. כנ"ל.

שאלה לא קשורה.

*סתומה ובשוב אני בורחת הרחק, כמה פעמים כבר הגענו לסיטואציה הזו..* מישהי יודעת איך עושים מיפוי תמונה נורמלי? [באימג'ראדי] אנלא מצליחה. \\=

Mrs Johnny depp

New member
אני עוזבת ליומיים:]

אני הולכת לסמינר מעצבן, חוזרת מחר ב14:00. לא שמישהי תרגיש את חסרוני, זה לא נראה הרבה זמן, אבל זה כן
למי יש כוח
אל תאחלו לי להינות, כי אין מצב שאני אהנה:| לאב יה 3>

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני אתגעגע../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

הו הו! כתבת 3> בסוף משפט, את אימוDD:
תהני לך, כמה שאת יכולה
אוהבת=]

GalGul000

New member
מתוך 22 מבחנים [במחצית] נשארו 4.

ברוך השם. רק שיעבור כברררר. 4 זה די כלום... למרות שנשארו בדיוק במקצועות שאין לי מושג מה למדנו ואני בכלל לא עוקבת. אבל לא נורא נו. רק שאני אעשה כבר את העבודה הזאת בהיסטוריה
אין לי כוח להתחיל אותה!!!! [והייתי צכה להגיש אותה לפני איזה חודש]

S t i t c h

New member
בלעכס.

אני מאיירת את הספר המחזור.
מה אני אמורה לצייר למישהי היפראקטיבית או למישהו שנראה כמו "הערס הטיפוסי"[בצחוק כע?]? הצעות מישהו?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהו, אני גם איירתי שנה שעברה><"

את האמת מה שנתת די קלP:. היפראקטיבית: מסלול ריצה+ כדור+ מחבט טניס...דברי ספורט למניהם, יש טייפ כזה עם תווי מוזיקה שיוצאים ממנו..והיא קופצת כזה בציור><" ה"ערס הטיפוסי"- חולצת בילאבונג, מכנסי גלישה בילאבונג, כובע בילבונג
נעליים של מותג משו..אני לא עוקבת אחר הנעליים שלהם><"...אממ...עמידה כזאת "קולית" או ווטאבר...וכמה פרחות מצויונות ליד
בהצלחה והכלDD: 33>

Karin917

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

ערס זה ממש קל! תציירי מישהו עם ג'ינס ממש צמוד של קרוקר,לי קופר וכו' וחולצה צמודה גם כן של איזה מותג ונעלי פומה ואיזה שרשרת.

broken winges

New member
אצלנו בשכבה הערסים

הולכים גם עם כובע אם זה גם ככה אצלכם אז את יכולה להוסיף :] בהצלחה

טיול שנתי../images/Emo211.gif

נסענו לנו. הגענו לאכסנייה. הייתי צריכה לדבר עם בנאדם בעל איקייו ומעיין הייתה הכי קרובה לזה, אז דיברתי איתה. מעיין אולי שמעה את קולה הענוג של נערת החן אטלנטיס(ארג
). לא כדאי לי להרגיז אותה. היא יודעת שאני אוהבת את עומר. היא מסוגלת לספר לכל השכבה בלי נקיפות מצפון. והיא וחברתה הענוגה ליטל ניסו פעמיים לשבור לי את הלב
לא ידעתי שאני אהיה איתן! גיליתי שידיד שלי מעשן סיגריות(להזכירכן, אני בכיתה ו'), ושבעצם המון ילדים מהשכבה ניסו. אחד הציע לי, וכמובן שהתנגדתי, כי חוץ מזה שזה לא בריא זה יכול להרוס לי את מיתרי הקול. התארגנו(תוך כדי הערות חביבות של אטלנטיס על המראה ה"משגע" שלי
)לארוחת ערב. ילד אחד מהשכבה פתח את הדלת, צעק "די לאלימות!" וסגר. אחר כך הוא פתח ושאל אם זה החדר של עוז. אמרנו שלא. אחרי זה השארנו את הדלת פתוחה. "זה רק אני או שבן הרגע עבר לבוש רק בבוקסר של ספונג'בוב?" "היי זוהר!" "בן, אולי תלבש משהו מעל הבוקסר?" "נה..."XD בערך שבעים וחמש אחוז מבנות הכיתה התאפרו לארוחת הערב. למחרת התחיל נורא. רבתי עם אטלנטיס. גם ככה תמיד הייתי קצת מעורערת נפשית. והשקט הנפשי שלי לא ממש איכותי בזמן האחרון. הדבר האחרון שהייתי צריכה זה עוד צרה. אבל קיבלתי. לא נורא, אחר כך נהנתי עם אנשים מאגניבים. וקניתי סוכרייה עם הפתעה, וההפתעה הייתה מין שפתיים שכתוב עליהן Kiss Me. ומישהו ראה את זה ואמר שהוא לא רוצהD: וקניתי אצל דרוזי נחמד בשם כמאל מקלות קינמון, ובחנות של סבתא ג'מילה סבון לוונדר

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני כל כך פתטית

כן יופי אני כל כך צבועה! אומרת לכולם שיהיו טוב ושצריכים להמשיך לוות ובלה בלה..מי אני בכלל? למה משו טוב קרה לי בחיים שיש לי זכות להגיד את זה? אני כל כך כישלון! כן כן בעתיד יהיה טוב יותר..עלק. אני כל כך צבועה, כל כך! אני שונאת תחיים האלה שונאת אותם!

../images/Emo31.gif../images/Emo211.gif

את לא כישלון. את מתבגרת. עוד יותר, את נקבה מתבגרת. עוד חצי שנה את לא תאמיני שאמרת את זה. מה קרה שאת מודיעה שטויות כאלו?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifP:

שאני סתם אומרת לאנשים לחשוב חיובי ופאקים ומה קרה לי שחשבתי חיובי? סתם חייתי באשליה כאילו שהוא בכלל מסתכל עלי

הוא מסתכל עלייך../images/Emo11.gif../images/Emo211.gif

או שהוא שייך לקהילה של כמה בנות מפורום סופרים ומשוררים צעירים.

למעלה