כלום אני פשוט רגיל לשרשר להודעה האחרונה...
צ צופי וחורפני New member 31/12/03 #86 תמר!!!!!!!!!! אני ממש כועסת עכשיו, באמת!!! את ממש מגעילה, את הבטחת משהו. וזה גם לא מצחיק. אני ממש ממש ממש נפגעתי עכשיו!!!!!!!! את ה-ב-ט-ח-ת!!!!!!!!!!!!!
תמר!!!!!!!!!! אני ממש כועסת עכשיו, באמת!!! את ממש מגעילה, את הבטחת משהו. וזה גם לא מצחיק. אני ממש ממש ממש נפגעתי עכשיו!!!!!!!! את ה-ב-ט-ח-ת!!!!!!!!!!!!!
T tamarhp New member 1/1/04 #100 אוי באמת זה בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ואפחד לא מבין מה הכוונה נו באמת..
א אלה השביסטית New member 31/12/03 #71 תמר... ב"ה אתם הייתם צריכים לחשוב שאני כותבת-1.1.04 זה היה בכוונה... ודרך-אגב בדיוק עוד חודש יש לי יומולדת... ניחוש טוב
תמר... ב"ה אתם הייתם צריכים לחשוב שאני כותבת-1.1.04 זה היה בכוונה... ודרך-אגב בדיוק עוד חודש יש לי יומולדת... ניחוש טוב
צ צופי וחורפני New member 31/12/03 #92 חחחחחחחחחח יא חולה!!!!!!!! אני יודעת וזוכרת שאתה בראשון לראשון, ואפילו אתה כתוב בתזכורת בפלאפון שלי אבל התכוונתי לז' טבת, לא ל-1/1 הבנת??? ובאמת כשכתבתי את זה חשבתי עליך אז אל תפגע!!!חיבוק|
חחחחחחחחחח יא חולה!!!!!!!! אני יודעת וזוכרת שאתה בראשון לראשון, ואפילו אתה כתוב בתזכורת בפלאפון שלי אבל התכוונתי לז' טבת, לא ל-1/1 הבנת??? ובאמת כשכתבתי את זה חשבתי עליך אז אל תפגע!!!חיבוק|
T tamarhp New member 31/12/03 #67 מזל טוב!!! בקרוב אצלי (עוד לא התחלתי... כבר שנתיים אני מחכה שהורים יקיימו את ההבטחה שלהם ויקנו לי ספר לתיאוריה..)
מזל טוב!!! בקרוב אצלי (עוד לא התחלתי... כבר שנתיים אני מחכה שהורים יקיימו את ההבטחה שלהם ויקנו לי ספר לתיאוריה..)