יש לי רעיון קטן..(=

NightVampire

New member
8

תוסיפי קצת לבית השני והשלישי הם ממש קטנים את הראשון ממש אהבתי את האחרים לא כל כך... ושיהיה עם חרוזים הראשון היה 100%

לינקנית

New member
תודה היה לי רעיונות אבל לא רשמתי

אני יתקן פה ושם כי כתבתי את זה ב15 דקות אבל תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

LunaticPark

New member
השיר נראה לי מוכר מאוד

נראה לי אני זוכר איפה שמעתי משהו דומה אני אחפש בפורום אחד ואשים םה כשאמצא

s w e e t16

New member
רצית מתחרה? הנה מתחרה.

למרות שלא נראה לי שיש שיר שממש יכול להתחרות בשיר שלך.. אבל ננסה..
living in a lie
Living in a lie, wishing to die I cant take it anymore, it`s so hard to ignore Everything I`v done, how could I carry on With these thoughts, and all the pain it cost I just wanted you to see how hard this is for me When everyone walk away, cu`s I got nothing to say (cant justify myself) Hiding it all inside, Afraid to send it free (To give a part of me) So that everyone could see All my mistakes… But no meter how much it takes I`ll heal the wounds, and make the pain disappear this time, in my way.. with no fear.. רציתי שיהיה סוף אופטימי לשיר..לא נראה לי שהוא כל כך קשור.
לא משנה.. אני אשמח לדעת מה דעתכם..(=

Lp Fairy

New member
אני יותר בכיוון של סיפורים קצרים...

בד"כ הסיפורים שלי ה אהבה נכזבת עם מוות בסוף..(אופטימיות..) יש לי אחד שהילדה רוצחת את האמא שלה..וזה אחד מהסיפורים המוצלחים שלי...:) העולם לא זז. זה היה קשה לשניהם...בכול זאת הם כבר 4 וחצי שנים יחד, אבל שם זה התחיל, כאן זה נגמר. האהבה היא לא אותה אהבה, התשוקה היא לא אותה תשוקה, ואפילו הסקס הוא לא אותו סקס. הם הרגישו שמשהו חסר בין שניהם. "חסר קצת פלפל" הוא אמר לה לאחר שטעם את המרק פטריות שכול כך אהב שהיא הכינה לו. "קאז איי קאנט גו און ליויניג אין דיס ממורי אני מור" השירים של מאריה קארי עשו לה צמרמורת היא אהבה אותם כול כך... ואחרי 6 שנים שהם חברים ומתוכם 4 וחצי הם היו זוג רשמי זה נגמר... היה בכי, אך לא הייתה התנגדות משני הצדדים, כבר מלפני זמן מה הם הבינו שאין טעם להמשיך את המערכת יחסים הזו. השבוע הראשון חלף לאיטו שניהם עשו חושבים עם עצמם. הוא הבין שהיא הייתה השגרה שלו, אבל היא, היא הבינה שהוא היחיד בליבה. היא פשוט ישבה על הכורסה הלבנה שלה וחשבה, השעון תיקתק עברו שניות, דקות, שעות ואפילו יומיים שלושה... היא סוף סוף שוכנעה לצאת החוצה, לנשום אויר קר, לעשן סיגריה, לשתות קצת... ואולי אפילו להשתכר. היא ראתה אותו היא ניסתה להתחמק מהעיניים שלו, היא פחדה מהמבט שלו. הוא כול הזמן ניסה לתפוס את עיניה, הוא הבין שהיא מתחמקת ממנו, אבל הוא רצה לראות את עיניה השחורות, עיניה שאהב לראות כדבר הראשון על הבוקר והדבר האחרון בלילה... מבטיהם התלכדו, עיניהם נפגשו. היא כבר לא יכולה להתחמק, הוא כול כך התגעגע לעיניים האלה, שניהם הרגישו את האווירה, שניהם הרגישו את העוצמה במבטים שלהם, זה היה נראה כאילו העולם כולו נעצר ושניהם ממשיכים לחיות. היא התקרבה אליו בצעדים חוששים, הוא אחז בידה והצמיד אותה אליו, "אני אוהב אותך יותר מידי מכדי לתת לך ללכת" הוא לחש לה באוזנה, הוא הבין שהיא לא שגרה, שהיא אהבה. הם רקדו באמצע הרחוב, באמצע הגשם ועדיין העולם לא זז.

NightVampire

New member
אאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעע

גגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדווווווווווווווולללללללללללללל מושלם!!!!!!!!11 הייתי נותן לזה ציון מושלם!!!! סיפור קצת תותח נוגע... והכי חשוב יש לו מסר... אחים שלי אל תנסו בכוח תנו לדברים לשקוע תחשבו קצת תחזרו עם מוטיבציה והכל הולך טוב בחייים... קיבלת 10 דרך הגב.. למרות שזה לא שיר

המומה../images/Emo12.gif

וואי איזה יופי זה ממש יפה!!! יש לך כישרון ענק!! זה מזכיר לי משהו... וואלה כל הכבוד!!! ריספקט!

KaUrO DoNo

New member
ואו אהבתי! ../images/Emo45.gif מגיע לך 10!

פורום של מוכשרים! ושל יפים! כפרע עליכם..

Lp Fairy

New member
יוווו תודה אנשים..:)

חחחח דיי תמשיכו..:) סתם סתם.. חחח מאושרת..:)

walk alone

New member
תגידו בא לכם להלחין???

זה יהיה ממש גדול אם גם נלחין את זה ואז נעלה את זה לפה!! (דרך האינטרנט..) בא לכם??

למעלה