כזה ענקי....

קיפיק

New member
ובנימה אופטימית זו...../images/Emo26.gif

נצל"ש..... שיכלול וחידוש חתימה!!!!
שבלולים אוהבים מרק עוף!

tamarhp

New member
שני חלא? או מישהי אחרת?

שני יקרה, זה פ-ו-ר-ו-ם לא צ'אט. לא מקבלים םפה תשובות תוך כמה שניות. קצת סבלנות וייטב לך

שני!!! ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

זי יתחיל מישני אורים, אליזים וצאירים!!! טום טק טק טום טק טק טק טק!!!
מריהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
(ד"א, שולי, מזכיר לך משו?
)

אנשים מגיע לי מזל טוב !!!

ב"ה לא אין לי יום הולדת לא הגעתי לירח לזכיתי בלוטו מגיע לי מזל טוב כי אתם מוכנים .... אני הולכת להתחתן (סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם) ועכשיו ברצינות מוכנים ... מגיע לי מזל טוב כי : עברתי תאוריה
לאחר שנים רבות (רק חודש) אחרי כישלון אחד (מה לעשות )
עברתי תאוריה עוד שלב בדרך לרשיון

מצטערת...הייתי חייבת...../images/Emo26.gif

ב"ה לפתוח הודעה על זה... אתם יודעים מה יהיה התאריך מחר
רדו למטה עוד עוד טיפה ז' טבתתתת

שלום לכולם!!!

גם אני ממש עצבנית על הקטע של ה"סילבסטר" מזיז לי ת'ציפורן של הבוהן השמאלית!!! אנחנו לא צריכים בכלל להתייחס לזה, למרות שלצערנו יש יהודים שמחשיבים את זה מאוד: ראיתי שבוע שעבר תמונה בעיתון של זקנה אחת ליד עץ אשוח, שעלתה שפולין לפני 50 שנה, והיא אומרת שהיא חוגגת כי "אני מתגעגעת לאווירה של רחובות ורשה בחג המולד ובסילבסטר", אם היא כ"כ מתגעגעת, שתחזור לשם, בגלל אנשים כמוה הגאולה לא באה!!!!!!!!! נ.ב: לא באתי היום לביצפר, כי עשיתי בחינות כניסה ל"אמנה", ובחזור נתקענו בפקק של שעתיים וחצי (!!!!), בגלל ההתראות לפיגועים בסילבסטר, אז לא רק שהם חוגגים, הם מסכנים ת,עצמם!

tamarhp

New member
נהה...רק רחלי טורפת אדם

לא אני
סתם כבר מעצבן אותי כל הקטע הזה שחושבים שזה צ'אט... אז לפעמים אני נשמעת קצת "קצת" לא נחמדה....

r3fl3ct10n

New member
דייייייייייייייי

הגיעו מים עד נפש!!!!!!!!!!!!!! חלאס אנשים!! דיי לפתוח הודעות על כל דבר שאתם רוצים להגידדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!! ונסיים במשהו משמח שנה טובה לכולם!!

למעלה