יומי

אור P

New member
בהצלחה... והOFF שלי...

היום היה לי אחלה יום, צחוקים בכיתה, שום בוחן או שיעורים למחר, וקיבלתי מאה בבוחן במתמטיקה על פירוק לגורמים!!

Mandyִ

New member
ה-../images/Emo32.gif שלי!!../images/Emo42.gif

קודם כל החלטתי לאמץ את האייקון הזה
כי אני מתגעגעת לקיייץ שיבוא כבר!
היום זה כעקרון יום חופשי אבל היה אמור להיות תגבור בפסיכולוגיה אז באנו, וחיכינו למורה....וחיכינו...וחיכינו..
עד שאני וחברה שלי החלטנו לחפש אותה ושאלנו במזכירות מה קורה אז המזכירה "הנחמדה"(
) אמרה "אה כן נכון, היא הודיעה שהיא לא תבוא...היא חולה באופן פתאומי!" איזו חוצפה מצידם לא להודיע לנו!!! בסוף סתם הלכתי לחברה שלי וסרקתי משהו נורא יפה שציירתי לפורום אבל אני לא מצליחה להעלות את זה עכשיו....(בקרוב!
)

this is me then

New member
ה../images/Emo32.gif שלי

היום היה יום רגיל, יש לנו פגרה של מבחנים, בחנים, עבודות עד התעודות. כי ככה עושים כל שנה שבוע לפני התעודה

אור P

New member
איזה סבבה לכם... (וגם משהו למנדי)

לי לעומת זאת יש בוחן ביום ראשון באנגלית על כל 7 זמנים באנגלית (שזה מלא!), 22 מילים לזכור בע"פ וביום רביעי בוחן בערבית שצריך ללמוד בשבילו יותר מ-40 ומשהו מילים ערביות (לא סובל את המקצוע הזה)!!!! ומנדי, בכיתה י´ היית צריכה לבחור 4 מקצועות ממקצועות בחירה? אם כן, מה בחרת?

קיבלתי 101 במבחן באנגליתתתתתתתת

וגם 95 במבחן בהיסטוריה! ומחר תעודותתתת
אתמול היה יום ניקיון בבצפר.. חחחחח היה מזה קטעים! למדנו שעתיים ואח"כ ניקינו ---> יותר נכון אני וידידה שלי עשינו בלאגן והלכנו
חחחחחחחחחח ו...היה מזה כיף! גם השתחררנו 4 שעות לפני!!

JLO freak

New member
אתר מצוין על זמנים....

אור זה ממש אחלה אתר עם כל הזמנים באנגלית

Mandyִ

New member
אור../images/Emo26.gif

בכיתה י´ הייתה לנו רשימה ארוכה של מקצועות כמו מחשבים, תקשורת (קולנוע),תאטרון, ביולוגיה,כימיה,פיזיקה,ספרדית,צרפתית,ערבית, מדעי החברה, יזמות עסקית, היסטוריה, ספרות, תנ"ך, ניתוח מערכות, ארץ ישארל.....(מעניין אם שכחתי משהו) ומהם היינו צריכים לבחור שניים. בעצם ביולוגיה, ארץ ישראל, מדעי החברה ועוד משהו לא זוכרת, היה חובה בכיתה י´ ואחרי זה, זה היה בחירה...

אור P

New member
אה אוקיי...

אני יודע שאני בוחר בנתיים כימיה, מדעי החברה, מחשבים וחסר לי עוד משהו

../images/Emo57.gifלך על ספרדית../images/Emo57.gif

תראה טלנובלות ואתה מסודר אם היה לי מקצוע כזה הייתי הולכת עליו כי גם סבתא שלי אמרה לי שאם אני ידע ספרדית פרפקט אז היא תיקח אותי איתה לספרד חודשיים לבקר את המשפחה של אבא שלי

Mandyִ

New member
אור, זה קצת בלגן..../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

בכיתה יא´ יש לך מקום לשני מקצועות בחירה בלבד! לכן לי היה קשה לבחור בין מחשבים,מדעי החברה וספרדית. בסוף, ירדתי ממחשבים וספרדית ונשארתי עם מדעי החברה שזה כמו שני מקצועות נפרדים (סוציולוגיה ופסיכולוגיה) עד היום אני מתחרטת שנשרתי מספרדית!

למעלה