני אישית קלטתי את כל המילים...

וזה אף פעם לא קורה... מה נו זה שיר ממש יפה>>

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאיך הספקת לענות לי?../images/Emo12.gif

המילים כן, את יש מישהו שבאמת יודע לשיר את השיר הזה? חוץ מה"ואאאת..."?

מצאתי את האתר של הסוכנת שלי../images/Emo211.gif

כן, אני יודעת עד כמה מופלאה וחכמה אני שרק עכשיו מצאתי את האתרD: רוצים לראות?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

הבנתי שהיא סוכנת שחקנים, אבל את שחקנית? למדת/לומדת משחק? של מה היא סוכנת בדיוק?><

כן, אני שחקנית../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

תלמידים שלה. היא מלמדת באופן מקצועי משחקי...

למעלה