יש לי רעיון קטן..(=

וואיי חבל שזה רק כתוב...../images/Emo2.gif

אני רוצה לשמוע אותו כשיר.....ממשש יפה!!!!!!!!!

NightVampire

New member
אם מישהו רוצה לעזור לי להלחין אותו

אני נורא ישמח!!!! כבר הקלטתי את עצמי שר את זה לפי המנגינה של זה... בסגנון רוק כמובן!! אז מחכה לכם אחי שלייייייייייי מסנגר: [email protected] איסי: 249320358

Lp Fairy

New member
יוווו גדוווווול

מממש ממש יפה...אהבתי... (חחח אתה יותר מוכשר ממני!!) 9.9 (למה?!?! כי זה הכיייי מציק..חחח נההה)

NightVampire

New member
תודה אחים שלי!!!! אני אוהב אותכם

יש מישהו שרוצה לעזור לי להלחין אותו... מישהו שיודע לנגן על גיטרה... או חשמלית או רגילה... כתבתי תפרטים שלי בהודעה אחת לפני... גם את האיסיקיו וגם את המסנגר שלי!

NightVampire

New member
חחחחחח רואים שאת רוצה... תודה כפרה

לא!! ברצינות מישהו שאהב את השיר שלי רוצה לעזור לי להלחין אותו!!! פליזזזז

NightVampire

New member
תודה כפרות...

בנתיים יש ילדה מאמממממייי מכפר סבא שעוזרת לי להלחין את השיר כפרה עלייה. אם לא יצא איתנו אני חייב מישהו אחר אבל בנתיים הייתם אחלה בלעדייכם לא היה מצב שאני הייתי מלחפש מישהו\י שילחין לי את זה...

s w e e t16

New member
../images/Emo32.gif יש לי רעיון קטן..(=

אולי נעשה שרשור של שירים? אנשים שרוצים יפרסמו שירים שהם כתבו ואתם תיתנו ציון.. מה אתם אומרים? מי שחושב שזה רעיון טוב שיעשה
מי שחושב שזה לא רעיון טוב או שזה פשוט לא ילך..שיעשה

NightVampire

New member
כתבו שיר כבר!!

מה קרה? לאף אחד אין חשק לכתוב שיר אני רוצה מתחרה.... :(

לינקנית

New member
טוב תן לי רק רגע יותר מדי איזה שעה

ואני באה אם שיררררררררררררר אבל בעיברית אני לא טובה באנגלית בכללללללללללללל

לינקנית

New member
שם השיר:אנשים מדומים....חחחחחחחחחחח

אני לא יודעת ושומעת מה אנשים חושבים ברחובות ... שהם מתהלכים להם ככה בלי שמץ של בושות היא מוכת והיא זונה יש לה אומץ של כלבה....... חושבת שבחיים שלה יש אהבה אבל יש רק שנאה והטרדה! פיזמון] לבד היא הולכת ,לבד,בלי שמץ של מושג לבד היא חוזרת לבד ..אם חיים של אנשים מדומים...המזימות והאבדונות נשארים תקועים בלי נשמה טהורה רק אבל ושנאה .לבד היא הולכת,לבד,בלי שמץ של מושג רק אם תקווה בנשמה. כל החייה היא בורחת ,היא מנסה למות אבל כל ניסיון שווה אבלות לא מצילח לה לחיות ,היא רוצה למות היא רוצה לברוח אל עולם לא ידוע שבו השנים עוברים אם מנוח. פיזמון] לבד היא הולכת ,לבד,בלי שמץ של מושג לבד היא חוזרת לבד..אם חיים של אנשים מדומים..המזימות והאבדונות נשארים תועים בלי נשמה טהורה רק אבל ושנאה.לבד היא הולכת ,לבד,בלי שמץ של מושג רק תקווה בנשמה. זה לא ייתכון איך היא הצליחה לברוח בלי חייוך בלי שנאה בלי אהבה רק אצמה... סתם תמונה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

למעלה