יש לי רעיון קטן..(=

NightVampire

New member
../images/Emo32.gif כתבתי שיר תנו ציון!!

(hause 1 ROFL) Don't know I said I don't know Don't know what Don't know everything Don't know that I might be falling (PIZMON) DOWN Into the hell far from my cell (SOF PIZMON - MISHTANE TAMID) that I might be stuck'n in! stuck'n in! (hause 2) Follow I said I Follow Follow what Follow everything Follow who faith: "leading to the death" DOWN Into the hell far from my cell (SOF PIZMON) no chance to tell how down i am now how down i am now (X4 low voice): everything everything that I think that I think is leading me to my death!! is leading me DOWN (PIZMON) Into the hell far from my cell (SOF PIZMON) that I might be stuck'n in! DOWN Into the ground deeper then hell under of everything that you might or can to tell unknown inside to suicide i want to bind my mind! תנו ציון אחים שלי תנו באמת מה שאתם חושבים כתבתי את השיר הזה כשהייתי בדיכאוןןן קטן... -

NightVampire

New member
רצצצצציייינייייייתתתתתתתת??

ווווווואי איך שיחמת אותי חחחח מי עוד חושב ככה???

נעמה D

New member
אני בהחלט

מסכימה עם בתאל!!! איזה שיר מהמםםםםםםםםםםםםםםםם מדהים!!!! לי נראה שזה פתח לעוד שירים יפים בסוף תוציא חוברת.... חחחחחחחחחח. אם הייתי יודעת לנגן הייתי בשמחה מלחינה לך אותו אבל... אני לא יודעת
אולי שנה הבאה אני יתחיל

NightVampire

New member
חחחחחח

וווואי כל תגובה רק הורסת אותי יותר מבפנים כמה אני יכול להגיד את זה ... אני חולההההההה עליייייייכםםםםםםםםם אחרים שלי.. רק שתדעו שמצאתי מישהי כפרה שתלחין לי את זה השם שלה פה זה WALK ALONE

NightVampire

New member
פתח לעוד שירים...

אני פוחד להרוס את שמי אם אני יכתוב עוד שיר אני ממש ממש ישקיע בו שחס וחלילה לא תגידו לי מה קרה לך שייקה נהרסת...

לינקנית

New member
תגידו לי איפה ארתור.....מתגעגעת

יש לי ילד בכיתה שקוראים לו ארטיום לא להיתבלבל !!!גם אני בהתחלה חשבתי ארתור

giant G

New member
אח שלי ממש ממש יפה

מאחד עד עשר הייתי נותן לזה משו כמו 9 שיר נורא יפה אח שלי... :) כבוד על הסטייל אהבתי תקטע שכל השיר כבר מתוכנן כזה והכל ממש השקעה ראואה לשבח ;)

NightVampire

New member
וווואייי

תאמינו לי לא אהבמנתי שככה יאהבו את זה איך אני מאושררררררר.... ועל הסטייל וכל זה .. לא יודע יצא לי דווקא מהר מאוד לכתוב את השיר פשוט יצא לי.... כמה חבל שאני לא יודע לנגן הגיטרה או משהו כדי להמציא לו תמנגינה... :(

walk alone

New member
בא לך לתרגם את זה??

הבנתי חלק אבל אולי תתרגם את זה?? או מישהו אחר..

וואאוואואו איזה כישרון!!!!

ממש אהבתי!!!! מ-1-10.... אמממ..... 11!!!! אני אוהבת שירים בסיגנון כזה!!!! ממש יפה!

walk alone

New member
אני יודעת..

אני מנגנת כבר שנה וחצי על גיטרה קלאסית אם אתה רוצה נגיד שזה יהיה שיר שקט כדאי לך להלחין את זה בגיטרה קלאסית או פסנתר..

NightVampire

New member
תרגמתי אותו נשמע חרא

שבו עליי להתקע להתקע עוקב אמרתי שאני עוקב עוקב אחרי מה עוקב אחרי הכל עוקב אחרי מי שמאמין ב- "הובלה למוות" למטה לתוך הגהנום רחוק מהתא שלי אין סיכוי לתאר עד כמה אני למטה עד כמה אני למטה 4X כל דבר כל דבר שאני חושב עליו שאני חושב עליו מוביל אותי למותי מוביל אותי למטה לתוך הגהנום רחוק מהתא שלי שבו עליי להתקע למטה לתוך האדמה נמוך יותר מגנהנום מתחת לכל דבר שעליך או שאתה יכול לתאר לא ידוע מבפנים להתאבד אני רוצה לקשור את מוחי

NightVampire

New member
חסר קטע בתרגום אז תיקנתי!!!

לא יודע אמרתי שאני לא יודע לא יודע מה לא יודע כלום לא יודע ש עליי ליפול למטה לתוך הגהנום רחוק מהתא שלי שבו עליי להתקע להתקע עוקב אמרתי שאני עוקב עוקב אחרי מה עוקב אחרי הכל עוקב אחרי מי שמאמין ב- "הובלה למוות" למטה לתוך הגהנום רחוק מהתא שלי אין סיכוי לתאר עד כמה אני למטה עד כמה אני למטה 4X כל דבר כל דבר שאני חושב עליו שאני חושב עליו מוביל אותי למותי מוביל אותי למטה לתוך הגהנום רחוק מהתא שלי שבו עליי להתקע למטה לתוך האדמה נמוך יותר מגנהנום מתחת לכל דבר שעליך או שאתה יכול לתאר לא ידוע מבפנים להתאבד אני רוצה לקשור את מוחי זה נשמעעעע זווועהה כי אין חרוזים... עכשיו אמיתי..

למעלה