כזה ענקי....

קיפיק

New member
זה היה לפני ימים רבים...../images/Emo8.gif

(למה אין פה ציור של זקנה????) אבל אם אני אהיה באיזור, אין לך מה לדאוג, (שליעד ידאג..) אני אודיע לך!

פשוט עופרה......../images/Emo78.gif

זו האולפנא שלי... טוב ננסח יותר טוב..... אולפנת עופרה...[שם אני לומדת...] נמצאת בישוב עופרה.... בקשר לפיצה בכותרת... זה אוכל... ועופרה= [שווה] לשומן שיש בבטן...

קיפיק

New member
חשבתי על "פיצה אש תנור"....../images/Emo78.gif

מוכר לך? העברנו שם את כל הזמן שנשאר לנו כשלא היו יחידות... איזה פיצה יש שם...פצצות לגבות.... הכי קטעים זה שעשינו לה פרסומת, ושרצנו שם!!! נראה לי שפרנסנו אותם למשך השנה הקרובה...

r3fl3ct10n

New member
עלק שאין מה לאכול...

בסה"כ כבר אין לכם פרת שוקו ופרת חלב לכל אחת... לא נורא...

tamarhp

New member
מעלית???? זה לא הוגןןןןן!!!!

גמנחנו רוצים!!! כיתות ו' היו אצלנו והיו צריכות לעלות לקומה האחרונה - והן היו בשוק כמה מדרגות צריך לעלות רק בשביל בית הכנסת (ואנחנו מתפללים שם כל בוקר)...

tamarhp

New member
מעלית????????? זה לא הוגןןןןןןן

גמנחנו רוצים!!! כיתות ו' היו אצלנו והיו צריכות לעלות לקומה האחרונה - והן היו בשוק כמה מדרגות צריך לעלות רק בשביל בית הכנסת (ואנחנו מתפללים שם כל בוקר)...

tamarhp

New member
הייי - איך זה קרה???

במשך שעות זה היה נורמלי ופתאום זה הוכפל!! כאילו - ניסיתי לשלוח תגובה, וזה לא הלך אז לפני שססגרתי את החלון העתקתי את מה שכתוב. פתחתי חלון חדש לתגובה, כתבתי את הנושא מחדשש והדבקתי את התוכן. במשך כל הזמן היתה רק תגובה אחת, ועכשיו כשאני חוזרת למחשב - יש שתיים?!?

נכוווון

אני אוהבת לחקות אותו
ד"א, שיראל נתנה לה את הרעיון לניק... אני מדברת איתה עכשיו בטלפון

mimi14

New member
ב-ר-ו-כ-ה -ה-ב-א-ה-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif

BaDoDa

New member
קודם כל ...........

בס"ד היי נועה תהני בפורום נ.ב אני אמרתי לה שהפורום הזה שווה תראו איזה חמודה אני

למעלה