כוסיות,

אנבלייי

New member
הוא כלכךךךךךך יפההההה

נו, הזה שמשחק את פיטר פן בסרט המצולם. גררר. בררר. גרגרגרגר. מייייאאאו. |מזילריר| אני רוצה אותו פהההה!!!!!!!! עההההה
זה פשוט לא פיררר והפוסטמה הזאת התנשקה איתו בסרטטטטט!!!!!!!! גם אני רוצההה!!!!! אני רוצה אותו שיהיה חבר הכי טוב שלי
ולאנוס אותו מדי פעם
העעעעעע. ופסיפלורה זה טעים.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifפסיפלורה זה קקע שזה פרי ../images/Emo3.gif.

הפרי עצמו חמוץ והוא 99% גרעינים. ברד פסיפלורה זה טעים
.

פסיפלורה זה הכי טעים בעולם ../images/Emo70.gif

לחברה שלי יש גיה ענקית שמגודרת בקירות, ועל הקירות האלה, מסביב לכל הגינה, "טיפס" שיח של פסיפלורה... אז כשהגעתי אליה היא נתנה לי 3 פסיפלורות... זה היה כזה טעים
התמכרתי
אבל אז בא
בן זנונים ואכל את כל הצמח שלה
...
אז כשאני ואמא שלי החלטנו לשפץ את הגינה שלנו, נסענו למשתלה, קניתי מלא צמחים לגינה וביקשתי לקנות שתיל של פסיפלורה... כשחזרתי מהטיסה ראיתי כמה שהוא גדל...
אבל לצערי אין עדיין פירות... לא נראה לי שזאת העונה...

8ar8ie

New member
גאד../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gifחזרתי...../images/Emo20.gif

היה מדהים...:] הייתץי בפסטיבל מחול בצרפת עם הלהקת מחול שלי והיה פשוט מדהים... חחח וזהו אני אוהבת אתכן והתגעגעתי... מי שקראה והתגעגעה שתשרשר
.. אני אשחוט אתכן אם לא

8ar8ie

New member
אממ טוף.... חחח../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

ישנו 6 בחדר באכסניית עכברים ואכלנו רק באגטים:] אבל היה שולט! עשינו פול קניות והיינו בים ובבריכה ובערבים היו לנו הופעות:] ואז הלכנו לחדרים והיו כאלה שהלכו לישון... כמוני... חחח ואז שאלו את האנשיםך האלה איפה המפתחות של הצוללת הצהובה והם ענו בארון... אפילו שהם לא היו שיכורים.... אני חושבת:] בכל מקרה... היה ממש כיף... אבל נחמט לחזור בכל זאת... לפורום

אנבלייי

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני צריכה ללמוד אלגברהההההההההההההההההההההההההההההההה העעעעעעעעעע
למי יש עכשיו כוח ל- אלגברה??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

גמאניי

עבודה לחופש באלגברה.. שונאת את זה.. ועוד אמא מכריחה אותי לעשות את זה..בעע..=]

shoohy

New member
כי ממש ממש בא לי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

לספר לכן..... לא שלמישו יהיה אכפת...אבל בכלזאת..:p היום הייתי בשנקין והחלטתי לעשות פירס..
אממ בעיקרון הייתי אמורה לעשות קרוס...^^ אבל אחרי שעשו לי את החור העליון... אממ...דיי...התעלפתי..:p.... XD... זה מצחיק..:p.. אז אני עכשיו עם הליקס ומקווה להפוך אותו לקרוס מתי שהו...
הביטו!
תמונה..

למעלה