, כי צריך.

ThE uVa

New member
../images/Emo32.gif, כי צריך.../images/Emo60.gif

[זו מהות הפורום או משהו.] [ועכשיו אני אגיב להודעת אוף שאני בעצמי פתחתי, כי לא נותנים צומי למי שכותבת משהו בהודעה הראשית.]

ThE uVa

New member
../images/Emo32.gifהתעלפתי אחרי הבדיקה..../images/Emo60.gif

בהתחלה הייתי סתם לחוצה, ואז יצאנו מהמרפאה והתחלתי להרגיש לא טוב, וכשנכנסתי לאוטו כבר הייתה לי סחרחורת מטורפת, ואז פתחתי את הדלת, והדבר הבא שזכור לי זה אני שוכבת במעלה המדרגות והעוזרת מתיזה לי מים על הפנים.. [אמא אומרת שעליתי במדרגות ואז תפסתי המעקה והתחלתי ליפול, אז מזל שהעוזרת הייתה לידי ותפסה אותי] בכל מקרה, הלכתי לישון לעוד איזה שעה ועכשיו אני מרגישה יותר טוב. רק קצת כואבת לי היד ואני חלושס, כמו שאמא אומרת. [אבל לא הלכתי לבצפר והפסדתי את טקס רבין..]

adiss90

New member
אוי, גם לי זה כמעט קרה :(

מקווה שתרגישי טוב. אני שונאתתת בדיקות דם.

Small talk

New member
../images/Emo24.gif

אאל"ט מומלץ לשתות מיצים או כל שתייה אחרת עם סוכר שיש אחרי בדיקות דם (במיוחד עם צמת לפני). תרגישי טוב.

stink

New member
אני כל כך מכירה את זה לצערי

אני מתעלפת מכל זריקה/בדיקה/חתך . . . זה בהחלט לא נעים . נסי להתרכז במשהו אחר במהלך כל הבדיקה והדק' שאחרכך ולאכול משו מתוק .

Mooa-Numi

New member
בסדר, הוא בטח היה גרוע

אני לא אגיד את מה שאני חושבת על ע.י. הידועה לשמצה, שבטוח ארגנה את הטקס הזה.. בדיקה של מה?

ThE uVa

New member
מזה,../images/Emo60.gif

עברתי בצפר! אני כבר לא צריכה לראות את הטקסים הגרועים האלה. ואני גם לא מצליחה להבין מי זה ע.י., יש יותר מדי ידועות לשמצה. בכל מקרה, בדיקה כללית בגלל הטבעונות. ותודה לכולן :]

פעם הבאה, כשתעשי את הבדיקה

אל תשבי, תשכבי אחרי הבדיקה(וגם לפניה) תשתי כמויות מים גדולות אם את רואה שאת ממשיכה להגיב כך, אין טעם לנהוג או כל דבר כזה... זה סתם יסכן אותך אה, ומים על הפנים זה סתם מסכן אנשים במצב כזה... פשוט מרימים את הרגליים feel well

רייל

New member
../images/Emo32.gifאתן רואות את הבובה הזו?

היא שלי!!!!!!!11111 שליייייייייייייי שלייייייייייייייייייייייייי |סלטות||הילולה||מסתובבתסביבהמצלמה7פעמים| אהההההה ושמה הוא בייבי, כמובן. אח אח אח. כמה חיכיתי, כמה רציתי, והנה. עכשיו אני רק צריכה ללמוד אותה איי איי איי. לקח לי ללמוד את הקודמת שלוש שנים אני מקווה שהפעם ייקח לי פחות זמן.
איזה כיף איזה כיף.:)

nettus

New member
תתחדשי לך

היא ניראת כמו אחלה מצלמה. עוד יבוא היום וגם לי תהיה מצלמה כזאת, ד"א היא עם חלון נפתח?

lim02

New member
../images/Emo32.gif פולין פולין פולין ../images/Emo32.gif

אם מישהי היתה פה בפולין בסביבות נובמבר, או בכלל.. אני צריכה עזרה :) איך התלבשת שמה? ג'ינס מספיק?.. צריך לקחת טרנינגים ומתחת לשים עוד טייטס?.. כמה שכבות של חולצות שמת?.. צריך מגפיים או שנעלי ספורט מספיקים?.. הכל מבולבל לי בטירוף ואין לי מושג מה צריך לקחת כדי שיהיה מספיק חם שמה. יש כאלו שאומרים שזה סתם גשם ויש כאלו שאומרים שעדיף להביא מגפיים שמים לא יחדרו אליהם.. עזרה, מישהי?

In Dreams

New member
אנחנו גם ניסע כנראה בנובמבר../images/Emo29.gif

באפריל שנה שעברה היה שם -20 מעלות ככה שג'ינס לבד לא נראה לי שיספיק בנובמבר המדריך שלנו אמר לבוא עם נעליים לא חדירות מים אני מתכננת לשים גופיה תרמית, גופיה ארוכה, סריג (לא עבה במיוחד), קפוצ'ון ומעל זה מעיל פשוט כשנכנסים לאנשהו מורידים שכבות

THE ronch

New member
אני חזרתי לפני שבוע.

תקשיבי, קור כלבים מקפיא עצמות. קחי כמה שיותר גטקעס, טייטס, ג'ינסים. אני אישית לבשתי ארבעה זוגות עבים של גרביונים כי אני הולכת עם חצאיות, אבל לא משנה כמה התלבשנו-קר. סוודרים, סוויטשרטים, מעילים, המגפיים הכי מחממים שיש לך! כובע חם! או אפילו מחממי אזניים. צעיפים וכפפות. באמת שקר.

e l u l a

New member
ארבעה זוגות עבים של גרביונים?../images/Emo12.gif../images/Emo153.gif

וואה בטח נראית הכי שמנה בעולם!! חח סתםסתם
. אני הייתי במרץ והיה קפוווואאא..! טרנינגים, חולצות טרמיות, סוודרים,סווטשירטים,מעיל טוב, צעיפים, כובע צמררר חח מה לא! תתלבשי טוב טוב.. את רוב השכבות ממחזרים אז אל תדאגי בקשר למקום במזוודה וזה. פשוט תקחי איתך כמה שיותר. וסתם שאלה.. איך אתם נוסעים עם כל השביתות וזה?

Small talk

New member
יש אישור מיוחד לטוס לפולין

חברות שלי גם טסות בזמן הקרוב (לא יודעת מהו אבל סוף אוקטובר) ויש להם אישור מיוחד למורים לטוס לפולין.

למעלה